iPhone 14 Pro Herstellen

Prijs iPhone 14 Pro Reparatie

Professionel iPhone 14 Pro herstellen

Elk jaar worden de smartphones van Apple beter en beter qua prestaties, technologie en functionaliteit. iPhone 14 Pro is het vlaggenschip van 2022, wat een duidelijke bevestiging hiervan is. En ook op het gebied van betrouwbaarheid en stabiliteit heeft hij bewezen boven alle peil te staan. Maar dat betekent helaas niet dat deze smartphone nooit kapot gaat. Soms moet je je iPhone 14 Pro gewoon op de stoep, een tegel of een ander hard oppervlak laten vallen om hem te laten herstellen.

Dergelijke breuken vallen niet onder de garantie bij een officieel herstelcentrum. Maar wie kan zo’n duur en complex apparaat vertrouwen? Zeker professionals met ruime ervaring en een onberispelijke reputatie, die herstellingen van Apple apparatuur uitvoeren tegen gunstige voorwaarden.

Dankzij geavanceerde apparatuur, professioneel gereedschap en ruime ervaring van de meesters wordt in ons servicecentrum iPhone reparatie 14 zo snel mogelijk uitgevoerd, ook bij u. Uiteraard geven wij een grote garantie op onderdelen en werk van onze specialisten.

iPhone 14 Pro Achterkant vervangen

iPhone 14 Pro scherm glas vervangen

Als u een iPhone 14 Pro eigenaar bent, kunt u geconfronteerd zijn met de kwestie van een gebarsten of gebroken scherm op een bepaald punt. Het scherm van de iPhone 14 Pro is het meest kwetsbare onderdeel, en een gebarsten scherm kan de functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht sterk verminderen. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om het schermglas van uw iPhone 14 Pro te vervangen, en in dit artikel begeleiden we u door het proces.

Het scherm van de iPhone 14 Pro bestaat uit twee hoofdonderdelen: het LCD-scherm (liquid crystal display) en de glazen behuizing. De glazen behuizing is wat je ziet als je naar het display van de telefoon kijkt. Het beschermt het LCD-scherm tegen fysieke schade en biedt ook een helder en duurzaam oppervlak voor het weergeven van inhoud.

Het schermglas van de iPhone 14 Pro is gemaakt van een speciaal type glas, Gorilla Glass genaamd. Dit type glas staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is echter niet volledig splintervrij en kan bij voldoende kracht nog steeds barsten of breken.

iPhone 14 Pro scherm glas vervangen

De meest voorkomende soorten iPhone 14 Pro herstellingen

De iPhone 14 Pro gaat zelden uit zichzelf kapot, door een fabrieksfout. Zoals gezegd worden storingen meestal veroorzaakt door de gebruikers zelf. Daarom moeten Fixnow-specialist meestal de volgende storingen verhelpen:

scherm vervangen;
scherm glas gebarsten;
beschadigde behuizing of delen daarvan;
ernstig beschadigde batterij;
elektronische componenten die slecht functioneren door waterschade, enz.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]