iPhone 8 Plus
achterkant vervangen

Inleiding

Het is frustrerend als je je telefoon per ongeluk laat vallen en het achterste glas breekt. Plotselinge barsten zien er niet alleen lelijk uit, maar kunnen ook leiden tot afbrokkelende glasfragmenten of het krassen van je huid. In plaats van het kopen van een volledig nieuwe iPhone 8 Plus tegen volledige prijs alleen vanwege schade aan het achterste glas, is de meer economische oplossing om het professioneel te laten vervangen. FixNow is gespecialiseerd in het vervangen van het achterste glas van de iPhone 8 Plus met behulp van een geavanceerde lasertechniek. Deze methode is nauwkeurig, beschermt de interne onderdelen van de telefoon en voorkomt dat in de toekomst extra reparaties nodig zijn. 

Prijs

Afspraak
90
  • Reparatie tijd 1:30min
  • Online callender voor afspraak
  • We hebben wacht ruimte
  • Parking voor de deur
  • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
90
  • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
  • Verzending en retour is GRATIS
  • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
  • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
  • Honderden tevreden klanten

Onze laser kan het achterste glas van de iPhone 8 Plus met schade zoals barsten, grote breuken of afbrokkelende scherven grondig verwijderen. Zolang de schade beperkt is tot de achterkant, kunnen we het zonder probleem vervangen.

Gemiddeld mag u 1 tot 1,5 uur zonder uw iPhone 8 Plus rekenen, inclusief de uithardingstijd van de lijm voor het achterglas. Dit stelt ons in staat om uiterste zorg te dragen bij het op juiste wijze repareren van uw apparaat.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Geef niet op en leef niet langer met steeds erger wordende barsten in het achterglas of de kosten van een gloednieuwe iPhone 8 Plus. FixNow biedt gespecialiseerde, tijdige en betaalbare achterglasvervanging zonder concessies te doen aan de interne hardware of softwaremogelijkheden van uw telefoon.

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

iPhone 8+

U kunt op onze website 24/7 een afspraak inplannen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×