iPhone 15 Plus scherm vervangen

Welkom bij Fixnow voor het professioneel laten vervangen van het scherm van uw iPhone 15 Plus. Wij begrijpen hoe vervelend een gebarsten of defect scherm is. Daarom bieden wij snelle iPhone 15 Plus schermreparaties met originele onderdelen en 12 maanden garantie. Lees verder voor uitgebreide informatie over onze unieke services.

Prijs voor iPhone 15 Plus Scherm Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 310€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 650€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wanneer is het tijd om een iPhone 15 Plus scherm te laten vervangen?

Als u een van de volgende problemen opmerkt met het scherm van uw iPhone 15 Plus, is het verstandig om het te laten vervangen:

 • Zwarte/dode pixels
 • Barstjes of scheuren in het glas
 • Het touchscreen reageert niet goed meer

Gebarsten glas kan in de loop van de tijd erger worden en uiteindelijk het hele scherm onbruikbaar maken. Ook al lijken kleine barstjes onschuldig, het is aan te raden ze te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Bovendien vermindert een kapot of slecht reagerend touchscreen het gebruiksgemak van uw iPhone. App-knoppen zijn moeilijker in te drukken, typen gaat lastiger en foto’s maken kan bijna niet meer. Door een iPhone 15 Plus schermreparatie brengen we uw apparaat weer als nieuw.

Voordelen van iPhone 15 Plus scherm vervangen

 • Voorkom dat schade erger wordt - kleine barstjes in het scherm kunnen uitbreiden naar het hele display. Door tijdig het scherm te vervangen, voorkomt u een nog duurdere reparatie in de toekomst.
 • Functionaliteit herstellen - met een iPhone 15 Plus schermvervanging herstellen we een kapot of slecht reagerend touchscreen, zodat u het apparaat weer optimaal kunt gebruiken.
 • Bescherm interne onderdelen - door alleen het scherm te vervangen en niet andere onderdelen binnenin de iPhone, voorkomen we mogelijke schade hieraan tijdens een reparatie.

Onze unieke service voor iPhone 15 Plus schermreparaties

Bij Fixnow bieden we een unieke iPhone 15 Plus schermreparatie service, waarbij we alleen het gebroken glas vervangen en het originele LCD display behouden als dit nog in orde is.

De meeste reparateurs vervangen standaard het hele scherm, dus zowel glas als display. Dit is echter vaak niet nodig en een stuk duurder.

Door alleen het touchscreen glas te vervangen met originele Apple-onderdelen, besparen we u tot wel 50% per reparatie. U houdt bovendien het originele LCD-scherm, wat van betere kwaliteit is dan de meeste vervangende schermen.

Onze ervaren technicians voeren de reparatie snel en vakkundig uit. U bent gegarandeerd van een succesvolle en voordelige iPhone 15 Plus schermreparatie bij ons!

iphone 15 Plus scherm
iPhone 15 Plus herstellen

Stappenplan iPhone 15 Plus scherm vervangen

Om het scherm van uw iPhone 15 Plus te vervangen, doorlopen onze technicians de volgende stappen:

1. Demontage

Allereerst wordt de telefoon uit elkaar gehaald door de behuizing voorzichtig te openen. Hierbij verwijderen we eventuele gebroken schermonderdelen.

2. Scherm vervangen

Vervolgens plaatsen we een volledig nieuw scherm of alleen een vervangend glas paneel (afhankelijk van de schade). We gebruiken uitsluitend originele Apple-onderdelen van topkwaliteit.

3. In elkaar zetten

Als laatste zetten we de telefoon weer volledig in elkaar. Hierbij controleren we de waterdichtheid en functionaliteit van alle onderdelen om zeker te zijn van een geslaagde reparatie.

Kwaliteit en garantie van onze iPhone schermvervanging

 • OEM onderdelen - voor iedere reparatie gebruiken beste onderdellen. Hierdoor bent u verzekerd van pasvorm en compatibiliteit met uw iPhone.
 • 12 maanden garantie - onze reparaties worden gedekt door maar liefst 12 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Zo bent u verzekerd van een blijvend werkend scherm.
 • Ervaren professionals - onze technicians hebben jarenlange ervaring met iPhone reparaties en voeren de vervanging snel en bekwaam uit.
 • Snelle servicedoorlooptijd - de reparatie wordt meestal binnen 60 tot 90 minuten uitgevoerd, waarna u direct weer over een volledig werkende iPhone beschikt.
VoordelenBeschrijving
Originele onderdelenTopkwaliteit glas en displays van Apple
12 maanden garantieZekerheid van duurzame reparatie
Ervaren professionalsSnelle en vakkundige service
Snelle doorlooptijdVaak binnen een uur klaar

Veelgestelde vragen over iPhone 15 Plus scherm vervangen

Nee, schade aan het scherm door bijvoorbeeld vallen valt niet onder de fabrieksgarantie. Onze reparaties hebben dan ook geen nadelige invloed op uw AppleCare dekking.

Nee, onze reparaties hebben geen negatieve invloed op de garantie. Sterker nog, wij geven 12 maanden garantie op arbeid en gebruikte onderdelen.

Scherm glas reparatie duurt 40min als u afspraak maakt en 3 dagen totaal tijd als u verzending kiest. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×