iPhone XS
batterij vervangen

Inleiding

Hebt u problemen met de batterij van uw iPhone XS? Loopt de batterij snel leeg? Duurt het opladen erg lang? Dan is het tijd om de batterij te laten vervangen. Bij Fixnow vervangen we de iPhone XS batterij snel en vakkundig. Onze ervaren reparateurs hebben de batterij binnen 30 minuten vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs

Afspraak Maken
80
 • Reparatie tijd 30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur

Prijs

Verzenden
95
 • Reparatie tijd met verzending 4 dagen
 • We regelen verzending en retour
 • Verzending en retour kost 15€
 • Zending verzekerd to 500€

Redenen om de Batterij Van uw iPhone XS te Laten Vervangen

Er zijn een aantal veelvoorkomende signalen die erop wijzen dat de batterij van uw iPhone XS aan vervanging toe is:

 • Oplaadtijd wordt langer – Gaat opladen trager en duurt het ineens veel langer voordat je iPhone XS volledig is opgeladen? Dat duidt op een verslechterde batterij.
 • Batterij loopt sneller leeg – Als je batterij veel sneller leegloopt dan voorheen, terwijl je je telefoongebruik niet hebt aangepast, is dat een teken dat de batterij aan vervanging toe is.
XS
 • Prestaties gaan achteruit – Een verslechterde batterij zorgt ervoor dat de prestaties van je iPhone XS achteruitgaan. Apps crashen spontaan of werken trager.
 • Foutmeldingen over de batterij – Verschijnen er meldingen dat de conditie van je batterij is verslechterd? Of zelfs dat je iPhone uitgeschakeld wordt om de levensduur van je batterij te verlengen? Zeker tekenen van een batterij die aan vervanging toe is.

Kortom, als je één of meerdere van deze signalen ziet, is het verstandig om de batterij te laten vervangen. Onze gecertificeerde iPhone reparateurs controleren altijd eerst de staat van je huidige batterij. Je krijgt een eerlijk battery health rapport zodat je zeker weet of vervanging nodig is.

 An Mertens
An Mertens
@AnMertens
Meer lezen
Reeds 3de keer scherm van smartphone laten herstellen bij Pavel. Zeer tevreden over geleverde werk. Geen lange wachttijden alvorens een afspraak kan gemaakt worden, duidelijke communicatie, correcte prijs, zeer goede service. Kortom een aanrader!!!
 Femke Loffens
Femke Loffens
@ FemkeLoffens
Meer lezen
Afspraak gemaakt en Iphone afgeleverd. Exact volgens de afspraak was de telefoon hersteld. Prima Service, vriendelijk, correct en prijs OK
Femke Van Bogaert
Femke Van Bogaert
@FemkeVanBogaert
Meer lezen
In 1 woord: WAUW! Het is net alsof ik een nieuwe iPhone terug heb gekregen. Dankjewel voor de snelle herstelling
Vorige
Volgende

Heb je genoeg van de slechte batterijprestaties van je iPhone XS? Maak dan nu meteen online een afspraak via ons overzichtelijke afsprakensysteem. Selecteer het dichtstbijzijnde filiaal en een tijdstip dat jou uitkomt. Of stap gewoon binnen zonder afspraak. Onze reparateur staat klaar om je iPhone XS batterij te vervangen!

Kun je niet langskomen bij een van onze repair centers? Dan vervangen we op afstand de batterij van je iPhone. Binnen enkele werkdagen heb je je iPhone weer terug met een nieuwe batterij die weer jaren meegaat!

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

Wij werken voor u!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×