iPhone laad niet meer op

Oorzaken van iPhone die niet oplaadt

iphone laad niet meer op

Als uw iPhone niet wordt opgeladen, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Het is belangrijk om te begrijpen dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom uw iPhone niet oplaadt:

  • Problemen met de kabel of het laadblokje;
  • Niet originele lader;
  • Softwarefout;
  • De laadconnector is vuil;
  • Kapotte batterij of chip;
  • kapotte lader;

Elk probleem vereist zijn eigen oplossing en heeft een verschillende mate van complexiteit.

Problemen met iPhone kabel of voeding

iphone laad kabel

Als je iPhone niet wil opladen, probeer dan eerst de oplader en de voeding te controleren. De elementen kunnen het opgegeven hebben en geen elektriciteit meer leveren. In dit geval is de enige echte oplossing de aanschaf van een nieuwe lader of een specifiek artikel, hetzij de kabel, hetzij de adapter. Ook als de iPhone aangeeft dat hij wordt opgeladen maar niet aangaat, wordt dit vaak veroorzaakt door een slechte kwaliteit voeding of kabel.

Een valse Apple oplader

Alleen originele opladers mogen worden gebruikt. Vervalste artikelen kunnen niet alleen de lading verzwakken of helemaal niet werken, maar ook uw smartphone aanzienlijk beschadigen. Als je Iphone heel langzaam oplaadt, probeer dan de oplader te vervangen.

De grootste problemen zijn met namaak Apple opladers. In dat geval kan de batterij helemaal doorbranden.

iPhone software storing

Het is belangrijk om te begrijpen, iPhone laadt niet vaak op door een software fout. Er wordt eerst lading aangebracht op de chip, die door speciale software wordt bestuurd. Pas daarna gaat de stroom naar de accu. Probeer de telefoon te resetten en wacht even. Deze truc helpt als er daadwerkelijk een softwarefout is opgetreden.

Vuile oplaadconector van iPhone

Een van de meest voorkomende redenen waarom een Iphone niet oplaadt, is de verzameling van vuil in de connector. Als uw iPhone niet goed of helemaal niet oplaadt, kunt u proberen de gleuf zelf schoon te maken. Het is belangrijk dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, want er zitten belangrijke contacten in de connector. Als deze beschadigd zijn, moet u de hele connector vervangen. U kunt een tandenstoker of een ander delicaat voorwerp gebruiken om schoon te maken. Na het schoonmaken kunt u de connector extra uitblazen.

Als u niet zeker bent en bang bent dat u met uw acties schade veroorzaakt, kunt u het beste contact opnemen met ons servicecentrum voor iPhone herstellen in Meise. Onze specialisten reinigen de connector zo voorzichtig en efficiënt mogelijk.

Kapotte batterij of chip

Het probleem kan in de batterij zelf zitten. In dit geval helpt niets anders dan u te wenden tot een professioneel servicecentrum. Daar wordt uw telefoon volledig gecontroleerd en gerepareerd.

De uitgang van de chip die spanning levert aan de batterij kan ook de reden zijn waarom uw Iphone niet oplaadt.

De oplossing voor iPhone oplaadproblemen

Als je iPhone niet goed oplaadt, moet je eerst de oorzaak van het probleem achterhalen. Dat kan met de hierboven beschreven manipulatie. Als de oorzaak van de storing niet is gevonden en uw iPhone nog lange tijd oplaadt, moet u een specialist raadplegen. Neem contact op met een gespecialiseerd servicecentrum voor een volledig dienstenpakket en om het probleem van het niet opladen van uw iPhone op te lossen.

Specialisten geven antwoord op de vraag waarom uw smartphone niet oplaadt. Zij zullen u ook volledig bijstaan door de oorzaak van het probleem weg te nemen. Een volledige diagnose van uw toestel zal u helpen het hoofdprobleem te identificeren, want er kunnen er verschillende zijn. Daardoor krijg je een volledig werkend apparaat.

Je krijgt een volledige uitleg waarom je iPhone niet snel oplaadt en wat je moet doen.

Een servicecentrum kiezen

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het servicecentrum. Het moet een gespecialiseerd en professioneel servicecentrum zijn. Het moet alleen hooggekwalificeerde professionals in dienst hebben die volledig op de hoogte zijn van de smartphones van Apple.

Let op de reputatie en het cv van het bedrijf. Lees recensies op internet en praat met mensen die diensten hebben aangevraagd bij een bepaald bedrijf.

Als u zich tot de verkeerde specialisten wendt, kunt u het probleem niet alleen niet oplossen, maar ook verergeren. Gewetenloze vaklui kunnen de onderdelen in uw iPhone vervangen door neponderdelen en hem volledig onbruikbaar maken. Daarom moet u altijd opleten

Neem contact met ons op voor uw iPhone herstellen

We staan klaar om uw probleem op te lossen. Als je iPhone niet oplaadt (iPhone 12 Pro, iPhone 11, 7, of een ander model), stellen we de oorzaak vast en lossen we het zo snel mogelijk op. Of het nu je iPhone is die niet wil opladen, je telefoon die uitschakelt maar niet oplaadt, je iPhone die op lading staat maar niet oplaadt, deze en vele andere problemen kunnen wij correct oplossen.

Redenen waarom je telefoon niet oplaadt zijn geen probleem voor onze specialisten. U krijgt ook advies over wat te doen als de iPhone niet oplaadt, wat te doen als de iPhone oplaadt maar niet aangaat en als de iPhone staat op te laden maar niet oplaadt. Zo kun je het probleem zelf oplossen.

Wij hebben een uitstekende reputatie bij onze klanten. We hebben in de loop der jaren honderden klanten geholpen met het oplossen van hun iPhone-oplaadproblemen. U kunt het zelf zien door onze online beoordelingen of die van onze live klanten te bekijken. Vertrouw alleen het beste voor uw iPhone.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele kwaliteit onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op onze website worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de uit te voeren werkzaamheden voor de reparatie van uw Apple-device. 

De duur van de reparatie is afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Vrijwel alle reparaties kunnen wij binnen 1 uur uitvoeren. U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de reparatie-afdeling. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×