Samsung A15 Scherm Reparatie

Inleiding

Wanneer het scherm van je Samsung A15 beschadigd is geraakt, zoals barsten of een zwart scherm, wil je het natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Ons unieke reparatieproces maakt het mogelijk om alleen het gebarsten glas van het Samsung A15 scherm the vervangen, zonder het hele LCD scherm te hoeven vervangen. Hierdoor bespaar je flink op de reparatiekosten!

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wanneer is schermreparatie nodig voor mijn Samsung A15?

Screen Glass Repair samsung

Er zijn een aantal schadegevallen waarbij schermreparatie noodzakelijk is:

 • Gebarsten schermglas – Ook als het barstje nog klein is, is het aan te raden om het schermglas te laten vervangen. Anders kan het barstje uitbreiden en het touchscreen beschadigen.

Mits het originele Samsung A15 scherm nog goed functioneert, is het bij ons mogelijk om alleen het gebarsten glas te vervangen zonder het hele LCD scherm te hoeven vervangen.

Het vervangen van alleen het glas is goedkoper dan het vervangen van het hele scherm. Bij glasvervanging blijft het originele scherm behouden, inclusief de oorspronkelijke helderheid en kleurechtheid.

 • Kapot LCD scherm – Wanneer je scherm zwart blijft of gestreepte lijnen toont, is waarschijnlijk het LCD scherm kapot. Dit vereist een volledige schermvervanging.

 • Dead pixels of vlekken – Dead pixels of inktvlekken op je scherm kunnen erg storend zijn.

Onze experts kunnen het scherm schoonmaken of vervangen.

samsung Screen Repair

Reparatiekosten en Tijdsduur

Afhankelijk van het type reparatie verschillen de kosten en benodigde tijd:

ReparatieKostprijsBenodigde Tijd
Schermglas Vervanging80 euro1 uur
Volledig LCD Scherm Vervanging120 euro30 minuten

De glasvervanging kost slechts €80 en duurt ongeveer 1 uur. Dit maakt het een stuk voordeliger dan een volledig nieuw LCD scherm.

Een volledige schermvervanging is noodzakelijk als het LCD scherm zelf defect is geraakt, bijvoorbeeld bij een zwart of gestreept scherm. De kosten hiervoor zijn €120 en de reparatie duurt ongeveer 30 minuten.

Tips: zo haal je het beste uit de Samsung A15 schermreparatie

Om lang plezier te hebben van je gerepareerde Samsung A15 scherm, raden we je aan om:

 • Een beschermhoes te gebruiken – voorkom nieuwe barstjes door een stevige beschermhoes om je telefoon te doen.

 • Kleine barstjes meteen te laten repareren, voor het erger wordt. Hoe kleiner de schade, hoe beter te repareren.

 • Druk op het scherm te vermijden en de telefoon niet te laten vallen, om het gerepareerde scherm te ontzien.

kris bobbaers
kris bobbaers
@krisbobbaers
Meer lezen
Komen afspraken na, correcte prijs en uitstekende kwaliteit gebruikte materialen.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende
Samsung A15 Scherm Reparatie

Stap voor stap: zo verloopt de glasreparatie van een Samsung A15

Wanneer je bij Fixnow het glas van je gebarsten Samsung A15 scherm laat vervangen, doorloopt ons reparatieproces een aantal belangrijke stappen:

1. Verhitten

Allereerst wordt je smartphone in onze reparatieruimte geplaatst onder een zogenoemde separator machine. Deze machine verwarmt voorzichtig het scherm tot circa 60°C om de lijmresten die het schermglas op zijn plek houden te verweken. Dit duurt enkele minuten.

2. Glas verwijderen

Zodra de lijm zacht geworden is, pakt de reparateur een metalen draad en voorzichtig scheidt hij het gebarsten glas van het LCD scherm. Dit gebeurt millimeter voor millimeter om geen druk uit te oefenenop het scherm eronder. Het is precisionwerk!

3. Reinigen

Als het gebroken glas volledig verwijderd is, wordt het LCD scherm grondig gereinigd met een speciale vloeistof en microvezeldoekjes. Zo worden alle restanten lijm, stof of glassplinters verwijderd. Het scherm moet brandschoon zijn voor de volgende stap.

4. Nieuw glas plaatsen

Het nieuwe glas wordt met twee handen boven het scherm gehouden en zorgvuldig en precies uitgelijnd met de afmetingen van het LCD scherm. De randen mogen nergens oversteken. Het glas wordt vervolgens aan de bovenkant vastgezet en blijft naar voren gekanteld.

5. Lamineren

Het losse glas wordt nu met de speciale laminatiemachine vastgezet op het LCD scherm. De machine oefent perfecte druk uit op het midden van het glas, zodat er geen luchtbellen kunnen ontstaan. Tegelijk verhit de machine opnieuw tot 60°C om de nieuwe lijm tussen glas en scherm te activeren.

6. Ontluchten

Na het lamineren controleert de reparateur de voorkant en zijkanten van het scherm. Mocht er ergens nog een mini-luchtbelletje zitten, dan wordt deze nu definitief verwijderd met een speciale ontluchtingsmachine. Dit garandeert een strak en glad scherm zonder foutjes.

7. Testen

Als laatste stap wordt de volledige functionaliteit van het gerepareerde scherm getest. Zowel de touchscreen werking, schermweergave, helderheid, kleuren en gevoeligheid voor vingeraanraking worden gecontroleerd. Pas bij een perfecte werking geven we je Samsung A15 mee.

Veelgestelde vragen over Samsung A15 Scherm Herstellen

Nee, we kunnen waterdichtheid niet garanderen na de reparatie. We raden aan om een waterdichte case te gebruiken bij regen.

Indien goed verzorgd en beschermd, kan het gerepareerde scherm jaren mee. Vermijd druk, vallen, stoten voor een maximaal resultaat. Glasreparaties duren ongeveer 60 minuten. We streven ernaar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

We repareren schermen van alle gangbare merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw specifieke toestel te bespreken.

We helpen je graag verder!

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×