Krassen telefoon verwijderen

Hoe krassen telefoon verwijderen?

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow. Niets is zo vervelend als een kras op uw mooie mobiel. U kunt het scherm niet meer goed aflezen. Krassen verwijderen telefoon is goedkoop, en het levert u een prachtig scherm op, zo goed als nieuw. Bovendien behoudt u uw originele Apple scherm en de daarbij behorende garantie!

Laat krasjes op Apple Watch verwijderen door FixNow.

Krassen verwijderen telefoon

Behoud van origineel scherm

krassen telefoon verwijderen

Bij krassen verwijderen telefoon gebruikt onze vakman speciale hightech apparatuur. Hierdoor hoeft u niet het scherm te vervangen. Bij krassen verwijderen mobiel bij FixNow behoudt u bovendien uw originele scherm. Hoe kan dat? Heel simpel, we halen uw Apple Watch niet uit elkaar, daardoor behoud u de originele sealing en Apple garantie.

Het polijsten van het een Apple Watch scherm vindt plaats middels speciale hightech apparatuur. Wilt u uw Apple Watch glas herstellen tegen lage kosten? Laat FixNow u helpen. Wij zijn specialist voor Apple Watch herstellen België. Onze klanten geven onze service met niet voor niets een hoge waardering. Herstellen glas van uw Apple devices regelt FixNow voor u. Apple reparaties zijn binnen 2 uur gereed.

Hoe krasjes Apple Watch verwijderen?

Bij krasjes telefoon verwijderen polishen wij uw Apple scherm op middels een speciale techniek. Ook voor een diepe kras verwijderen kunt u bij ons terecht.

Proces krassen telefoon verwijderen verloopt in verschillende fasen. Dit geldt voor een Apple Watch scherm.

 1. Voorlopige diagnose
  Onze expert evalueert de diepte van de krassen en de algemene staat van uw Apple scherm.
 2. Polijsten voorbereiden
  Het Apple Watch wordt van in een speciale vorm gezet en in een geavanceerde polijst machine geplaatst. Vervolgens wordt het scherm van uw device gepolijst.
 3. Evaluatie display:
  De staat van display wordt geëvalueerd, waarbij de wizard ervoor zorgt dat het scherm de optimale weergave heeft bereikt.
 4. Krassen verdwijnen
  Bij de laatste fase wordt het scherm opgepoetst.. Het scherm heeft de oorspronkelijke staat terug en ziet er weer als nieuwe uit. Daarnaast is er een speciale oleofobe coating op het display aangebracht. Deze beschermt het Apple scherm tegen sporen van vet en waterdruppels.

Scherm polishen: krassen verwijderen zonder dat het toestel uit elkaar wordt gehaald!

Prijs Apple Watch krassen verwijderen

Wat is de prijs van Apple Watch krassen verwijderen? Het polijsten van een Apple Watch scherm is de laagste op de markt. Dit durven wij te garanderen, omdat:

 1. FixNow is de enige vakman die deze hoog technische service aanbiedt in België of Nederland.
 2. Wij ernaar streven om Apple reparaties van hoge kwaliteit te geven tegen zeer betaalbare prijzen in België en Nederland.

Waarom telefoon scherm polijsten?

U telefoon scherm polijsten is van belang voor de staat van uw smart watch. Apple Watch  krassen verwijderen van het scherm staat gelijk aan het vervangen van het schermglas. Onze service helpt bij het herstellen van de externe staat van uw smart device. Bovendien kunt u alles weer helder lezen.

Indien u een gebarsten scherm heeft kunt u ook terecht bij FixNow. Een defect Apple scherm kan veel schade aanrichten. Er kan namelijk vocht en vuiligheid in uw horloge komen, wat uiteraard slecht is voor het mechanisme.

Het kapotte glas vervangen en krassen verwijderen met behoud van het originele scherm, en ook nog 12 maanden garantie op Apple reparatie scherm ontvangen? Dat kan alleen maar bij FixNow Meise. Wij voeren tegen lage kosten een Apple Watch repartie scherm uit!

Naast krassen verwijderen telefoon, voeren wij ook andere gsm reparaties uit. Neem zeker eens contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende schermreparatie services die wij bieden. Maak een afspraak via de chat functie of bel ons. Bekijk in één van onze blog hoe wij iPhone scherm herstellen reparaties voor onder andere de iPhone 13 Pro Max uitvoeren.watch

Hoe bestel ik verwijderen krassen Apple Watch scherm?

Polijst service bestellen kan op de volgende manieren, waarbij wij de krassen van het scherm van de  Apple Watch verwijderen:

 1. Maak een afspraak via de website en breng uw toestel naar FixNow Meise.
 2. Neem met ons contact op via de Live Chat.
 3. Bel naar +32472291553 en maak een afspraak.
 4. Polijst service op afstand: maak gebruik van onze gratis Verzenden optie per post. In dit geval betaalt FixNow de verzending per post in beide richtingen (reparatie bedraag boven 100€).

Waarom kiezen voor Fixnow?

FixNow is uw betrouwbare Apple repair service. Door het gebruik van de beste onderdelen voor uw Apple smartphone, tablet of Apple Watch zorgen wij ervoor dat uw Apple scherm er weer als nieuw uitziet. Maar dat is nog niet alles, bij de Apple repair service van FixNow kunnen wij u het volgende garanderen:

 • Gratis diagnose
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • 3 jaar ervaring
 • Scherm herstellen binnen 1 uur
 • Behoudt van origineel Apple scherm en garantie
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×