Reparatie iPhone 7 Plus

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 79€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 110€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 60€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

Reparatie iPhone 7 Plus in Grimbergen

7 plus

De 5,5-inch iPhone 7 Plus is een waardige Apple-smartphone met een Retina HD-display dat 25% helderder is.

De smartphone heeft 3 gigabyte RAM en een bijgewerkte A10-processor met hoge prestaties. Het apparaat ondersteunt de 3D Touch-functie, die de druk detecteert die op het display wordt uitgeoefend.

Modificaties van de 7 Plus-smartphone met 32 GB, 128 GB en 256 GB geheugen zijn beschikbaar voor gebruikers. De aanwezigheid van een ultradunne waterdichte behuizing met beschermingsnorm IP67 is een belangrijk concurrentievoordeel van de nieuwe smartphone.

Het apparaat wordt gepresenteerd in vijf kleurtinten:

 • Zwart;
 • Pikzwart;
 • Goud;
 • Zilver;
 • Rose goud;
 

Een echte doorbraak in de productietechnologie van smartphones is de aanwezigheid van een dubbele module van een 12-megapixelcamera met postfocus, waardoor de kwaliteit van foto’s zo dicht mogelijk bij professionele foto’s ligt.

iPhone 7 plus cam

Fixnow heeft ruime praktijkervaring op het gebied van professionele Apple reparatie. Dringende vervanging van gebroken glas, installatie van een nieuwe batterij, snelle reiniging na het binnendringen van water, vervanging van de laadconnector – dit is een kleine lijst van services die we in de werkplaats in uw aanwezigheid verlenen.

Scherm Glas vervangen

zamena stekla iphone 7

De grote diagonaal van de iPhone 7 Plus verhoogde het gebruiksgemak aanzienlijk – handig surfen in de browser, video’s bekijken, chatten in instant messengers, maar tegelijkertijd het risico op schade vergroten. Het is niet altijd handig om een overall case te nemen en als gevolg daarvan valt het apparaat op de tegel en verschijnen er scheuren en barsten op het glas. Het vervangen van het glas van de iPhone 7 Plus gebeurt met speciale fabrics machines; Scherm wordt vastgelijmd op OCA-folie. Het opnieuw verlijmen van glas duurt 40-60 minuten in Fixnow. De garantie voor dergelijke reparaties is 6 maanden.

Batterij vervangen iPhone 7

15572 1

De batterijduur van de iPhone 7 Plus is ontworpen voor 600-800 oplaadcycli. In de praktijk is dit voldoende voor 1-1,5 jaar, waarna de restcapaciteit aanzienlijk wordt verminderd en de lading begint te “smelten voor onze ogen”, het apparaat herstart bij lage temperaturen of wordt uitgeschakeld wanneer de lading 20-30% bereikt.

Waarom Fixnow ?

Het is erg moeilijk om je een volwaardig modern leven voor te stellen zonder een functionele mobiele gadget. Met behulp van de phablet kan de gebruiker per ongeluk de telefoon bekrassen of laten vallen. Een zorgvuldige houding verlengt de gebruiksduur aanzienlijk, maar garandeert nog steeds geen honderd procent eliminatie van storingen.

Veel bedrijven bieden tegenwoordig hun iPhone reparatiediensten aan. Waarom zou u ons vertrouwen?

 • De belangrijkste kwaliteit die de medewerkers van ons bedrijf verenigt, is een hoge mate van professionaliteit.
 • Of het nu gaat om het vervangen van het iPhone 7 Plus scherm of de vervanging van het batarij, wij bieden betrouwbare garanties van 3 tot 12 maanden. 

Belangrijke voordelen van contact opnemen met Fixnow zijn de aanvaardbare kosten van de uitgevoerde operaties, de strikte naleving van vertrouwelijkheidsregels, waardoor persoonlijke gegevens op smartphones persoonlijk blijven.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie