Samsung A12
Scherm Reparatie

Introductie

Wanneer het scherm van uw Samsung Galaxy A12 smartphone beschadigd raakt, zoals barsten of breuken in het glas, zwarte vlekken op het scherm of een niet goed werkende touchscreen, dan is schermreparatie de beste oplossing.

Bij Fixnow bieden wij gespecialiseerde Samsung A12 schermreparaties aan waarbij we alleen het gebroken glas vervangen in plaats van het hele scherm. Dit bespaart u tot 50% op de kosten in vergelijking met volledige schermvervanging.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Schermreparatie voor uw Samsung A12 is nodig in de volgende situaties:

Gebarsten of Gebroken Glas

Ook al functioneert uw scherm nog, één barstje in het glas betekent dat het kwetsbaar is voor verdere schade. Zelfs kleine barstjes hebben de neiging om uit te breiden naar grotere barsten.

Wij adviseren om gebarsten schermen onmiddellijk te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Onze experts vervangen het gebroken glas door nieuw glas, zodat uw scherm er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen schade.

Belangrijk: Als het barstje zich uitbreidt naar de rand van het scherm, bestaat de kans dat het hele scherm het begeeft. In dat geval is volledige schermvervanging noodzakelijk.

Screen Glass Repair samsung

Glas reparatie:

enkel het gebroken glas vervangen door een nieuw exemplaar

samsung Screen Repair

Scherm vervangen:

 het complete AMOLED display vervangen door een nieuw scherm

Zwarte Vlekken op het Scherm

Zwarte vlekken of donkere plekken die plots op uw Samsung A12 scherm verschijnen duiden meestal op een defect aan de LCD-layer van het scherm.

Hoewel het scherm nog functioneert, zullen deze vlekken groter worden waardoor steeds meer van het scherm onbruikbaar wordt.

Onze experts vervangen het defecte LCD-scherm waardoor de donkere plekken verdwijnen en uw scherm er weer als nieuw uitziet.

Touchscreen Functioneert niet Goed

Als uw Samsung A12 touchscreen het niet meer goed doet zoals:

 • Vertraagde response op aanrakingen
 • Sommige delen reageren niet op aanraken
 • Onbedoelde acties en typfouten

Dan is dit een indicatie van een defect aan de touchscreen technologie van het scherm. Onze experts vervangen het defecte onderdeel of het volledige scherm indien nodig, zodat het perfect reageert op alle aanrakingen.

Prijzen en Doorlooptijd

ReparatieDetailsGemiddelde duurPrijs
GlasreparatieEnkel glassplinter vervangen1 uur€80
SchermvervangingVolledig AMOLED-scherm vervangen30 min€120
Onze schermreparaties zijn uitermate betaalbaar en kunnen ter plekke uitgevoerd worden zonder dat u lang zonder telefoon zit. We gebruiken geavanceerde apparatuur om het originele Samsung A12 scherm te openen en alleen het gebroken glas te verwijderen en vervangen door nieuw glas. Hierdoor behoudt u het originele scherm van uw telefoon. De voordelen hiervan zijn:
 • Goedkoper dan volledige schermvervanging
 • Behoudt de originele kwaliteit van het Samsung scherm
 • Minder kans op pixelfouten
 • Touchscreen functionaliteit blijft volledig behouden
Samsung A12 Scherm Reparatie

Het Glasvervangingsproces

Ons unieke Samsung A12 schermreparatie proces om enkel het gebroken glas van uw scherm the vervangen verloopt als volgt:

Verwarmen van het Scherm

We gebruiken een separator machine die uw scherm voorzichtig opwarmt. Dit maakt de lijm los waarmee het glas vastzit, zonder schade aan te richten.

Scheiden van Glas en Scherm

Een dunne metalen draad wordt gebruikt om met uiterste voorzichtigheid het gebroken glas van uw scherm te scheiden zonder het scherm zelf te beschadigen.

Reinigen van het Scherm

Nadat het oude glas verwijderd is, reinigen onze experts grondig het blootgelegde OLED-scherm. Dit verwijdert eventuele lijmresten of glasfragmentjes.

Plaatsen van Nieuw Glas

Er wordt een nieuw stuk glas perfect uitgelijnd en geplaatst op uw scherm. Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren zodat het naadloos aansluit en de functionaliteit niet in gedrang komt.

Lamineren van het Glas

Het nieuwe glas wordt vervolgens gelamineerd met de juiste druk en hitte om het stevig en blijvend te bevestigen op uw scherm, zonder het te beschadigen.

Ontluchten

Onze experts gebruiken een ontluchtingsmachine om eventuele luchtbellen tussen het glas en uw scherm te verwijderen. Hierdoor krijgt u een egale, streeploze afwerking.

Testen

Na de reparatie testen we uw Samsung A12 grondig op functionaliteit van het scherm, touchscreen gevoeligheid en algehele beeldkwaliteit.

Onze gediplomeerde technicians zijn geschoold in deze geavanceerde glasvervangingstechnieken en beschikken over de nodige apparatuur en materialen om de ingreep vakkundig uit te voeren zonder schade aan uw scherm.

Tamara Walravens
Tamara Walravens
@TamaraWalravens
Meer lezen
Vlug een afspraak kunnen maken , top service , zeker een aanrader voor al jouw problemen, vlug en super gerepareerd.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
An Mertens
An Mertens
@AnMertens
Meer lezen
Reeds 3de keer scherm van smartphone laten herstellen bij Pavel. Zeer tevreden over geleverde werk. Geen lange wachttijden alvorens een afspraak kan gemaakt worden, duidelijke communicatie, correcte prijs, zeer goede service. Kortom een aanrader!!!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over Samsung A12 Scherm Reparatie

We kunnen de waterdichtheid van uw toestel niet garanderen na de ingreep. We raden aan om een waterdichte case te gebruiken voor extra bescherming.

We kunnen de waterdichtheid van uw toestel niet garanderen na de ingreep. We raden aan om een waterdichte case te gebruiken voor extra bescherming.

Ja, u kunt zonder afspraak langskomen voor schermreparatie tijdens onze openingsuren. Om wachtrijen te vermijden raden we wel aan om op voorhand een afspraak te maken.

Vraag direct een prijsopgave aan of breng uw Samsung A12 langs in onze winkel voor schermreparatie terwijl u wacht. U bent van harte welkom!

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow: 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website:  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×