iPhone 11 Pro Max Herstellen

Prijs iPhone 11 Pro Max Reparatie

iPhone 11 Pro Max reparatie

Het vlaggenschip van Apple, aangekondigd in het najaar van 2020, het toestel was uitgerust met een OLED-display met een diagonaal van 6,5 inch, beschermd tegen vloeistoffen en stof. Er zijn ook verbeteringen aangebracht in de werking van de Face ID-sensor, de reactiesnelheid is nog beter geworden – directe toegang tot het telefoongeheugen en betrouwbare bescherming van persoonlijke gegevens.

Specificaties:

  • A13 Bionic-processor;
  • 4 GB RAM;
  • 3 camera’s – ultragroothoek, groothoek en telefoto;
  • batterijcapaciteit – 3969 mAh;
  • spatwaterdicht IP68;
  • snel opladen – 50% opladen in 30 minuten;
  • gewicht: 226 gram.

De telefoon is uitgerust met een voedingseenheid van 18 W, waarmee u het laadproces aanzienlijk kunt versnellen (alle eerdere modellen zijn uitgerust met 5 W).
Het ontwerp van het apparaat is vergelijkbaar met de iPhone XS Max van vorig jaar, met een nieuwe carrosseriekleur Midnight Green, die traditioneel de grootste populariteit geniet onder Apple-gebruikers.
Aanzienlijke verbeteringen aan de “vullende” en progressieve technologieën van het apparaat beschermen de smartphone nog steeds niet tegen storingen, die we hieronder zullen bespreken.

iphone 11 pro max

Achterkant vervangen bij iPhone 11 Pro Max

Tevens kan je langskomen voor het vervangen van het achter glas. Door een val kan dit glas namelijk ook toe zijn aan vervanging. Door je glas aan de achterzijde van de telefoon te laten vervangen weet je zeker dat je weer over de oude uitstraling van je iPhone 11 Pro Max kunt beschikken. Op die manier ben je in staat om je toestel echt weer als nieuw te maken.

Glas vervangen bij iPhone 11 Pro Max

iphone 11 pro max

De kans is groot dat je per ongeluk jouw iPhone 11 Pro Max hebt laten vallen. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Mocht je last hebben van een kapot glasscherm op jouw eigen iPhone 11 Pro Max dan staan wij klaar om je hiermee te helpen. Ons bedrijf maakt het mogelijk om enkel het glas te vervangen in plaats van ook het LCD scherm. Hierdoor ben je in staat om veel geld over te houden bij het uitvoeren van de reparatie.

iPhone 11 Pro Max Scherm vervangen

Het is in veel gevallen mogelijk om alleen het glas te vervangen en om het LCD scherm te laten zitten. Dit is echter niet altijd zo. Mocht je namelijk last hebben een kapot LCD scherm dan kan je je telefoon niet meer prettig gebruiken. Je kunt zien of je LCD scherm aan vervanging toe is als je op het scherm zwarte vlekken of verticale strepen ziet. Kom je er zelf niet helemaal uit dan is het altijd mogelijk om jouw iPhone 11 Pro Max even mee te nemen.

Camera glas vervangen bij iPhone 11 Pro Max

In sommige gevallen is het mogelijk dat het glas van de camera kapot is gegaan. Ook hiervoor is het bij ons mogelijk om een iPhone 11 Pro Max reparatie uit te voeren. Wij zijn in staat om het glas van de camera te vervangen om ervoor te zorgen dat je weer als vanouds foto’s kunt maken. Op die manier merk je niets van de oude schade aan je toestel. 

camera
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]