iPhone XR Herstellen

Reparatie Prijs iPhone Xr

iPhone XR reparatie

iPhone XR

Alle fans van gadgets van het merk Apple kunnen worden gefeliciteerd met de release en presentatie van een nieuwe smartphone – iPhone XR. Dit is het jongste lid van de lijn, de enige in zijn soort die een LCD-scherm ontvangt. Al zijn oudere “broers” werden geproduceerd met een OLED-scherm. Deze beslissing is genomen om de kosten van de gadget te minimaliseren. En de fabrikant deed het. De XR is een van de meest betaalbare varianten van de iPhone-reeks.

Dit model maakt gebruik van aluminium voor het frame en de achterkant is van glas. De basis van de gadget is de A12 Bionic-processor. Om persoonlijke informatie te bewaren, erfde hij de innovatieve Face ID-technologie, die, alleen op het oog van de eigenaar, toegang geeft tot het geheugen van de iPhone, aankopen bevestigt op online sites, iTunes Store, App Store, evenals betalingen via Apple Pay.

Haptic Touch heeft 3D Touch vervangen, een vergelijkbare technologie die wordt gebruikt in de nieuwste MacBook-lijnen.

Het liquid crystal-scherm van de iPhone XR is vrij groot – het meet 6,1 inch met een resolutie van 1792×828. De enkele groothoekcamera met 12 megapixels en f / 1.8 diafragma is uitgerust met een optische beeldstabilisatie optie.

Ondanks het feit dat alle apparaten van Apple een hoge mate van betrouwbaarheid en garanties hebben en zich al hebben bewezen als de beste op de markt voor digitale apparaten, zijn er nog steeds redenen die de iPhone XR kunnen uitschakelen. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende storingen.

Achter glas vervangen XR

Daarnaast kan je altijd langskomen voor acher glas vervangen van de iPhone XR. Ons team is in staat om dit glas op een professionele wijze te vervangen om hem optimaal te laten herstellen. Het is altijd mogelijk om even langs te komen om een diagnose te krijgen over de problemen. Wij voeren altijd een gratis diagnose uit om te kijken wat er aan de hand is met je iPhone XR, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Glas vervangen bij iPhone Xr

2 xr

Per ongeluk je iPhone XR laten vallen waardoor je glasscherm kapot is? Dan hoef je je geen zorgen te maken, wij zijn in staat om het glas te vervangen zonder dat het nodig is om een nieuw LCD scherm te plaatsen. Deze techniek maakt het mogelijk om veel geld kunt besparen bij het uitvoeren van jouw reparatie. Daarnaast heb je op deze manier altijd de originele onderdelen in je toestel zitten. Deze techniek maakt ons uniek ten opzichte van andere iPhone XR reparaties in het land.

iPhone Xr Scherm vervangen

Je kunt er ook voor kiezen om zowel je glasscherm als je LCD scherm te laten vervangen als deze kapot is. Dit is de beste keuze voor de mensen die te maken hebben met een iPhone XR waar zwarte vlekken of strepen op te zien zijn. Wij zullen in dit geval zowel het glas als het LCD display vervangen op het toestel. Door deze handige iPhone XR reparatie weet je zeker dat je toestel binnen no time weer optimaal werkt. 

Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook kunt u uw iPhone gratis verzenden naar FixNow.

Camera Glas Kapot

Het is tevens mogelijk om je camera glas te laten vervangen als dit kapot is. Dit is een goede optie voor de mensen die een iPhone XR hebben die op de achterkant is gevallen. Door schade aan het glas kan je jouw camera niet meer goed gebruiken. Wij zorgen ervoor dat dit glas vervangen wordt zodat je weer prachtige foto’s kunt maken voor op social media.  

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×