iPhone 11 Pro Herstellen

Prijs iPhone 11 Pro Reparatie

iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro, die op 20 september 2019 door Apple werd gepresenteerd, verraste gebruikers met een nieuwe camera en een nieuwe donkergroene carrosseriekleur.

Bovendien werd de interne component aanzienlijk herzien. De smartphone heeft aan boord de nieuwe A13 Bionic-processor, Super Retina XDR-display, verbeterde bescherming tegen spatten, stof en vocht, en aanzienlijk verbeterde reactiesnelheid van de Face ID-sensor.

Maar betekent dit dat het niet vatbaar is voor breuk? Jammer genoeg niet. Hij is, net als alle apparatuur, vatbaar voor storingen, en vandaag zullen we het hebben over de meest voorkomende storingen in de iPhone 11 Pro.

iphone 11 pro

Achterkant vervangen bij iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Achterkant Vervangen

Heb je geen problemen met het glas aan de voorkant maar aan de achterkant dan kan je hiervoor ook even contact opnemen met ons team. Wij zijn in staat om het glas aan de achterzijde te vervangen. Dit zorgt niet gelijk voor meer functionaliteit, maar het maakt de telefoon wel een stuk mooier. Ook voor andere problemen met de iPhone 11 Pro staan wij klaar om je te helpen.

Glas vervangen bij iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is een prachtige telefoon om te zien. Door al dat glas is het alleen wel zo dat je last kunt krijgen van een gebarsten glasscherm als je hem een keer laat vallen. In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht is het niet nodig om gelijk een nieuw scherm te plaatsen. Ons team is namelijk in staat om enkel het glas te vervangen en om het LCD scherm te laten zitten. Op die manier ben je in staat om ontzettend veel geld te besparen bij de reparatie van je iPhone 11 Pro.

@fixnowbe

iPhone 11 Pro scherm glas vervangen. Mogelijk enkel bij FixNow België #foryoupage #foryou #fixnow #nederland

♬ Memories - Lux-Inspira

iPhone 11 Pro Scherm vervangen

iPhone 11 Pro scherm vervangen

Hoewel het mogelijk is om alleen het glazen scherm te vervangen is het mogelijk dat je last hebt van problemen aan het LCD scherm. Als je hier last van hebt dan kan je zwarte vlekken of strepen op je scherm zien. Dit zorgt ervoor dat je jouw iPhone 11 Pro niet meer prettig in gebruik kunt nemen. Ook voor dit probleem staan wij klaar om je te helpen. Ons team kan zowel het LCD scherm als het glas op je iPhone 11 Pro optimaal vervangen.

Camera Glas vervangen

Het kan voorkomen dat het glas van de camera gebarsten is. Mocht jij hier last van hebben met jouw iPhone 11 Pro dan kunnen wij het glas voor je vervangen. Door dit glas onder handen te nemen tijdens de iPhone 11 Pro reparatie weet je zeker dat je binnen no time weer de mooiste foto’s kunt maken met jouw toestel.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×