iPhone 12 Herstellen

Prijs iPhone 12 Reparatie

Scherm Glas vervangen iPhone 12

Het is niet raar dat er zoveel mensen kiezen voor de iPhone 12. Het is namelijk een prachtig toestel om te zien. Door al dat glas is hij alleen wel erg kwetsbaar. Mocht je jouw iPhone 12 hebben laten vallen dan is het bij ons mogelijk om je glasscherm te laten vervangen. Bijzonder aan ons bedrijf is dat je in staat bent om het glas te vervangen, zonder dat je ook een nieuw LCD display hoeft te nemen. Door deze techniek zijn wij in staat om je veel geld te laten besparen. 

Maak een afspraak met FixNow voor scherm glas vervangen iPhone 12. De reparatie neemt slecht 1 uur in beslag en is dus klaar terwijl u wacht. Ook heeft u de mogelijkheid om de iPhone kosteloos op te sturen ter reparatie. Neem daarvoor contact op met FixNow.

iPhone 12 scherm glas vervangen met 12 maanden garantie op reparatie door FixNow.

Scherm Vervangen iPhone 12

In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk om enkel het glas te vervangen. In dit geval zal er ook een nieuw LCD display moeten komen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je last hebt van zwarte vlekken of strepen op je scherm. Ons team gaat vervolgens aan de slag om er een nieuw LCD display in combi met een nieuw scherm op te zetten. Zo kan ook jij je iPhone 12 weer optimaal in gebruik nemen.

Camera Glas Herstellen

Indien je te maken hebt met andere problemen aan het glas, bijvoorbeeld met het cameraglas, is het ook altijd mogelijk om een reparatie in te plannen. Wij zijn in staat om het glas van de camera te vervangen. Dit kan handig zijn voor de mensen die last hebben van een gebarsten camera. Door onze zorgvuldige manier van werken weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van de originele camera functies.

 

Achterkant laten vervangen iPhone 12

Als laatste zijn wij er voor de mensen die hun achter glas willen laten vervangen op hun iPhone 12. Dit kan handig zijn voor de mensen die hun telefoon op de achterkant hebben laten vallen. Hoewel het vaak niet vereist is voor de werking van de telefoon ziet het vervangen van een kapot achter glas er wel gelijk een stuk mooier uit. Neem zeker even contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×