iPhone SE 2020
batterij vervangen

Inleiding

Heb je een iPhone SE 2020 en merk je dat de batterij sneller leegloopt? Of start je iPhone trager op en presteert die minder goed dan voorheen? Dan kan het vervangen van de batterij de oplossing zijn!

Bij Fixnow vervangen we de batterij van je iPhone SE 2020 in slechts 30 minuten.We gebruiken originele Apple batterijen van hoge kwaliteit.

Prijs

Afspraak Maken
80
  • Reparatie tijd 30min
  • Online callender voor afspraak
  • We hebben wacht ruimte
  • Parking voor de deur

Prijs

Verzenden
95
  • Reparatie tijd met verzending 4 dagen
  • We regelen verzending en retour
  • Verzending en retour kost 15€
  • Zending verzekerd to 500€

Waarom de batterij van je iPhone SE 2020 vervangen?

Er zijn een paar belangrijke redenen om de batterij van je iPhone SE 2020 te laten vervangen:

De batterij wordt zwakker en gaat minder lang mee

Net als elke batterij slijt ook de batterij van de iPhone SE 2020 na verloop van tijd. Na een jaar of 500 laadcycli wordt de capaciteit een stuk minder. Je iPhone gaat dan bijvoorbeeld nog maar 80% van de oorspronkelijke gebruiksduur mee op een volle lading.

Door de batterij te vervangen krijg je weer een batterij met volledige capaciteit en gaat je iPhone weer net zo lang mee als toen je hem net had gekocht.

 

SE 2020
Het vervangen van de batterij is een snelle oplossing als je iPhone snel leegloopt

Merk je dat je iPhone SE 2020 het steeds minder lang volhoudt op een lading? Begint de dag met 100% maar is de batterij al leeg tegen de avond? Dat is een duidelijk teken dat de batterij aan vervanging toe is.

Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat je iPhone weer de volledige dag meegaat zonder tussentijds bij te laden. Zo hoef je niet constant een powerbank bij je te hebben.

Een nieuwe batterij zorgt voor betere prestaties en een snellere opstart

Ook het langzamer openen van apps en opstarten kan te maken hebben met een versleten batterij. Je iPhone moet harder werken om met een zwakke batterij dezelfde prestaties neer te zetten.

Door simpelweg de batterij te vervangen, werkt je iPhone SE 2020 weer als nieuw. Apps openen razendsnel, het toestel start veel sneller op en alles verloopt weer zoals je gewend bent.

 An Mertens
An Mertens
@AnMertens
Meer lezen
Reeds 3de keer scherm van smartphone laten herstellen bij Pavel. Zeer tevreden over geleverde werk. Geen lange wachttijden alvorens een afspraak kan gemaakt worden, duidelijke communicatie, correcte prijs, zeer goede service. Kortom een aanrader!!!
 Femke Loffens
Femke Loffens
@ FemkeLoffens
Meer lezen
Afspraak gemaakt en Iphone afgeleverd. Exact volgens de afspraak was de telefoon hersteld. Prima Service, vriendelijk, correct en prijs OKAfspraak gemaakt en Iphone afgeleverd. Exact volgens de afspraak was de telefoon hersteld. Prima Service, vriendelijk, correct en prijs OK
Femke Van Bogaert
Femke Van Bogaert
@FemkeVanBogaert
Meer lezen
In 1 woord: WAUW! Het is net alsof ik een nieuwe iPhone terug heb gekregen. Dankjewel voor de snelle herstelling
Vorige
Volgende

Ben je na het lezen van deze uitgebreide informatie overtuigd en wil je zo snel mogelijk van een nieuwe batterij genieten in je iPhone SE 2020? Maak dan meteen een afspraak via onze website of stuur je telefoon op voor onze verzendservice.

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

Ons team van professionals staat klaar om de batterij in no-time voor je te vervangen. Met een verse batterij is je iPhone weer als nieuw en geniet je weer vele uren en jaren probleemloos gebruik! 

Wij verheugen ons erop je van dienst  te mogen zijn!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×