Samsung A23
Scherm Reparatie

 Introductie

Wanneer het scherm van je Samsung Galaxy A23 schade oploopt, zoals gebarsten glas, een disfunctioneel touchscreen of zwarte vlekken op het display, dan hoef je niet direct een gloednieuwe telefoon aan te schaffen.

Bij Fixnow bieden wij professionele Samsung A23 scherm reparaties aan, waarbij we het gebroken glas vervangen of het complete scherm voor een fractie van de prijs van een nieuwe telefoon.

Onze ervaren reparateurs beschikken over de juiste apparatuur, kennis en vaardigheden om schermreparaties op de Samsung A23 vlot en deskundig uit te voeren.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Wat houdt een Samsung A23 scherm herstellen in?

Onze ervaren technicians kunnen het defecte onderdeel precies localiseren en u adviseren over de beste reparatiemethode. We maken onderscheid tussen twee type reparaties:

Screen Glass Repair samsung

Glas reparatie:

enkel het gebroken glas vervangen door een nieuw exemplaar

samsung Screen Repair

Scherm vervangen:

 het complete AMOLED display vervangen door een nieuw scherm

Een glasreparatie is goedkoper en sneller, maar alleen mogelijk als het originele scherm nog intact is. Bij een kapot scherm is volledige vervanging noodzakelijk.

In de volgende hoofdstukken lees je meer over welke schermreparaties we aanbieden, de precieze stappen bij een glasreparatie, veelgestelde vragen.

Ons voordeel is dat we over een groot assortiment originele, tweedehands Samsung-onderdelen beschikken om mee te repareren. Hierdoor behoud de gerepareerde Galaxy A23 zijn oorspronkelijke uitstraling en functionaliteit.

Welke schermproblemen kunnen we repareren?

Ons team van professionals kan verschillende schermreparaties uitvoeren op de Samsung Galaxy A23, waaronder:

 • Gebarsten of gebroken glas: als enkel het glas aan de voorkant van je A23 gebarsten is, dan is glasvervanging vaak voldoende. De originele display blijft behouden.
 • Dode pixels of zwarte vlekken: donkere puntjes of vlekken op je A23 scherm? Dan is er spraken van dode pixels en moet het paneel worden vervangen.
 • Flikkerend, disfunctioneel of geblokkeerd scherm: reageert je touchscreen niet goed meer, flikkert het zichtbaar of start de A23 niet meer op? Dan raden we een volledige schermvervanging aan.
 • Vochtschade aan interne onderdelen: is er vocht in de A23 gekomen, bijvoorbeeld door een valpartij in het water? Dan controleren we op waterschade en vervangen defecte interne onderdelen indien nodig.

Kortom, voor vrijwel ieder denkbaar schermdefect op de Samsung Galaxy A23 bieden wij een passende, professionele reparatie aan.

Onze ervaren technicians bekijken altijd eerst via een videogesprek wat het exacte probleem is en adviseren je vervolgens wat de beste reparatieoptie in jouw geval is.

Onze A23 schermreparatie prijzen en bestelopties

Zoals in de introductie beschreven, rekenen we voor Samsung A23 schermreparaties twee prijzen:
ReparatieDetailsGemiddelde duurPrijs
GlasreparatieEnkel glassplinter vervangen60 tot 80 min€80
SchermvervangingVolledig AMOLED-scherm vervangen20 tot 30 min€120
Een professionele schermreparatie bij Fixnow heeft echter tal van voordelen ten opzichte van een dure telefoonvervanging:
 • Goedkoper: voor een fractie van de kosten van een nieuwe Samsung A23 los je het schermprobleem op.
 • Snelle service: binnen een uur hebben we je scherm al gerepareerd, vaak terwijl je wacht.
 • Originele onderdelen: we maken zoveel mogelijk gebruik van originele Samsung-onderdelen.
 • Behoudt telefoongegevens: bij glasreparatie blijven al je data en instellingen behouden.
 • Duurzaam: reparatie is beter voor het milieu dan het kopen van een gloednieuwe telefoon.
 • Altijd bereikbaar: onze klantenservice staat altijd voor je klaar via telefoon, e-mail en sociale media.
Samsung A23 Scherm Reparatie

Het glasreparatieproces stap voor stap uitgelegd

Heb je een gebarsten schermglas op je Samsung A23, maar functioneert het originele AMOLED-display nog prima? Dan is enkel glasvervanging vaak al genoeg om het probleem te verhelpen.

 

Ons team van reparatieprofessionals werkt uiterst zorgvuldig om zonder schade aan de delicate interne onderdelen het glas te vervangen.

Hieronder leggen we de stappen van het glasreparatieproces voor de Samsung A23 stap-voor-stap uit:

Voorbereiding

 • De reparateur controleert eerst de staat van het scherm en de rest van de telefoon. Dit om de exact benodigde reparatie te bepalen.
 • Vervolgens wordt het toestel uitgeschakeld en de simkaart verwijderd.
 • De telefoon wordt daarna grondig schoongemaakt om schade door glasfragmenten te voorkomen.

Display van frame halen

 • De A23 wordt nu klaargemaakt om het scherm zorgvuldig van de behuizing los te halen:
 • Eerst worden displyaansluitingen en bekabeling verwijderd.
 • Vervolgens wordt het toestel in een speciale machine geplaatst die via verwarming de lijm losweken die het scherm op zijn plek houdt.
 • Als de lijm is verwarmd, kan het display handmatig en zeer voorzichtig met een zuignapje worden opgetild uit de behuizing.

Dit is een uiterst delicate stap. Onze reparateurs zijn getraind om zonder schade het display te verwijderen en interne componenten intact te laten.

Glas verwijderen en nieuw glas plaatsen

 • Is het scherm eenmaal losgehaald, dan kan het gebroken glas zorgvuldig worden verwijderd met een zuignap-tool.
 • Er wordt hierna een nieuw glaspaneel met de perfecte maat precies geplaatst op het originele A23 display. Dit vereist hoge precisie.
 • Het verse paneel en scherm worden nu gefixeerd in een machine die via druk en verwarming de onderdelen weer aan elkaar hecht.

Afronding reparatie

 • Na de fixatie van paneel en scherm wordt de telefoon uit de machine gehaald.
 • We controleren zorgvuldig op luchtbellen en andere onvolkomenheden die de werking kunnen hinderen
 • Als laatste stap plaatsen we het gerepareerde scherm terug in de behuizing en lijmen deze vast. De Galaxy A23 wordt hierna grondig getest!

Deze procedure is speciaal ontwikkeld om met originele Samsung A23 componenten schermglas te vervangen. Onze technici zijn volledig bedreven in deze methode om een succesvolle, professionele glasreparatie te garanderen.

Zodra het proces voltooid is, controleren we de volledige functionaliteit en bedieningsgevoeligheid van het scherm. Pas als de kwaliteit onberispelijk is geven we je Samsung telefoon mee terug.

Tamara Walravens
Tamara Walravens
@TamaraWalravens
Meer lezen
Vlug een afspraak kunnen maken , top service , zeker een aanrader voor al jouw problemen, vlug en super gerepareerd.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over Samsung A23 Scherm Reparatie

 • Bij glasvervanging blijven al je bestanden, foto’s, apps en accounts volledig behouden. Enkel het gebroken glas wordt immers vervangen.
 • Bij schermvervanging is het wel noodzakelijk bestanden te wissen. Maak dus altijd eerst een back-up voordat je je A23 inlevert. Onze reparateurs helpen je graag met het maken van een back-up.

Een glasreparatie duren gemiddeld 60 tot 80 minuten. Bij schermvervanging ben je binnen 20 tot 30 minuten weer klaar. Soms kunnen we je telefoon direct repareren, anders is deze vaak binnen een uur weer klaar.

Een afspraak maken is niet nodig. Je kunt zonder afspraak langskomen. Mocht er net iemand voor je zijn, dan kun je in onze wachtruimte plaatsnemen en koffie/thee drinken terwijl je jouw telefoon laat maken.

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow: 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website:  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×