iPhone X Herstellen

Prijs iPhone X reparatie

iPhone X

De eerste Apple-smartphone met een 5,8-inch OLED-display, revolutionaire Face ID, draadloos opladen, verbeterde spatbescherming en dubbele verticale camera’s.

Het vlaggenschipmodel, uitgebracht voor de tiende verjaardag van Apple-smartphones, verschilt fundamenteel van zijn voorgangers, niet alleen qua uiterlijk, verbeteringen hebben ook invloed gehad op de “vulling” van het apparaat.

IPhone X Specificaties:

  • 3 gigabyte RAM;
  • A11 Bionic-processor;
  • Apple M11-bewegingsprocessor, inclusief barometer, versnellingsmeter, gyroscoop en kompas;
  • camera aan de voorkant 7 Mp, camera aan de achterkant 12 Mp;
  • TrueDepth-camera met gezichtsherkenning;
  • afmetingen 144 × 71 × 7,7 mm;
  • gewicht 174 gram.

Ondanks de revolutionaire technologieën, de hoogwaardige materialen van de iPhone erfde nog steeds de problemen die inherent zijn aan de modellen van de vorige generaties, die in de meeste gevallen worden geassocieerd met onjuiste handling.

Achter glas vervangen

Indien je zelf last hebt van een gebroken scherm is het echt handig om even contact met ons op te nemen. Wij staan namelijk klaar om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Het is ook nog eens mogelijk om het glas aan de achterkant van je iPhone X te vervangen. Door dit kapotte glas te vervangen ben je in staat om de oude uitstraling van je iPhone X weer geheel terug te krijgen.

Glas vervangen iPhone X

De iPhone X is niet voor niets een super populair toestel. Wel zien we dat veel mensen na een tijdje een gebarsten glas krijgen als ze hem een keer laten vallen. Wat veel mensen niet weten is dat het mogelijk is om het glazen scherm te vervangen, zonder dat er ook gelijk een nieuw LCD display op moet komen. Wij maken het met deze speciale techniek mogelijk om erg veel geld over te houden bij jouw iPhone X reparatie.

iPhone X scherm vervangen

Je kunt er dus voor kiezen om je glasscherm te laten vervangen. Nu is er in sommige gevallen sprake van erge schade aan het onderliggende display. Als dit aan de orde is kunnen wij het onderliggende LCD display in combi met het glazen scherm vervangen. Door dit te doen zal je iPhone X zo snel mogelijk weer als nieuw zijn. Je weet dat dit nodig is als ie zwarte vlekken of strepen op het scherm ziet staan. Ons team werkt op zo’n wijze dat alle oude functies gewoon gebruikt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan Face ID.

Camera Glas Herstellen iPhone X

In sommige gevallen is het mogelijk dat het glas van de camera toe is aan vervangen. Voor dit probleem staan wij ook klaar om je op weg te helpen. Ons team is er voor je om het glas van de camera altijd weer te vervangen. Dit maakt het mogelijk om je camera op te oude manier te gebruiken en om dag te zeggen tegen krassen en barsten op het scherm.

Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook kunt u uw iPhone gratis verzenden naar FixNow.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×