iPhone 14 Pro herstellen bij Fixnow: Unieke schermreparatie

Heeft je iPhone 14 Pro een beschadigd scherm? Geen zorgen, Fixnow is er om je te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van je iPhone 14 Pro en bieden unieke services, zoals het vervangen van het gebroken glas zonder het volledige scherm te vervangen. Lees verder om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Glas vervangen zonder volledig scherm te vervangen

Voordelen van alleen glas vervangen

Bij Fixnow begrijpen we dat een kapot scherm niet altijd betekent dat het volledige scherm moet worden vervangen. Als je scherm nog steeds volledig functioneert, kunnen wij alleen het gebroken glas vervangen. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Bovendien behoud je de originele kleuren en helderheid van je scherm.

Kosten en doorlooptijd

De kosten voor het vervangen van alleen het glas bedragen €310. Als je een afspraak maakt via onze website, kunnen we je iPhone 14 Pro binnen één uur herstellen. Als je ervoor kiest om je toestel naar ons op te sturen, duurt het 3 tot 5 dagen voordat je het gerepareerde toestel terugkrijgt.

Volledig scherm vervangen

Wanneer is een volledig scherm vervangen nodig?

Als je scherm niet meer goed functioneert, bijvoorbeeld door een zwart beeld of slechte kleurweergave, is het noodzakelijk om het volledige scherm te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je iPhone 14 Pro weer als nieuw werkt en er weer als nieuw uitziet.

Achterkant vervangen iPhone 14 Pro

Naast vervanging van het scherm en het schermglas, biedt Fixnow ook de service om de achterkant van je iPhone 14 pro te vervangen. Dit is de perfecte oplossing als de achterkant van je toestel beschadigd is en je wilt het er weer als nieuw uit laten zien. Onze technici kunnen de achterkant snel en efficiënt vervangen tegen een betaalbare prijs.

iPhone 14 Pro Achterkant vervangen

iPhone 14 Pro scherm glas vervangen

Als u een iPhone 14 Pro eigenaar bent, kunt u geconfronteerd zijn met de kwestie van een gebarsten of gebroken scherm op een bepaald punt. Het scherm van de iPhone 14 Pro is het meest kwetsbare onderdeel, en een gebarsten scherm kan de functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht sterk verminderen. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om het schermglas van uw iPhone 14 Pro te vervangen, en in dit artikel begeleiden we u door het proces.

Het scherm van de iPhone 14 Pro bestaat uit twee hoofdonderdelen: het LCD-scherm (liquid crystal display) en de glazen behuizing. De glazen behuizing is wat je ziet als je naar het display van de telefoon kijkt. Het beschermt het LCD-scherm tegen fysieke schade en biedt ook een helder en duurzaam oppervlak voor het weergeven van inhoud.

Het schermglas van de iPhone 14 Pro is gemaakt van een speciaal type glas, Gorilla Glass genaamd. Dit type glas staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is echter niet volledig splintervrij en kan bij voldoende kracht nog steeds barsten of breken.

iPhone 14 Pro scherm glas vervangen

Camera Glas Vervangen

Als het camera glas van je iPhone 14 pro beschadigd is, kun je ook terecht bij Fixnow. Onze technici kunnen het camera glas snel en efficiënt vervangen tegen een betaalbare prijs. Je kunt weer zorgeloos foto’s en video’s maken met een heldere en scherpe beeldkwaliteit.

Afspraak Maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door op onderstaande link te klikken: Afspraak maken. De afspraak is snel en eenvoudig te maken en biedt de volgende voordelen:

  1. Snelle reparatie: Je iPhone 14 pro wordt binnen 1 uur gerepareerd.
  2. Gemak: Je kunt op een tijdstip kiezen dat het beste bij je past.

Verzending Reparatie Optie

Als je liever via verzending werkt, kun je op onderstaande link klikken om het verzendproces te starten: Verzenden. Verzending biedt de volgende voordelen:

  1. Gemak: Je hoeft niet naar onze locatie te komen.
  2. Gratis verzending: We bieden gratis verzending voor je iPhone 14 pro.

Reparatie Tijd

Afhankelijk van je keuze voor afspraak of verzending, varieert de reparatietijd. Als je een afspraak maakt, wordt je iPhone 14 pro binnen 1 uur gerepareerd. Als je kiest voor verzending, duurt het 3-5 dagen om je iPhone 14 pro te repareren.

FAQ

Ja, als het scherm helemaal zwart is, kun je het volledige scherm laten vervangen bij Fixnow.

De prijs voor vervanging van het schermglas van je iPhone 14 pro is 310€.

Ja, bij Fixnow kun je ook de achterkant en het camera glas van je iPhone 14 pro laten vervangen.

Ja, bij Fixnow kun je ook via verzending je iPhone 14 pro laten repareren. We bieden gratis verzending.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×