iPhone 12 Mini Herstellen

Prijs iPhone 12 Mini Reparatie

Reparatie iPhone 12 Mini in Belgie

iPhone 12 Mini is de smartphone van Apple die in 2020 is geïntroduceerd. Het heeft veel updates ontvangen, waaronder:

  • bescherming voorpaneel 
  • Keramisch schild
  • nieuwe krachtige processor
  • software – iOS 14 met nieuwe widgets op het startscherm, applicatiebibliotheek en andere functies.

Helaas kan zelfs het modernste apparaat van hoge kwaliteit het laten afweten. Dit gebeurt vaak door onnauwkeurig gebruik, vallen en schokken van de smartphone. FixNow heeft genoeg ervaring om zelfs de moeilijkste iPhone 12 Mini reparatie uit te voeren.

Scherm Glas vervangen iPhone 12 Mini

De iPhone 12 Mini is een prachtig toestel om te hebben. Nu is het alleen wel zo dat het glasscherm best wel fragiel is. Laat je hem vallen dan is je glazen scherm vaak kapot. Wat veel mensen niet weten is dat het mogelijk is om het glazen scherm te vervangen, zonder dat er ook gelijk een nieuw LCD display op moet komen. Door onze unieke techniek kan je ontzettend veel geld besparen op de reparatie voor Apple scherm vervangen.

Scherm Vervangen iPhone 12 Mini

Het is dus mogelijk om enkel het glazen scherm te laten vervangen. Nu is er in sommige gevallen sprake van erge schade aan het onderliggende display. In dit geval zal ook deze vervangen moeten worden. Wij zijn in staat om zowel het glazen scherm als het LCD display te vervangen. Dit zal met name van belang zijn voor de mensen die zwarte vlekken of strepen op het scherm zien verschijnen. Wij gaan zo te werk dat alle originele functies op de juiste manier te gebruiken zullen zijn op het toestel.

iPhone 12 mini Camera Glas vervangen

In sommige gevallen is ook het glas van je camera van je iPhone 12 Mini kapot gegaan. Ook hiervoor is het mogelijk om langs te komen bij ons bedrijf. Wij zijn in staat om het glas van de camera altijd weer te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je de camera op de juiste manier kunt gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele krassen. Voor je het weet is je iPhone 12 Mini weer als nieuw.

Achterkant Herstellen van uw iPhone

Heb je te maken met een kapot glas of een kapotte LCD display op jouw iPhone 12 Mini dan raden wij je echt aan om even contact met ons op te nemen. Wij staan namelijk klaar om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Door onze diensten is het mogelijk om je glas te vervangen en je telefoon weer te gebruiken. Dit geldt ook voor het glas aan de achterzijde van het toestel.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×