Reparatie iPhone 7

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 79€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 100€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 59€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPhone 7 Scherm vervangen glas

zamena stekla iphone 7

Het glas van de iPhone 7 scherm vervangen. Heb je een iPhone7 in huis? Dan ben je zeker niet de enige, het is namelijk nog altijd een zeer populair model om voor te kiezen binnen de Apple smartphones. Ondanks het feit dat iPhone7 een goede telefoon is, is het wel een feit dat het glasscherm erg fragiel is. Mocht je last hebben van een gebarsten scherm dan is ons team in staat om ervoor te zorgen dat je glasscherm vervangen kan worden. Dit kunnen wij zonder dat het nodig is om gelijk heel het LCD scherm te vervangen. 

Volledig scherm vervangen iPhone7

zamena stekla iphone 7

Het is dus mogelijk om jouw iPhone7 te voorzien van een nieuw glas als dit kapot is. Dit maakt het mogelijk om erg veel geld te besparen. Nu is dit niet voor iedereen van toepassing. Het is namelijk altijd mogelijk dat jouw telefoon te maken heeft met vergaande schade zijn de mensen die ook een nieuw LCD scherm aan moeten laten brengen. Je kan zien of dit nodig is als je op je eigen scherm zwarte vlekken of strepen ziet verschijnen. Ons team is in staat om zowel een nieuwe laag glas als een nieuw LCD scherm aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je iPhone7 weer als vanouds wordt. We zorgen ervoor dat de functies die je gewend bent van Apple gewoon blijven werken op je nieuwe LCD display.

Batterij vervangen iPhone 7

iphone 7 batterij 1

Batterij vervangen iPhone7 is mogelijk vereist bij het bereiken van 500-700 oplaadcycli. Draagbare laders en autoladers versnellen de slijtage aanzienlijk. Het is ook ongewenst om laadvoedingen te gebruiken met een nominale waarde hoger dan 1A. De referentie is het gebruik van een complete eenheid en een USB-kabel. Als de batterij iPhone7 desondanks snel zijn lading begint te verliezen, uitschakelt bij lage omgevingstemperaturen of aanzienlijk opwarmt, is het tijd om contact op te nemen met de Fixnow deskundige diagnostiek en reparatie. Ik zou ook willen opmerken dat een snelle ontlading niet altijd wordt geassocieerd met een kapotte batterij, maar de oorzaak kan zijn van consumptie die wordt veroorzaakt door de microschakeling van de U2-laadregelaar of een gevolg van het binnendringen van vocht bij de iPhone7.

Waarom Fixnow voor iPhone 7 reparatie

Fixnow is uw betrouwbare Apple repair service voor de iPhone 7 reparatie. Door het gebruik van de beste onderdelen voor uw Apple smartphone, tablet of Apple watch zorgen wij ervoor dat uw Apple scherm weer zo goed als nieuw eruit ziet. Alles functioneert en het glas is weer kraakhelder.. Maar dat is nog niet alles, bij de Apple repair service van Fixnow kunnen wij u het volgende garanderen:

 • Gratis diagnose
 • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • 3 jaar ervaring
 • iPhone Scherm herstellen binnen 1 uur
 • Behoudt van origineel Apple scherm

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie