iPhone 15 Pro scherm vervangen

Het scherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van een smartphone. Een gebroken of beschadigd scherm kan uw iPhone 15 Pro niet alleen ontsieren, maar ook onbruikbaar maken. Gelukkig hoeft een gebarsten of defect scherm niet het einde te betekenen van uw iPhone. Bij Fixnow kunt u het scherm van uw iPhone 15 Pro laten vervangen, zodat deze weer als nieuw is.

Prijs voor iPhone 15 Pro Scherm Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 310€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 650€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wanneer moet het scherm van een iPhone 15 Pro worden vervangen?

Er zijn een aantal indicaties dat het tijd is om het scherm van uw iPhone 15 Pro te laten vervangen:

 • Het scherm is gebarsten of gebroken: Ook als er maar een klein barstje in het scherm zit, is het raadzaam om het te laten repareren. Kleine barstjes kunnen namelijk uitlopen in grotere scheuren en het scherm compleet onbruikbaar maken.

 • Het touchscreen functioneert niet goed meer: Als het touchscreen niet goed meer reageert op aanrakingen, of delen van het scherm helemaal niet meer reageren, is vervanging van het scherm noodzakelijk.

 • Er zijn storende vlekken of dode pixels zichtbaar: Dode pixels of vlekken op het scherm kunnen erg storend zijn en zelfs zorgen dat bepaalde apps niet meer te gebruiken zijn.

Origineel vs. niet-origineel iPhone 15 Pro scherm

Bij het vervangen van het scherm van uw iPhone 15 Pro heeft u de keuze uit een origineel Apple scherm of een niet-origineel aftermarket scherm van een andere fabrikant. Wat zijn de belangrijkste overwegingen?

Origineel iPhone scherm

 • Betere kwaliteit en levensduur: Het originele scherm is gemaakt van dezelfde premium materialen als het oorspronkelijke scherm en gaat net zo lang mee.
 • Perfecte passing: Het originele scherm sluit precies aan op de behuizing voor een naadloze afwerking.
 • Face ID blijft werken: Met een origineel scherm blijft de True Depth camera en Face ID functionaliteit behouden.
 • Duurder: Het nadeel is dat een origineel iPhone 15 Pro scherm een stuk duurder is dan een niet-origineel scherm.

Niet-origineel iPhone scherm

 • Goedkoper: Een groot voordeel van een niet-origineel aftermarket scherm is de aanzienlijk lagere prijs. U bespaart soms wel 50% ten opzichte van Apple.
 • Kwaliteit niet altijd gegarandeerd: De kwaliteit van niet-originele schermen kan sterk wisselen per fabrikant. Soms gaan ze maar de helft mee van een origineel.
 • Slechtere passing en afwerking: Omdat niet-originele schermen net iets anders van vorm kunnen zijn, sluiten ze niet altijd mooi aan op de iPhone behuizing.
 • Werking Face ID niet gegarandeerd: It's mogelijk dat Face ID niet of slechts gedeeltelijk blijft functioneren na plaatsing van een aftermarket scherm dat niet specifiek gemaakt is voor True Depth camera ondersteuning.
Origineel schermNiet-origineel scherm
PrijsDuurderGoedkoper
KwaliteitTopWisselend
Fitting en afwerkingPerfectWisselend
Werking Face ID100% functioneelOnbekend
iPhone 15 Pro Scherm vervangen
iPhone 15 Pro herstellen

iPhone 15 Pro scherm vervangen bij Fixnow

Bij Fixnow bieden we een unieke service waarbij we alleen het glas van het scherm vervangen, terwijl het originele LCD display behouden blijft. Dit is een uitstekende manier om kosten te besparen, terwijl u het originele Apple scherm behoudt.

Het glas van het iPhone scherm breken of barsten is een veel voorkomende schade. Zo'n gebroken glasplaat kan zorgen dat het scherm niet meer reageert op aanraken of dat touch functionaliteit gedeeltelijk wegvalt.

Door alleen het glas te vervangen blijft het originele LCD display en touchscreen module echter intact, zodat Face ID en alle functionaliteiten behouden blijven. U heeft dus weer een als nieuw werkend scherm tegen een fractie van de prijs van een compleet nieuw scherm.

Voordelen iPhone 15 Pro scherm glas vervangen:

 • Origineel Apple LCD scherm blijft behouden
 • Functionaliteit zoals Face ID blijft 100% werken
 • Geen kans op compatibiliteitsproblemen
 • Tot 50% goedkoper dan vervangen compleet scherm

❗Let op: scherm glas vervanging is alleen mogelijk als het originele LCD scherm nog intact is en de touch module nog 100% functioneert. Is het display zelf gebarsten of het touchscreen defect? Dan moet het complete scherm vervangen worden.

Wat zijn de kosten voor iPhone 15 Pro scherm vervangen?

De prijs voor het vervangen van een iPhone 15 Pro scherm verschilt uiteraard op basis van het type scherm dat gekozen wordt:

 • Een origineel Apple iPhone 15 Pro scherm vervangen kost de €650 inclusief arbeidsloon.
 • Een niet-origineel aftermarket lcd scherm kost tussen de €prijs onbekeend afhankelijk van de kwaliteit.
 • Het vervangen van alleen het gebroken glas van het scherm bij een nog goed werkend origineel display kost bij Fixnow €310. Dit is inclusief arbeidskosten.

U bespaart dus al snel 50% op de kosten door voor de unieke glas-vervanging service van Fixnow te kiezen! Zo houdt u het originele Apple scherm, terwijl het weer net zo goed als nieuw functioneert.

Stappenplan: iPhone 15 Pro scherm vervangen

Vakkundig iPhone scherm vervangen is nauwkeurig werk. Onze experts werken met de grootste zorg en precisie om schade te voorkomen en de optimale werking te garanderen. In grote lijnen zijn dit de stappen:

 1. Diagnostische check

  We beginnen met een grondige inspectie van de schade en functioneren van de iPhone en scherm. Ook wordt gekeken naar eventuele andere defecten zoals een defecte batterij.

 2. Demontage oude scherm

  Het oude gebroken scherm wordt voorzichtig gedemonteerd zonder andere onderdelen te beschadigen. Bij een glass-only reparatie blijft het originele scherm zitten.

 3. Plaatsen nieuw glass / scherm

  Het nieuwe glas of scherm wordt precies geplaatst en de iPhone weer gemonteerd. Dit gebeurt met de grootste voorzichtigheid om schade te voorkomen.

 4. Testen nieuw scherm

  Als de iPhone weer is gemonteerd testen we het apparaat grondig. Alle pixels en kleuren van het scherm worden gecontroleerd, alsook de volledige functionaliteit van Face ID en touch screen.

Conclusie: laat iPhone 15 Pro scherm vervangen door de experts

Een barst of gebroken iPhone 15 Pro scherm hoeft dus niet het einde te betekenen van uw telefoon. Met de professionele schermvervangingsservice van Fixnow is deze weer als nieuw tegen een scherpe prijs!

Onze unieke glas-vervangingsservice zorgt ervoor dat uw originele Apple display behouden blijft, terwijl Face ID en touch functionaliteit volledig behouden blijven. U bespaart tot wel 50% ten opzichte van een volledig schermvervanging.

Maak direct een afspraak om het scherm van uw iPhone 15 Pro te laten vervangen door onze experts! Of bel ons op 0472291553 voor advies op maat en een prijsopgave.

Veelgestelde vragen over iPhone 15 Pro scherm vervangen

Ja, bij Fixnow krijg je standaard 12 maanden garantie op het vervangen scherm. Bij problemen mag je het apparaat terugbrengen en herstellen we deze gratis, of vervangen indien nodig het scherm opnieuw.

Gemiddeld hebben we 30-60 minuten nodig. We werken altijd op afspraak, dus je hoeft ook niet te wachten. Wel raden we aan rekening te houden met minimaal 1 tot 1,5 uur voor de volledige service inclusief intake en uitgebreide kwaliteitstest.

Helaas niet. We moeten de telefoon volledig demonteren om bij het scherm te kunnen. Maar geen zorgen: onze experts hebben de reparatie in een handomdraai afgerond!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×