iPhone 12 Pro Max Herstellen

Prijs iPhone 12 Pro Max Reparatie

Reparatie iPhone 12 Pro Max in België

iPhone 12 Pro Max is, net als elk ander Apple-product, een apparaat van hoge kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Helaas heeft zelfs het meest revolutionaire apparaat de neiging om te falen en in dit geval is het erg belangrijk om contact op te nemen met een professionele service. Dit is precies wat FixNow is. We voeren elke iPhone 12 Pro Max scherm reparatie uit en bieden garantie op de geleverde services.

iPhone 12 pro max scherm herstellen

Scherm Glas vervangen iPhone 12 Pro Max

Heb je jouw iPhone 12 Pro Max laten vallen en is je glas kapot? Maak je geen zorgen, wij zijn in staat om het glas te vervangen zonder dat het nodig is om een nieuw LCD scherm aan te brengen. Deze techniek zorgt ervoor dat je ontzettend veel geld kunt besparen bij het uitvoeren van jouw reparatie. Daar komt bij dat je op deze manier je originele onderdelen behoudt. Deze techniek maakt ons uniek ten opzichte van andere reparatie bedrijven!

Scherm Vervangen iPhone 12 Pro Max

Het is ook mogelijk om zowel je glas als je LCD scherm te laten vervangen. Dit is met name van belang voor de mensen die te maken hebben met een iPhone 12 Pro Max waar zwarte vlekken of strepen op te zien zijn. Wij vervangen in dit geval zowel het LCD display als het glazen scherm. Laat ons je helpen om jouw telefoon zo snel mogelijk weer te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook is het mogelijk om je iPhone gratis te verzenden naar FixNow voor een gsm reparatie.

Camera glas vervangen iPhone 12 Pro Max

Wist je dat het ook mogelijk is om je camera glas te laten vervangen? Dit is een goede optie voor de mensen die een iPhone 12 Pro Max hebben die op de achterkant is gevallen. Door schade aan het glas kan je jouw camera niet meer goed gebruiken. Ons team is in staat om dit glas te vervangen zonder schade aan te brengen aan je telefoon.

Ook je achterkant vervangen van je iPhone 12 Pro Max?

Als laatste is het mogelijk om contact met ons op te nemen als je een iPhone 12 Pro Max hebt waar het achter glas kapot van is. Ons team is in staat om dit glas op een professionele wijze te vervangen zodat je jouw telefoon weer op de juiste manier kunt gebruiken. Het is altijd mogelijk om even langs te komen om een diagnose te krijgen over de problemen. Door vandaag nog te kiezen voor onze iPhone 12 Pro Max reparatie weet je zeker dat ook jouw iPhone 12 Pro Max binnen no time weer gemaakt zal zijn!

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×