iPhone 8 Plus Scherm Vervangen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 79€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 100€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 69€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Achter glas Vervangen
  Achter glas Vervangen 90€

Dringend reparatie iPhone 8 Plus

iphone 8 plus 11

iphone 8 plus scherm vervangen, zodat je weer een goed functionerend scherm hebt. iPhone 8 Plus is een hoogwaardige functionele gadget van Apple met een uitstekende afwerking en hoge prestaties. Het wint steeds meer aan populariteit onder fans van progressieve Apple-technologie vanwege zijn uitstekende prestatie-eigenschappen.
Het toestel is uitgerust met een 5,8 inch IPS-scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, evenals een krachtige 4-coreprocessor.

Onder de belangrijke voordelen van het model iPhone 8 Plus kunnen we met vertrouwen het volgende onderscheiden:

 • 4 GB RAM;
 • dubbele horizontale camera;
 • virtuele starttoets met ingebouwde Touch ID-vingerafdruk;
 • de processor van het apparaat is gebaseerd op het Apple A11-platform;
 • de resolutie van de camera aan de voorkant is 7 MP, de hoofdcamera is 12 MP met hun extra uitrusting met een LED-flitser.

iPhone 8 Plus is een apparaat dat verbijstert met zijn brede functionaliteit en aantrekkelijk ontwerp, maar helaas is het niet immuun voor ernstige problemen die om verschillende redenen verband houden. Waarbij een iPhone 8 Plus scherm vervangen uitkomst biedt. 

De belangrijkste redenen voor het falen van de iPhone 8 Plus:

 • de negatieve invloed van vocht dat in het apparaat komt. Dit leidt tot verstoring van de werking van belangrijke elementen van de smartphone, inclusief microschakelingen en de batterij;
 • de smartphone valt op een hard oppervlak, waardoor er scheuren op het display verschijnen of het scherm wordt verbrijzeld;
 • het gebruik van goedkope laders die leiden tot het uitvallen van de U2-microschakeling (laadregelaar).

iPhone 8 Plus scherm vervangen snel gefixt

8 plus scher vervangen

Het is dus in veel gevallen mogelijk om alleen het glasscherm te vervangen van je iPhone 8 Plus. Echter is iPhone 8 Plus scherm vervangen niet altijd mogelijk. In sommige gevallen is het noodzakelijk om ook een nieuw LCD display aan te brengen. We zien dat dit met name van belang is voor de mensen die zwarte strepen of vlekken op het scherm zien verschijnen bij het gebruik. In dit geval is er namelijk sprake van een kapot scherm van het LCD display. Ons team is in staat om zowel het LCD scherm als het glazen scherm te vervangen. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat alle originele functies gewoon te gebruiken zijn, bij de reparatie van iPhone 8 Plus scherm vervangen.

Glas vervangen iPhone 8 Plus

Apple is op dit moment nog altijd het meest populaire merk voor smartphones. De iPhone 8 Plus is dan ook nog altijd erg vaak gekocht. Hoewel het glas van de iPhone 8 Plus er mooi uitziet is het ook gelijk vrij fragiel. Indien je een gebarsten glas hebt op je iPhone 8 Plus staan wij klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Ons bedrijf maakt het mogelijk om het glazen scherm te vervangen, zonder dat er gelijk een nieuw LCD display op hoeft te komen. Dit maakt het voor alle mensen mogelijk om veel geld over te houden bij het uitvoeren van de reparatie. Tijd om je meer te laten zien over onze mogelijkheden!

Waterschade Iphone8

iphone 8 plus

Wij staan voor je klaar als je op dit moment bepaalde problemen ondervindt met je iPhone 8 Plus. Door ons team te benaderen weet je zeker dat je in staat bent om jouw iPhone 8 Plus zo snel mogelijk weer in de beste staat te kunnen gebruiken. Neem zeker even contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor iPhone 8 Plus scherm vervangen. Los van de problemen aan het scherm kunnen wij helpen met veel meer problemen. Door even te bellen krijg je gelijk inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Voor je het weet zal ook jouw iPhone 8 Plus weer volledig naar behoren werken.  

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie