iPhone Xs Max Herstellen

Prijs iPhone Xs Max reparatie

iPhone Xs Max

xs max

De iPhone XS Max is het 2018-model dat naast de iPhone XS werd onthuld. OLED-scherm vergroot tot 6,5 inch – de grootste diagonaal van Apple-smartphones in 2018.

Specificaties:

  • OLED-scherm, diagonaal 6,5 inch;
  • A12 Bionic-processor;
  • 4 GB RAM;
  • Li-ionbatterij, 3174 mAh;
  • hoofdcamera 12 megapixels, voorkant 7 megapixels.

Duurzaam glas, stevig stalen frame van de behuizing tillen het apparaat ongetwijfeld naar een nieuw esthetisch niveau. En de acht-core A12 Bionic-processor opent nieuwe mogelijkheden voor de meest resource-intensieve programma’s, applicaties en games. Met een minimaal energieverbruik kan het apparaat nu meerdere keren sneller omgaan met alle taken, elke complexiteit en grote ladingen.

En nog een kenmerk van de nieuwe iPhone XS Max is de camera aan de achterzijde. Nu kunt u geweldige foto’s maken en fantastische video’s maken, ongeacht het omgevingslicht en zelfs in beweging.

Maar zelfs zo’n geavanceerd apparaat als de iPhone XS Max heeft mogelijk reparaties nodig en kan niet zonder professionele hulp. De iPhone XS Max wordt gerepareerd in het FixNow, in elke tak van het netwerk. De meest populaire services voor het vervangen van een scherm, glas of het herstellen van een iPhone nadat er vocht is binnengedrongen, worden ter plaatse en in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd.

Alle iPhone modellen vanaf 2017 hebben een glazen achterkant die bij vallen kan worden beschadigd. Met iPhone XS Max glasvervangingstechnologie in FixNow kunt u het apparaat veilig terugbrengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Elke tak van het netwerk is uitgerust met onderdelen en verbruiksmaterialen voor dringende reparaties en het verkorten van wachttijden.

Glas vervangen bij iPhone Xs Max

Het iPhone-scherm is het meest vatbaar voor versplintering wanneer het valt of valt op een harde ondergrond. Het vervangen van glas in iPhone XS Max vindt zo snel mogelijk plaats en met behulp van hoogwaardige verbruiksartikelen. De populariteit van deze dienst ligt in het vermogen om te besparen op reparaties en op het display module niet veranderen. De besparing bedraagt 40% van de reparatiekosten. FixNow heeft ingenieurs in dienst met meer dan 5 jaar ervaring, waardoor het mogelijk is om de service met de hoogste kwaliteit te leveren.

iPhone Xs Max Scherm vervangen

Mogelijk nodig als het scherm van de iPhone XS Max niet meer wordt weergegeven of als er zwarte vlekken verschijnen. Om de volledige functionaliteit van de smartphone te behouden, zijn True Tone-overdrachtsprogrammeurs gewend aan het nieuwe scherm en is de dichtheid hersteld – vochtbestendige afmetingen.

iphone xs scherm vervangen
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×