iPhone 15 Pro Max scherm vervangen

Het scherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van een smartphone. Een barst of breuk kan het gebruik van je iPhone 15 Pro Max behoorlijk hinderen. Bij Fixnow bieden wij professionele reparatie van iPhone-schermen met behoud van het originele display. Onze techneuten vervangen enkel het gebarsten glas, niet het volledige OLED-scherm. Hiermee bespaar je veel geld ten opzichte van een totaal nieuw scherm, terwijl je het originele Retina-display behoudt.

Prijs voor iPhone 15 Pro Max Scherm Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 310€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 650€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wanneer moet het scherm van mijn iPhone 15 Pro Max vervangen worden?

Er zijn een aantal indicaties dat het tijd is om het scherm van je iPhone 15 Pro Max te laten vervangen:

 • Het glas is gebarsten of gebroken: Ook als het display zelf nog prima functioneert, is een gebarsten of gebroken glasplaat zeer hinderlijk en onprettig in gebruik. Bovendien loopt een gebarsten scherm een groter risico op verdere schade.
 • Het display reageert niet meer op aanrakingen: Als je iPhone niet meer of slecht reageert wanneer je het scherm aanraakt, duidt dit vaak op een defect aan de touchscreen-functionaliteit.
 • Er zijn zwarte vlekken of strepen zichtbaar op het scherm: Dit wijst meestal op inwendige schade aan de display van je iPhone.

In al deze gevallen is het raadzaam om het iPhone 15 Pro Max scherm te laten vervangen, om verdere schade te voorkomen en om het apparaat weer prettig te kunnen gebruiken.

Hoe werkt schermvervanging bij Fixnow?

Ons unieke serviceconcept voor iPhone-reparaties is erop gericht om zoveel mogelijk originele onderdelen van je smartphone te behouden. Veel reparateurs vervangen standaard het volledige OLED-scherm wanneer er sprake is van schade. Dit kost een klein fortuin.

Bij Fixnow gaan we heel anders te werk:

 • We vervangen alleen het gebarsten of gebroken glas, niet het hele scherm.
 • Hierdoor blijft je originele Retina-display volledig behouden. Dit is het allerduurste onderdeel van het scherm.
 • Door alleen het glas te wisselen, bespaar je enorm op de kosten ten opzichte van een complete schermvervanging.

Deze aanpak is alleen mogelijk indien het OLED-scherm zelf nog intact en werkend is, en er sprake is van schade aan het glas. Onze deskundige iPhone-specialisten onderzoeken je toestel altijd eerst grondig alvorens over te gaan tot reparatie.

iPhone 15 Pro MAx

Voordelen van glasvervanging bij Fixnow

Naast de besparing op kosten biedt onze service van glasvervanging bij iPhone-schermschade nog een aantal belangrijke voordelen:

 • Snelle reparatie terwijl je wacht: de vervanging van enkel het glas is een relatief eenvoudige klus die binnen het uur geklaard is. Je hoeft dus niet lang zonder je iPhone.
 • Behoud van het originele Retina-display: door het OLED-scherm intact te laten, blijft de originele scherpte, kleurweergave en resolutie volledig behouden. Je krijgt dus geen afgedankt B-keus scherm.
 • 12 maanden garantie op onderdelen en werk: onze experts staan garant voor de kwaliteit van de reparatie en gebruikte materialen.

Wanneer is glasvervanging niet mogelijk?

Er zijn twee situaties waarin het niet mogelijk is om enkel het glass van de iPhone 15 Pro Max te vervangen:

 1. Het OLED-scherm zelf is defect geraakt: wanneer pixels van het display beschadigd zijn, kleuren vervormd worden weergegeven, het touchscreen niet meer werkt of er permanente zwarte vlekken zichtbaar zijn, is er schade aan het digitizer-scherm zelf. In dat geval moet het hele scherm vervangen worden.

 2. Er is schade aan andere onderdelen dan het glas: zoals de behuizing, batterij, camera of interne componenten. In zo'n geval is eerst reparatie nodig van die onderdelen, alvorens we het scherm kunnen vervangen.

Onze experts inspecteren altijd eerst de staat van je iPhone alvorens een reparatie uit te voeren. We informeren je vervolgens eerlijk over de mogelijkheden en kosten van de reparatie.

iPhone 15 Pro Max scherm vervangen

Wat zijn de kosten voor iPhone 15 Pro Max schermvervanging?

De kosten voor schermvervanging bij een iPhone 15 Pro Max zijn als volgt:

 • Enkel het glass vervangen: €310-
 • Het volledige scherm vervangen: €650-

Een reparatie waarbij alleen het gebarsten of gebroken glas vervangen wordt, levert dus een besparing op van maar liefst €310 ten opzichte van een volledig nieuw scherm.

Bij twijfel of vragen over de mogelijkheden en kosten, neem gerust contact op met onze deskundigen. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Hoe snel is de reparatie gedaan?

Doordat we bij glasvervanging alleen het glass hoeven te vervangen in plaats van het hele OLED-scherm, kunnen we de reparatie relatief snel uitvoeren:

 • Glas vervangen: 60 tot 90 minuten
 • Volledig scherm vervangen: 60 tot 90 minuten

Uiteraard verschilt de reparatietijd enigszins per toestel en soort schade. Onze specialisten werken altijd secuur en geconcentreerd om de beste kwaliteit te leveren. Je kunt in onze winkel wachten terwijl de reparatie wordt uitgevoerd. Zo ben je zo snel mogelijk weer op weg met een als nieuw functionerende iPhone!

Heeft schermvervanging garantie?

Ja, al onze iPhone-reparaties komen met 12 maanden garantie op zowel onderdelen als werkloon. Mocht er binnen deze termijn opnieuw problemen optreden aan het gerepareerde onderdeel, dan kun je gratis terugkomen voor reparatie.

Onze garantie dekt:

 • Defecten aan gebruikte materialen of onderdelen
 • Problemen als gevolg van fouten in het reparatieproces
 • Nieuwe schade of breuken aan hetzelfde onderdeel

Schade door vochtinwerking, valpartijen en andere ongelukken na het uitvoeren van de reparatie, valt niet onder de garantie. Onze deskundigen beoordelen eerlijk of je garantieclaim gerechtvaardigd is.

Veelgestelde vragen over iPhone 15 Pro Max scherm vervangen

Ja, doordat we met specialistische apparatuur heel nauwkeurig het huidige glas kunnen losweken zonder het OLED-display te beschadigen, kunnen we enkel het glas vervangen terwijl het originele Retina-scherm volledig intact blijft.

Hoewel we uiteraard de stevigste glasplaten van hoge kwaliteit gebruiken bij reparaties, blijft het screen door de manipulatie bij vervanging iets kwetsbaarder dan een fabrieksmatig geplaatst origineel scherm. Een hoesje blijft dus aan te raden.

Je oude gebarsten of gebroken scherm nemen we mee voor recycling. We werken samen met een gecertificeerd verwerkingsbedrijf om schermglas op milieuvriendelijke wijze te recyclen.

Onze service en expertise

Fixnow repareert al meer dan 10 jaar iPhones en andere smartphones. We zijn een officieel partnerservicebedrijf van Apple en Samsung. Onze reparateurs zijn getraind in fabrieken van deze fabrikanten en werken met 100% originele vervangende onderdelen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we de meeste schermreparaties uitvoeren terwijl je wacht. Onze klantbeoordeling is een glansrijke 5.0 op 5.0 — we leveren simpelweg de beste service.

Heb je nog andere vragen over een iPhone 15 Pro Max scherm vervangen of wil je meteen een afspraak inplannen? Onze servicedesk staat voor je klaar en denkt graag mee!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×