iPhone 13 Pro Max Herstellen

Prijs iPhone 13 Pro Max Reparatie

iPhone 13 Pro Max reparatie

Een iPhone 13 Pro Max reparatie laten uitvoeren, omdat je helaas je telefoon hebt laten vallen? Maak een afspraak bij Fixnow. Wat prestaties en schermgrootte betreft, is de Apple iPhone 13 Pro Max de beste keuze. Het ProMotion OLED-display van de iPhone 13 Pro Max meet maar liefst 6,7 inch, waardoor het nog meer schermruimte heeft dan de iPhone 13 Pro.

Dankzij de verversingssnelheid van 120 Hz is dit scherm ideaal voor multitasking. Zoals gamen, films kijken of surfen op het web. En dit kan het beste op een goed scherm. Heb je een kapot scherm of een gebroken scherm? Geen probleem, laat uw scherm herstellen bij de schermreparatie service van Fixnow, de Apple scherm deskundige.

iPhone scherm vervangen Pro Max

Bij Fixnow kunt u tegen een scherpe prijs uw iPhone scherm vervangen van de Pro Max versie. Apple is zeer hoogstaand merk met prachtige producten. U wilt natuurlijk wel een mooi beeldscherm, zonder krassen of barsten. Hoewel het glas van de iPhone 13 Pro Max er mooi uitziet is het ook gelijk fragiel. Uw iPhone scherm vervangen kunt u laten verzorgen door onze gsm reparatie dienst. U kunt een afspraak maken om langs te komen of gratis per verzekerde Bpost het toestel verzenden naar ons. 

Indien uw iPhone scherm beschadigd is, dan kunnen wij middels polishen de krassen verwijderen. Hierbij behoud u zelfs de volledige Apple garantie, daar wij de iPhone 13 Pro Max niet open maken. Bovendien kunnen wij het gsm scherm herstellen zonder een nieuw LCD display te plaatsen. Het voordeel voor u is, dat u veel geld bespaart en de originaliteit behoudt.

iPhone 13 Pro Max Scherm Herstellen

Glas iPhone vervangen

iPhone 13 Pro LMax Scherm Glas vervangen

Het is niet raar dat er zoveel mensen kiezen voor de iPhone 13 Pro Max. De nieuwe A15 Bionic-chip van de iPhone 13 Pro Max verbetert de prestaties en spaart tegelijkertijd de batterij, waardoor deze zelfs op de drukste dagen langer meegaat. De iPhone 13 Pro Max ondersteunt natuurlijk zowel bekabelde als draadloze oplaadmethoden met behulp van een Lightning-kabel of MagSafe-technologie. Fantastische iPhone, maar wat als u een kapot scherm hebt.

iPhone 13 Pro Max is namelijk een prachtige smartphone om te zien, maar door al het glas is deze wel zeer kwetsbaar. Mocht het scherm stuk zijn, dan kunt u het glas iPhone vervangen bij Fixnow. Het bijzondere aan onze reparatie scherm service is dat wij het glas vervangen zonder nieuw LCD display. Door deze techniek zijn wij in staat om u veel geld te laten besparen, tot wel 50% besparing.

Camera glas vervangen

Indien u te maken heeft met andere problemen aan het Apple scherm, bijvoorbeeld het camera glas. Dan is het ook mogelijk om bij ons een iPhone reparatie in te plannen. Wij kunnen deskundig het camera glas vervangen. Deze service is ideaal voor personen waarvan de camera van de mobiele telefoon gebarsten is. Door onze zorgvuldige manier van werken weet u zeker dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van de originele camera functies van iPhone 13 Pro Max.

Fans van fotografie en videografie kunnen profiteren van het goed werkende camerasysteem dat betere opnamen maakt bij weinig licht, zoals in de nacht. Met behulp van de (ultra)groothoek- en telelenzen leg u het onderwerp nog scherper vast. Bovendien maatk u bewegende foto’s in 4K HDR en met Dolby Vision in Hollywood-klasse kwaliteit. De TrueDepth-camera aan de voorzijde op de 13 Pro Max is aangepast om in een meer discrete inkeping op het scherm te passen.

Phone 13 Pro Max achterkant vervangen

Is de smartphone aan de achterkant beschadigd? Bij Fixnow kunt u ook de iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen. De waterbestendigheid van de iPhone 13 Pro Max, het slanke aluminium frame en de hoogwaardige glazen behuizing met keramisch schild maken deze telefoon bijzonder. Indien de achterkant krassen heeft of het glas kapot is, dan kunnen wij dit voor u fixen. Het oog wil namelijk ook wat.

Door een nieuw glas laag op de achterzijde van de smartphone ziet deze er weer als nieuw uit. Het spreekt voor zich dat u ook voor andere problemen een afspraak bij Fixnow België kunt maken. Neem zeker contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende schermreparatie services die wij bieden. Maak een afspraak via de chat functie of bel ons. Bekijk in één van onze blog hoe wij iPhone scherm herstellen reparaties voor onder andere de iPhone 13 Pro Max uitvoeren.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×