Reparatie iPhone 12 Pro

Scherm Glas vervangen iPhone 12 Pro

Veel mensen hebben de iPhone 12 Pro in huis. Nu kent dit toestel wel een fragiel glazen scherm. Als je glasscherm kapot is gegaan zijn wij in staat om je hiermee te helpen. Wat ons echt uniek maakt is het feit dat wij in staat zijn om het glazen scherm te vervangen, zonder dat het nodig is om ook gelijk het LCD scherm te vervangen. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen.

Scherm Vervangen iPhone 12 Pro

Het is niet ondenkbaar dat je glas van je iPhone 12 Pro kapot is gegaan. Echter is het ook mogelijk dat jouw iPhone 12 Pro meer schade heeft opgelopen. In dit geval is ook het onderliggende display kapot gegaan nadat je hem hebt laten vallen. Gelukkig zijn wij in staat om je iPhone 12 Pro LCD scherm te vervangen. Je kunt zien of je LCD scherm aan vervanging toe is als je op het scherm zwarte vlekken of verticale strepen ziet. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle functies volledig te gebruiken zijn zoals Face ID op je iPhone 12 Pro.

Camera Glas Herstellen iPhone 12 Pro

Heb je problemen met het glas van jouw camera dan nodigen wij je uit om altijd even langs te komen met jouw telefoon. Wij zijn namelijk in staat om het glas van de camera te vervangen zodat je deze weer optimaal in gebruik kunt nemen. Op die manier zie je geen krassen meer op je scherm maar weet je zeker dat je de mooiste foto’s kunt maken.

Achter Glas Reparatie

Hoewel je de achterkant van je iPhone 12 Pro niet echt nodig hebt is het wel vervelend als deze kapot is. Dit is dan ook de reden dat wij je ook voor deze schade kunnen helpen. Ons team is in staat om de achterzijde van de telefoon van een nieuw glasscherm te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

@fixnowbe

iPhone 12 Pro achter glas vervangen bij www.fixnow.be#belgium #fixnowbe #foryou #iphonerepair

♬ Infinity - Jaymes Young

apple watch krassen verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie