iPhone 13 Mini Herstellen

Prijs iPhone 13 Mini Reparatie

Scherm stuk iPhone 13 Mini?

Is het scherm stuk van uw iPhone 13 Mini? Dat is vervelend, maar een kapot scherm is ook weer te fixen. Waar kan ik mijn iPhone scherm herstellen? Bij Fixnow Meise kunt u vakkundig uw gsm scherm herstellen. U bent trots op uw nieuwe aankoop van de iPhone 13 Mini, maar niets is zo vervelend als een Apple smartphone met een gebroken scherm. Fix my Iphone bij Fixnow.

Of het nu gaat om een kras die wij op een speciale wijze polishen, het gsm glas herstellen of het glas vervangen van uw mobiele device. Wij repareren het beeldscherm van uw iPhone 13 Mini op een zeer vakkundige wijze, waarbij u zo’n 40 tot 50% op de kosten bespaart. U kunt voor al uw iPhone reparaties bij ons terecht. Van scherm reparatie tot Apple Watch krassen verwijderen. Als ook iPad scherm herstellen.

Vakkundig glas iPhone vervangen

Wilt u het glas iPhone vervangen van uw nieuwe smartphone? Apple iPhone 13 Mini heeft alle functionaliteit van zijn grotere broer of zus, maar dan in een kleiner pakket. OLED-display, TrueDepth-selfiecamera en alle andere componenten passen precies in de aluminium en glazen behuizing. Maar wat als het glas kapot is. Dan neemt u direct contact op met Fixnow.

Wij vervangen het glazen scherm, zonder dat u een nieuw display hoeft te kopen. Dit scheelt aanzienlijk in de iPhone glas vervangen prijs. Dankzij deze techniek behoudt u bovendien het originele Apple scherm. Op als onze reparaties ontvangt u ook nog eens tot 12 maanden garantie. Wij zijn gevestigd in België, maar ook voor onze Nederlandse klanten zijn wij beschikbaar. U kunt namelijk u smartphone gratis per verzekerde post verzenden. Meer weten? Neem gerust een keer contact met ons op.

iPhone camera glas vervangen

Bij Fixnow.be kunt ook terecht voor ieder model iPhone camera glas vervangen. Het camerasysteem van de Apple iPhone 13 Mini is zeker verbeterd. Zo zit de optische beeldstabilisatie, die voorheen voorbehouden was aan de Pro-modellen, in de Cinematic Mode. Mocht het camera glas kapot of beschadigd zijn, dan kunnen wij uw gsm repareren. Door onze zorgvuldige manier van werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van de originele camera functies.

De Apple iPhone 13 Mini, heeft dezelfde krachtige A15 Bionic-chipset als zijn grotere broers en zussen. Als gevolg hiervan gaat de batterij van de iPhone 13 Mini 1,5 uur langer mee dan zijn voorganger, waardoor hij zowel sneller als efficiënter is. Wilt u op den duur de iPhone batterij vervangen? Ook daarvoor neemt u contact met ons op. Via de chat functie kunt u snel een afspraak maken. Alvorens wij starten met de schermreparatie voeren wij een gratis diagnose uit, welke wij met u overleggen.

Achterkant iPhone 13 vervangen

Met uw nieuwe iPhone 13 steelt u de blits, maar wat als de achterkant onder de krassen zit of het glas gebroken is? De achterkant iPhone 13 vervangen is dan de oplossing. Dit regelt u snel en vakkundig bij Fixnow, uw vertrouwde Apple Belgie reparateur. De iPhone 13 serie bevat prachtige modellen, waarbij u altijd bij ons terecht kunt wanneer het scherm stuk is. De A15-chip, die de iPhone Mini, 13, 13 Pro en 13 Pro Max aandrijft, maakt deze apparaten sneller dan hun voorgangers.

De iPhone 13 en 13 Mini zijn in wezen hetzelfde toestel, maar de miniversie heeft een 5,4-inch scherm. Met de 13- en 13-inch modellen van de iPhone heb je meer mogelijkheden. Dit kan met een telelens waarmee je tot drie keer kunt inzoomen zonder dat je foto’s of video’s kwijtraakt. De schermen van iPhone 13 Pro en Pro Max beschikken over ProMotion. Het beeld ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties tijdens het gamen en scrollen er vloeiend uitzien. Voor alle iPhone 13-modellen, waaronder iPhone 13 Mini, geldt dat u bij Fixnow uw iPhone scherm herstellen kan. Dit is binnen een uur gefixt.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×