iPhone Xs Herstellen

Prijs iPhone Xs Reparatie

Camera glas vervangen iPhone XS

Wij zijn ook altijd in staat om het glas van camera glas vervangen van iPhone XS. Dit kan handig zijn voor de mensen die last hebben van een gebarsten camera. Wij gaan zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat het glas van de camera van je iPhone XS kan worden vervangen zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade aan je telefoon. Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook kunt u uw iPhone gratis verzenden naar FixNow.

Scherm Glas Herstellen iPhone Xs

Wij vinden het niet gek dat er veel mensen rondlopen met de iPhone XS. Tot op de dag van vandaag is het echt een super goede telefoon om te kiezen. Wel is het een feit dat het glas erg kwetsbaar is. Indien je jouw iPhone XS hebt laten vallen dan is het bij ons mogelijk om je glasscherm te laten vervangen. Wat ons echt bijzonder maakt is het feit dat je in staat bent om het glas te vervangen, zonder dat je ook een nieuw LCD display hoeft te nemen. Dankzij onze speciale techniek hou je als klant zijnde veel geld over bij de reparatie. Scherm glas herstellen is mogelijk voor de voorkant als ook de achterkant iPhone glas vervangen. 

iphone xs max

iPhone Xs Scherm vervangen

In sommige gevallen zal er meer schade zijn dan alleen een kapot glasscherm. In dit geval zal er ook een nieuw LCD display geplaatst moeten worden op de iPhone XS. Je kunt zien of dit van belang is als je last hebt van zwarte vlekken of strepen op je scherm. Ons team gaat met jouw iPhoneXS aan de slag om er een nieuw LCD display in combi met een nieuw scherm op te zetten. Voor je het weet is je telefoon weer zo goed als nieuw.  

Het spreekt voor zich dat u ook voor andere problemen een afspraak bij FixNow België kunt maken. Neem zeker contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende schermreparatie services die wij bieden. Maak een afspraak via de chat functie of bel ons. Bekijk in één van onze blog hoe wij iPhone scherm herstellen reparaties voor onder andere de iPhone XS uitvoeren. Ook voor iPad of Apple reparatie kan je terecht bij FixNow.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×