iPhone 8 Herstellen

Professioneel scherm herstellen iPhone 8

display kopiya 8 1

Apple kondigde de smartphone iPhone8 in het najaar van 2017 aan, zoals verwacht was de smartphone flink “gepompt”. De gadget heeft een glazen achterkant uit één stuk – er zijn geen inzetstukken, onder de motorkap bevindt zich de A11 Bionic-processor, die 25% efficiënter werkt dan zijn voorganger. Het display van de iPhone 8 is gemaakt met behulp van IPS-technologie (True Tone). Het nieuwe iPhone8-model wordt gepresenteerd in 4 kleuren: grijs, goud, zilver en rood.

Maar ontwerp en innovaties in hardware beschermen het niet tegen allerlei soorten storingen. Wat wordt het vaakst geadresseerd voor de iPhone8 aan de Fixnow::

  • gebroken displayglas;
  • gescheurde schermkabel;
  • defecte batterij;
  • gebroken achterglas;
 

Welke van deze storingen typerend zijn voor de iPhone 8, zullen we hieronder beschrijven.

iphone 8 scherm reparatie

Scherm Glas vervangen iPhone8

iphone8

Gebroken glas op de iPhone 8 is traditioneel de meest voorkomende breuk, net als bij alle voorgaande modellen. De identieke locatie van de beeldscherm aansluitingen op het bord van de iPhone8 kan duiden op de uitwisselbaarheid van de beeldschermen van de zeven en acht.

Maar het verschil in de pin-out van een van de connectoren, die verantwoordelijk is voor de matrix-achtergrondverlichting en 3D Touch-bediening, maakt deze displays incompatibel. Er is ook een verschil in het frame van het display, een onderscheidend kenmerk hiervan zijn de karakteristieke beugels die worden gebruikt voor het gemak van montage / demontage van het display. Het glas van de iPhone8 zelf bleek vergelijkbaar te zijn met het jongere model, waardoor de prijs voor het repareren van de iPhone 7 en het achtste model nagenoeg gelijk is.

In Fixnow wordt glas vervangen door OCA-folie, die bestaat uit geperste lijm. Zijn eigenschappen garanderen een helder beeld en een hoge gevoeligheid van het originele scherm wanneer erop wordt gedrukt.

Batterij vervangen iPhone 8

iphone 8 batarij

De iPhone 8 batterij is uitgerust met snellaad technologie, waarmee je de batterij in slechts 30 minuten tot 50% oplaadt, terwijl de batterijcapaciteit met 7% wordt verminderd ten opzichte van het vorige model naar 1821 mAh.

En bij gebruik van analoge laders (Powerbank en autoladers) begint de batterij sneller te verslechteren, wat resulteert in een verminderde capaciteit van de iPhone8. We staan altijd klaar om te helpen bij het repareren van batterijen en andere componenten.

Competente iPhone 8 reparatie in de Fixnow omvat een staf van ervaren ingenieurs en de constante beschikbaarheid van originele reserveonderdelen, comfortabele wachtruimtes, een optimale prijslijst voor services parallel aan transparante en open service. Het vervangen van glas op een iPhone duurt minder dan 2 uur en bespaart je meer dan 50% van de reparatiekosten van de displaymodule.

De aanwezigheid van een staf van meesters in het repareren van onderdelen maakt het in korte tijd mogelijk:

  • iPhone herstellen na waterschade;
  • kortsluiting in het voedingscircuit elimineren;
  • vervang laadregelaars U2, voeding (U7) als de iPhone niet aangaat of niet oplaadt;
  • vervang touchscreen controllers als de sensor niet reageert op aanrakingen of spontane triggers.

Door uw telefoon aan ons toe te vertrouwen, bent u zeker van de veiligheid van uw gegevens. Het testen gebeurt met onze toestellen en simkaarten.

Scherm vervangen iPhone8

In gevallen waar de LCD-kabel is gescheurd of de matrix is beschadigd tijdens een botsing, is het noodzakelijk om de volledige weergavemodule te vervangen. Dit is duurder – het hele frontpaneel is aan vervanging toe. Daarom hangt veel af van de kwaliteit van de componenten.

Bij onze service werken we alleen samen met die fabrikanten die hun reputatie en kwaliteit van de componenten voor iPhone 8 hebben bewezen. Daarom bieden we een garantie op onze reparaties van 2 tot 6 maanden. Als uw budget voor duurdere reparaties is, kies dan altijd voor het originele display. U kunt het verschil volledig voelen nadat u het display van de iPhone8 is vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op, via de chat of telefonisch voor een afspraak. Ook kunt u uw iPhone gratis verzenden naar FixNow.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×