iPhone 13 Pro Herstellen

Prijs iPhone 13 Pro Reparatie

iPhone 13 Pro scherm herstellen​

Scherm herstellen voor iPhone 13 Pro? Daarvoor kunt u terecht bij Fixnow, uw vertrouwde Apple Belgie reparateur. Van iPad scherm herstellen tot scherm reparatie iPhone scherm vervangen. Waarom iPhone 13 Pro scherm herstellen? Bijvoorbeeld omdat u de mobiele telefoon heeft laten vallen of er een kras op gekomen is.

In vergelijking met de iPhone 13 biedt de Apple iPhone 13 Pro nog meer kracht, mogelijkheden en functies, waardoor het de smartphone bij uitstek is voor veeleisende gebruikers. Zonde als het scherm kapot is of het glas beschadigd is. Laat daarom uw iPhone 13 Pro goedkoop repareren bij de expert van Fixnow. Maak voor iPhone scherm herstellen gewoon een afspraak.

iPhone 13 Pro Scherm vervangen

Fix je iPhone 13 Pro

Ondanks de goede prestaties kan het voorkomen dat u een Apple repair service nodig heeft. Fix je iPhone 13 Pro bij de expert van België. Wij zijn gevestigd in Meisse, vlakbij Grimbergen. U kunt een afspraak maken voor een bezoek of stuur uw smartphone op, wij verlenen een snelle smartphone repair service. Laat uw nieuwe iPhone scherm herstellen, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Met de nieuwe A15 Bionic CPU zijn de prestaties van de iPhone 13 Pro aanzienlijk beter dan zijn voorganger, en de batterijduur is beter dan ooit. Toch kan het voorkomen dat de batterij kapot is. Laat uw iPhone batterij vervangen bij Fixnow. Fix je iPhone 13 Pro zodat uw iPhone batterij er weer jaren tegen kan. Ook voor andere reparaties kunt u bij ons terecht.

iPhone scherm vervangen 13 Pro

Heeft u een gebroken scherm? Laat uw iPhone scherm vervangen door onze Apple België scherm reparatie service. U bespaart daarmee zo’n 40 tot 50% op de iPhone scherm reparatie kosten. Wij vervangen namelijk niet de gehele module, maar repareren het iPhone scherm. Hierbij kunnen krassen verwijderd worden, het gebroken glas hersteld worden en het touch screen weer functionerend maken.

Fixnow maakt het mogelijk om het glazen scherm te vervangen, zonder dat er gelijk een nieuw LCD display op komt. Het gevolg van deze unieke manier van werken is dat u ten eerste veel geld bespaar en ten tweede de originaliteit behoudt. Bovendien ontvangt u 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen en onze schermreparatie. Heeft u vragen over de scherm reparatie voor uw iPhone 13 Pro? Neem dan via de chat contact op.

iPhone camera glas vervangen

iPhone camera glas vervangen

Laat uw iPhone camera glas vervangen, zodat u met de 120 Hz verversingssnelheid van het 6,1-inch ProMotion OLED-scherm weer heldere foto’s kunt maken. Doordat de TrueDepth-selfiecamera van de iPhone 13 Pro in een onmerkbare inkeping is geplaatst, is het gemakkelijker dan ooit om selfies te maken. Indien het iPhone camera glas kapot is, kunnen wij voor u vakkundig het iPhone glas vervangen.

De iPhone13 Pro maakt zeer scherpe foto’s, ook bij weinig licht. Terwijl u met de (ultra)groothoek- en telelenzen uw dagelijkse avonturen kunt vastleggen met kwaliteit op professioneel niveau. Zelfs in 4K HDR en Dolby Vision beleef u de beste momenten opnieuw. Tenminste als u uw gebroken camera glas vervangen heeft bij Fixnow. Wij bieden scherpe prijzen die u nergens anders vindt, aangezien wij uw glas vervangen op een vakkundig andere wijze. Vraag ons naar de mogelijkheden.

iPhone 13 Pro achterkant vervangen

Met de waterbestendigheid van de iPhone 13 Pro en de vier keer betere scherm bescherming van Ceramic Shield is deze smartphone overal op voorbereid. Althans, dat zou u denken. Het kan toch voorkomen dat achterkant krassen heeft of het glas beschadigd is. Esthetisch is dit natuurlijk jammer van zo’n mooi nieuwe mobiele telefoon.

Laat daarom uw iPhone 13 Pro achterkant vervangen door onze expert. Door een nieuw laag glas op de achterzijde van het toestel te plaatsen, krijgt u de nieuwe uitstraling weer terug. Het spreekt voor zich dat u ook voor andere problemen bij onze Apple repair service terecht kunt. Maak van tevoren een afspraak door via de chat contact op te nemen. Ook is het mogelijk om een scherm reparatie te laten uitvoeren door uw toestel gratis per verzekerde post naar ons te verzenden.

Achterglas iPhone vervangen
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×