iPhone 11 Scherm Vervangen

Prijs iPhone 11 Reparatie

iPhone 11 reparatie met garantie

De release van de nieuwe iPhone 11 is sinds het begin van de eerste voorkennis omgeven door geruchten. Gebruikers verwachtten een nieuwe A13-processor, een dubbele camera, verbeterde Face ID en batterijduur. Het toestel heeft een 3110 mAh-batterij (iPhone XR 2942 mAh), waardoor je bij actief gebruik de oplader een dag vergeet.

De opvolger van de iPhone XR is tevreden met nieuwe hardware, maar is, zoals elke technologie van Apple, gevoelig voor storingen. Welke problemen u vandaag te wachten staan ​​met de iPhone 11, zullen we u vertellen – FixNow-team

iPhone 11

Scherm glas vervangen iPhone 11

Het is een feit dat de iPhone 11 nog altijd mateloos populair is onder veel Apple fans. Dit komt met name door het feit dat het gewoon een erg goed toestel is. Wel is het zo dat de iPhone 11 vatbaar is voor problemen aan het scherm. Heb je last van een gebarsten scherm dan is ons team in staat om ervoor te zorgen dat je glasscherm vervangen kan worden. Wij maken het mogelijk om dit te doen zonder een nieuw LCD display aan te brengen.

@fixnowbe

iPhone 11 had gebarsten glas maar nog goede beeldscherm, dus hebben we enkel scherm glas vervangen #fixnowbe #foryou #belgium #iphonerepair

♬ оригинальный звук - Scherm glas herstelling 🇧🇪

iPhone 11 touchscreen vervangen

Onder het glas van de iPhone 11 zit een sensorlaag die bij ernstige breuk kan worden beschadigd. Laterale breuken van het scherm zijn gevaarlijk, waarbij de beschermende glaslaag wordt blootgesteld. Als de sensor na een val aanrakingen niet meer correct begint te verwerken, een deel van het scherm niet reageert of de sensor zijn functionaliteit volledig heeft verloren, kunnen de FixNow-wizards de iPhone 11 herstellen naar volledige functionaliteit door het touchscreen te vervangen. De reparatieprocedure is volledig identiek aan het vervangen van glas, alleen bij het lijmen van het scherm wordt glas met een sensor gebruikt. De reparatietijd duurt meestal 90-120 minuten. De kosten van een dergelijke service zijn 40% winstgevender dan het vervangen van de LCD-eenheid.

Scherm vervangen bij iPhone 11

Sommige mensen kunnen helaas niet door met alleen nieuw glas op hun iPhone 11. Dit zijn de mensen die ook een nieuw LCD scherm aan moeten laten brengen. Je kan zien of dit nodig is als je op je eigen scherm zwarte vlekken of strepen ziet verschijnen. Wij brengen vervolgens zowel een nieuw LCD scherm als een nieuw glas aan. Dit zorgt ervoor dat je je iPhone 11 weer optimaal kunt gebruiken.

Camera glas vervangen

Er zijn mensen die naast een normaal kapot scherm ook last krijgen van een kapot glas over de camera. Voor dit probleem is het ook mogelijk om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat het glas over de camera vervangen wordt. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je zo snel mogelijk weer prachtige foto’s kunt maken met jouw iPhone 11. Wie wilt dit nu niet? Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Achterglas vervangen

Mocht je jouw iPhone 11 hebben laten vallen dan kan het zomaar zijn dat de achterkant ook kapot is. Wij zijn er voor je om je aan een nieuw glasscherm voor de achterkant te helpen. Dit nieuwe glas zorgt ervoor dat je binnen no time weer over een mooi toestel beschikt. Mocht je andere problemen hebben met je iPhone 11 dan kan je altijd even bellen met ons team. Wij zullen vervolgens bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook kunt u uw iPhone gratis verzenden naar FixNow ter reparatie.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×