iPhone 13 Herstellen

Prijs iPhone 13 Reparatie

iPhone 13 scherm kapot?

Is uw mooie iPhone 13 scherm kapot, omdat u deze heeft laten vallen? Geen paniek, wij kunnen uw iPhone scherm herstellen. Uw scherm laten maken bij Fixnow is snel, vakkundig en met garantie op de schermreparatie. En dat is nog niet alles, bovendien is de scherm reparatie zo’n 40% goedkoper dan bij andere aanbieders.

De iPhone scherm herstellen prijs kunnen wij zo scherp aanbieden, omdat wij niet de hele module vervangen. Dit is namelijk vaak onnodig. Doordat wij het scherm ontleden en enkel het kapotte glas herstellen in plaats van vervangen, behoud u ook nog eens het originele Apple scherm.

Glas vervangen iPhone 13

Is uw iPhone scherm kapot? Wij kunnen goedkoop het glas vervangen van uw prachtige iPhone 13. De iPhone 13 van heeft de lat op een spectaculaire manier hoger gelegd voor Apple. De slanke behuizing van glas en aluminium is er nog steeds. Maar de A15 Bionic CPU en kleinere, meer onmerkbare inkeping zijn nieuwe toevoegingen.

Echter door de glazen behuizing is uw smartphone ook kwetsbaarder. Mocht het glas kapot zijn omdat u bijvoorbeeld per ongeluk uw toestel heeft laten vallen, dan kunnen wij het glas vervangen. iPhone scherm herstellen doen wij op een hoge technische wijze, waardoor u geen nieuw display hoeft te kopen. Door deze techniek zijn wij in staat om u veel geld te laten besparen, tot wel 40%. Vraag informatie aan.

iPhone 13 scherm vervangen?

U kunt ook te maken krijgen met andere problemen aan het glas, zoals het cameraglas. Voor camera glas vervangen iPhone 13 kunt u ook bij Fixnow terecht. Wij zijn dan ook uw vertrouwde Apple support Belgie reparateur. Voor alle schermreparaties, touch screen gsm repareren en batterij vervangen kunt u bij ons aankloppen.

Bij de Apple iPhone 13 is het dubbele camerasysteem verbeterd. Om een voorbeeld te geven, de optische beeldstabilisatie, een functie die traditioneel was voorbehouden aan de Pro-modellen, nu opgenomen in de Cinematic Mode. Indien uw camera gebarsten is, kunt u niet gebruikmaken van dit fantastische camerasysteem van de iPhone 13. Laat het daarom door ons het camera glas vervangen.

iPhone 13 Scherm Vervangen

iPhone 13 achterkant vervangen

Als laatste is het mogelijk om uw iPhone 13 te laten repareren als u de achterkant vervangen wilt. De achterkant van een smartphone heeft geen functie, maar het ziet er niet fraai uit als deze beschadigd is. Door een nieuw laag glas op de achterzijde van het toestel te laten plaatsen door Fixnow, is uw gsm weer zo goed als nieuw.

Voor alle genoemde telefoon reparaties kunt u bij ons terecht. U maakt eenvoudig een afspraak via de chat functie. Woont u niet in de buurt? Geen probleem, u kunt namelijk kosteloos uw iPhone 13 met verzekerde post naar ons verzenden. Wij voeren iPhone scherm herstellen reparaties uit voor België en Nederland. Ook voor iPad scherm herstellen kunt u bij ons terecht. Alsmede voor Apple Watch scherm herstellen.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×