iPhone 14 Plus Herstellen

Oh nee! Een onfortuinlijke val en je iPhone 14 Plus-scherm heeft een ongewenste make-over gekregen. Maar geen paniek, want Fixnow is hier om je te helpen! We bieden een unieke service waarbij we het gebroken glas vervangen zonder het scherm aan te tasten, mits het scherm nog volledig functioneel is. En als je scherm echt niet meer te redden valt? Geen zorgen, we kunnen ook het volledige scherm vervangen. Dus waar wacht je nog op? Laten we het samen fixen!

Fixnow's schermreddende diensten

Gebroken glas, maar een functioneel scherm? Geen probleem!

Bij Fixnow begrijpen we dat het een doorn in het oog kan zijn als je iPhone 14 Plus-scherm barsten vertoont, maar nog wel functioneert. Daarom bieden we een unieke oplossing: alleen het gebroken glas wordt vervangen zonder het functionele scherm aan te raken. Zo krijgt je geliefde iPhone 14 Plus weer een frisse look zonder dat je portemonnee al te veel pijn lijdt.

Volledige schermvervanging: voor de zwaardere klussen

Is je iPhone 14 Plus-scherm zwaar beschadigd en werkt het niet meer zoals het hoort? Dan is het tijd voor een volledige schermvervanging. Bij Fixnow zorgen we ervoor dat je telefoon weer als nieuw is, zodat je weer optimaal kunt genieten van je iPhone 14 Plus.

iPhone 14 Plus herstellen

Extra diensten bij Fixnow: Meer dan alleen schermherstel

Naast het herstellen van je iPhone 14 Plus-scherm, bieden we bij Fixnow ook andere services aan om ervoor te zorgen dat je telefoon in topconditie blijft.

Achterglas vervangen: Een onberispelijke look van achteren

Het achterglas van je iPhone 14 Plus kan net zo kwetsbaar zijn als het scherm. Als het achterglas beschadigd of gebarsten is, kunnen we dit ook voor je vervangen. Zo ziet je telefoon er weer als nieuw uit, zowel aan de voor- als achterkant.

Cameraglas vervangen: Scherpe foto's zonder problemen

Een beschadigd cameraglas kan de kwaliteit van je foto’s aantasten en onscherpe of wazige beelden veroorzaken. Bij Fixnow kunnen we het cameraglas van je iPhone 14 Plus vervangen, zodat je weer schitterende foto’s kunt maken met een heldere lens.

Batterij vervangen: Langere levensduur voor je iPhone

Is de batterij van je iPhone 14 Plus niet meer wat het geweest is? Geen nood, want bij Fixnow kunnen we ook je batterij vervangen. Met een nieuwe batterij gaat je telefoon weer langer mee en blijft hij beter presteren. Zo kun je weer volop genieten van je iPhone 14 Plus zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

Een afspraak maken of gratis verzenden? De keuze is aan jou!

Afspraak plannen: snel en eenvoudig

Bij Fixnow kun je gemakkelijk een afspraak maken voor je iPhone 14 Plus herstellen. Bezoek onze afsprakenpagina hier en kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Zo ben je verzekerd van een snelle en professionele reparatie zonder lange wachttijden.

Gratis verzenden: voor degenen die liever thuis blijven

Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om langs te komen? Geen zorgen! Bij Fixnow bieden we een gratis verzendservice aan voor je iPhone 14 Plus herstellen. Ga naar Verzenden en volg de instructies om je telefoon naar ons op te sturen. Zodra we je telefoon ontvangen, zullen we hem repareren en zo snel mogelijk terugsturen.

FAQ

De duur van de reparatie hangt af van de aard van de schade. Voor een gebroken glasvervanging kan het proces meestal binnen een uur worden voltooid, terwijl een volledige schermvervanging iets langer kan duren. We streven ernaar om je telefoon zo snel mogelijk te repareren, zodat je weer van je iPhone 14 Plus kunt genieten.

De kosten variëren afhankelijk van het type reparatie dat je iPhone 14 Plus nodig heeft. Een gebroken glasvervanging is meestal goedkoper dan een volledig schermvervanging. Voor specifieke prijzen kun je het beste contact opnemen met Fixnow voor een prijsopgave op maat.

Als je scherm nog functioneel is, met andere woorden, als het touchscreen nog reageert en de weergave duidelijk is, dan is waarschijnlijk alleen het glas beschadigd. Als het scherm niet meer reageert of vertoont flikkeren, strepen of andere problemen, dan is mogelijk een volledige schermvervanging vereist.

Scherm glas reparatie duurt 40min als u afspraak maakt en 3 dagen totaal tijd als u verzending kiest. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×