Samsung A13 Scherm Reparatie

Inleiding

Heeft u onlangs uw Samsung Galaxy A13 laten vallen, met als gevolg barsten of scheuren in het scherm? Of werkt het aanraakscherm niet meer naar behoren? Dan is het tijd om het scherm van uw A13 te laten repareren!

Wij bieden professionele Samsung A13 scherm reparaties aan voor een betaalbare prijs. In tegenstelling tot veel andere reparatiediensten, hoeven wij het hele scherm niet te vervangen. In plaats daarvan verwijderen we voorzichtig het gebroken glas en plaatsen we een nieuwe glasplaat over uw originele AMOLED-scherm. Dit bespaart u veel geld in vergelijking met een volledige schermvervanging.

Onze getrainde technici gebruiken de nieuwste tools en methoden om uw gebroken Samsung A13 scherm te repareren zonder verdere schade aan te brengen. We gebruiken alleen originele glasplaten en sealen om een perfecte afdichting en naadloze visuele integratie te garanderen.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wanneer heb je een Samsung A13 scherm reparatie nodig?

Er zijn een paar verschillende oorzaken die kunnen aangeven dat uw Samsung A13 scherm reparatie nodig heeft:

 • Een gebarsten of gebroken scherm: Laat u uw telefoon weleens vallen? Als uw A13-scherm is gebarsten of gebroken, is het tijd om te repareren. Zelfs kleine barsten kunnen uitgroeien tot grotere breuken en het aanraakscherm kan worden onderbroken.

 • Zwarte vlekken of verticale lijnen op het scherm: Dit duidt meestal op schade aan de LCD onder het glasoppervlak. Omdat de glasschermfractie alleen het simpelst en goedkoopst is om te repareren, kunt u overwegen een geheel nieuw scherm te krijgen.

Samsung A13 Scherm Reparatie before,after
 • Aanraakscherm werkt niet goed: Als uw scherm nog intact is maar de touch-functie hapert, werkt het aanraakscherm waarschijnlijk niet goed meer. Een schermreparatie kan dit probleem verhelpen.

Boek nu online een afspraak voor Samsung A13 scherm herstellen als u een van deze problemen opmerkt. Wacht niet totdat het slechter wordt en u mogelijk een volledige schermvervanging nodig heeft!

Reparatiekosten en Tijdsduur

Afhankelijk van het type reparatie verschillen de kosten en benodigde tijd:

ReparatieKostprijsBenodigde Tijd
Schermglas Vervanging80 euro1 uur
Volledig LCD Scherm Vervanging120 euro30 minuten

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom u beter uw gebroken of beschadigde Samsung A13 scherm kunt laten repareren in plaats van het volledige scherm te vervangen:

Goedkoper

Een volledige schermvervanging voor de A13 kost gemiddeld € 150-200. Maar met onze Samsung A13 glas reparatie hoeft u alleen het gebroken glas te vervangen voor slechts € 80. Dit bespaart u flink op kosten!

Behoud origineel scherm

In tegenstelling tot wat veel reparateurs u laten geloven, hoeft u meestal niet uw volledige AMOLED-scherm te vervangen bij glasschade. Door alleen het glas te repareren, kunt u dat prachtige originele display behouden.

Snellere service

Onze repair specialists kunnen uw gebroken beeldschermglas gemiddeld binnen één uur repareren. Een volledige schermvervanging neemt gemiddeld meer dan 2 uur tijd in beslag.

Dus als uw A13-scherm gebarsten of gebroken is, overweeg dan zeker om eerst het glas te laten repareren via scherm glas reparatie voordat u een volledige scherm vervanging overweegt.

Hoe onze reparatie service werkt

Zo ziet het proces voor onze Samsung A13 scherm reparatie eruit:

 • Intake en diagnose – Wanneer u uw toestel inbrengt, voeren onze repair specialists een grondige inspectie uit om schade vast te stellen en u op de hoogte te brengen van het reparatieproces.
 • Demontage – We demonteren vervolgens voorzichtig de verschillende onderdelen van de telefoon om bij het scherm te komen, waarbij we uiterste voorzichtigheid betrachten om andere componenten niet te beschadigen.
Samsung A13 Scherm Reparatie
 • Verwarming – Het gebroken scherm wordt verwarmd met een speciale separator machine. Dit helpt de lijm los te weken die het beeldschermglas op zijn plaats houdt.

 • Scheiding van glas – Zodra het scherm is verwarmd, wordt een dunne metalen draad gebruikt om het gebroken glas los te maken van het OLED-display eronder. Dit is een uiterst nauwkeurig proces.

 • Reiniging – Het oorspronkelijke display wordt grondig gereinigd om eventuele restjes lijm of glasfragmenten te verwijderen die achterbleven tijdens de scheiding. Dit zorgt ervoor dat het nieuwe glas goed hecht.

 • Nieuw glas plaatsen – We lijnen het nieuwe gehard glas uit en plaatsen het op het scherm. Het moet perfect op maat worden gesneden en geplaatst om schade te voorkomen.

 • Lamineren – Het verse beeldschermglas wordt dan gelamineerd op het display met de juiste druk en hitte om het stevig te verbinden en af te dichten.

 • Debubbelen – De laatste stap is eventuele luchtbellen die tijdens het lamineren konden ontstaan tussen het glas en het scherm te elimineren.

 • Testen – Als de reparatie voltooid is, wordt de functionaliteit, gevoeligheid en beeldkwaliteit van het scherm uitgebreid getest.

En dat is het! Na minder dan een uur heeft uw Samsung A13 een ​​als nieuw display met glimmend nieuw beeldschermglas, volledig getest en met garantie.

kris bobbaers
kris bobbaers
@krisbobbaers
Meer lezen
Komen afspraken na, correcte prijs en uitstekende kwaliteit gebruikte materialen.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over Samsung A13 Scherm Herstellen

Ja, de aanraakfunctie en touch sensitivity worden altijd uitgebreid getest als onderdeel van de kwaliteitscontrole na de reparatie. We garanderen dat uw scherm net zo responsief is als voorheen.

We gebruiken waterafstotende sealen die voldoen aan de officiële IP68-rating om ervoor te zorgen dat uw A13 na de reparatie dezelfde mate van waterbestendigheid heeft.

In het onwaarschijnlijke geval van uitgebreide schade aan de interne schermcomponenten, zoals de OLED matrix of digitizer drivers, kan het volledige scherm moeten worden vervangen. Onze specialisten zullen u op de hoogte houden en adviseren over de beste oplossing.

Hebt u nog andere vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Onze Samsung glasreparatie experts staan voor u klaar!

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×