iPhone SE 2020 achterkant vervangen

Inleiding

De achterkant, ook wel bekend als het backcover glas, is een veelvoorkomend onderdeel van iPhones dat breekt of beschadigd raakt. Als je iPhone SE 2020 een gebarsten, gebroken of gekrast backcover glas heeft, is het verstandig om dit te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Prijs

Afspraak
79
  • Reparatie tijd 1:30min
  • Online callender voor afspraak
  • We hebben wacht ruimte
  • Parking voor de deur
  • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
79
  • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
  • Verzending en retour is GRATIS
  • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
  • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
  • Honderden tevreden klanten

Waarom de achterkant van je iPhone SE 2020 vervangen?

Er zijn een aantal redenen waarom je de achterkant van je iPhone SE 2020 zou willen vervangen:

Gebroken of beschadigd glas

Als het glas van de achterkant gebroken is, bijvoorbeeld door een val op een hard oppervlak, kan dit scherpe randen en splinters veroorzaken. Ook als het glas alleen maar gebarsten is, bestaat de kans dat het glas verder breekt. Het vervangen van de achterkant voorkomt verdere schade en mogelijke verwondingen.

Krassen of barsten in het glas

Na verloop van tijd kunnen er door dagelijks gebruik krassen, barsten en slijtageplekken ontstaan op de achterzijde van je iPhone. Ook als deze nog niet tot problemen leiden, is het raadzaam ze te laten repareren zodat ze niet erger worden.

Andere cosmetische schade

Naast barsten en krassen, kan de achterkant ook deuken, lakschade of verkleuringen vertonen die je liever niet hebt. Het vervangen van de backcover geeft je iPhone weer een als nieuw uiterlijk.

iPhone SE 2020

Hoe vervangt Fixnow de achterkant van de iPhone SE 2020?

Fixnow maakt gebruik van een gespecialiseerde lasertechniek om de achterkant van iPhone SE 2020 modellen te vervangen. Dit geavanceerde reparatieproces ziet er als volgt uit:

iPhone SE 2020

Beoordeling van de schade

Als eerste inspecteren onze ervaren reparateurs de staat van je iPhone. Ze bepalen de omvang van de schade en of er nog andere reparaties nodig zijn. Ook adviseren ze de beste oplossing, bijvoorbeeld een backcover vervanging.

Verwijderen van het beschadigde glas met lasertechniek

Voor het verwijderen van het gebroken of beschadigde backcover glas maakt Fixnow gebruik van een speciale laser machine.

Deze laser kan het glas zeer nauwkeurig en contactloos verwijderen zonder de behuizing van de iPhone te openen. Dit beschermt de interne onderdelen.

Installeren van een nieuw glazen achterpaneel

Nadat het oude glas is verwijderd, wordt een nieuw backcover glazen paneel geplaatst en vastgezet met lijm. Klanten kunnen kiezen uit verschillende kleuren. Ook hoogwaardige glas- en kunststof beschermhoesjes behoren tot de mogelijkheden.

Kwaliteitscontrole na de reparatie

Als laatste stap voert de reparateur een reeks tests uit om te controleren of de vervanging geslaagd is en de iPhone correct functioneert. Hiermee garanderen we een succesvolle reparatie.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Afspraak maken voor reparatie

Ben je overtuigd en wil je een afspraak maken om de backcover van je iPhone SE 2020 te laten vervangen? Onze technicians staan voor je klaar! Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier of bel ons op +32 472 29 15 53.

Laat alvast het type en model iPhone weten waarmee we je van dienst kunnen zijn! Ons team neemt spoedig contact voor overleg en het plannen van een afspraak. Wij hopen je iPhone snel weer als nieuw te kunnen maken!

iPhone SE 2020

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×