iPhone 13
batterij vervangen

Inleiding

Experts raden aan om uw iPhone-batterij te laten vervangen bij een betrouwbare reparateur, zoals Fixnow, in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. Onze ervaren technici vervangen de batterij op een veilige en professionele manier, waardoor uw telefoon weer jaren meegaat.

Prijs

Afspraak Maken
80
 • Reparatie tijd 30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur

Prijs

Verzenden
95
 • Reparatie tijd met verzending 4 dagen
 • We regelen verzending en retour
 • Verzending en retour kost 15€
 • Zending verzekerd to 500€

Waarom uw iPhone 13 batterij moet vervangen

Uw iPhone is waarschijnlijk een van de meest gebruikte apparaten. Naarmate de batterij ouder wordt, merkt u misschien dat de batterijduur veel korter wordt dan toen u uw telefoon voor het eerst kreeg. Er zijn een paar redenen waarom u uiteindelijk de batterij van uw iPhone 13 moet laten vervangen:

iPhone 13
 • De batterij raakt minder efficiënt Lithium-ion batterijen, zoals die in de iPhone, beginnen na verloop van tijd minder efficiënt te worden. U zult merken dat u uw telefoon steeds vaker moet opladen om de dag door te komen.
 • De batterijcapaciteit neemt af – Oplaadcycli zorgen er ook voor dat de totale batterijcapaciteit in mAh afneemt. Na 500 cycli behoudt de gemiddelde smartphone nog maar 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit.
 • Slijtage – Dagelijks gebruik, blootstelling aan hitte of kou, en de normale slijtage van metalen en andere onderdelen zorgen er ook voor dat de levensduur van de batterij afneemt.
 An Mertens
An Mertens
@AnMertens
Meer lezen
Reeds 3de keer scherm van smartphone laten herstellen bij Pavel. Zeer tevreden over geleverde werk. Geen lange wachttijden alvorens een afspraak kan gemaakt worden, duidelijke communicatie, correcte prijs, zeer goede service. Kortom een aanrader!!!
 Femke Loffens
Femke Loffens
@ FemkeLoffens
Meer lezen
Afspraak gemaakt en Iphone afgeleverd. Exact volgens de afspraak was de telefoon hersteld. Prima Service, vriendelijk, correct en prijs OKAfspraak gemaakt en Iphone afgeleverd. Exact volgens de afspraak was de telefoon hersteld. Prima Service, vriendelijk, correct en prijs OK
Femke Van Bogaert
Femke Van Bogaert
@FemkeVanBogaert
Meer lezen
In 1 woord: WAUW! Het is net alsof ik een nieuwe iPhone terug heb gekregen. Dankjewel voor de snelle herstelling
Vorige
Volgende

Als u merkt dat uw iPhone 13 batterij sneller leegloopt, niet zo lang meegaat per oplaadbeurt als voorheen, of gewoon minder efficiënt presteert, is vervanging de beste stap. Met een verse batterij van Fixnow kan uw telefoon weer jarenlang meegaan. Boek vandaag nog een afspraak

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

 

Ons team staat klaar om u de beste iPhone reparatie-ervaring te bieden!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×