Samsung A24 Scherm Reparatie

Inleiding

Welkom bij onze uitgebreide handleiding voor Samsung A24 schermreparatie. Of u nu een gebarsten scherm heeft of problemen met de schermfunctionaliteit, wij helpen u graag.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Onze Samsung A24 scherm reparatie service

Wanneer u voor onze Samsung A24 scherm reparatie service kiest, weten we zeker dat we uw probleem kunnen oplossen. Dit is wat u van ons mag verwachten:

Screen Glass Repair samsung

Vervanging van gebroken of gebarsten glas

Hebt u barsten of breuken in het glas van uw scherm maar werkt de onderliggende LCD nog goed? Dan hoeven we alleen het gebroken glas te vervangen. Dit bespaart u veel geld in vergelijking met een volledige schermvervanging.

Ons team van getrainde technici verhit het gebarsten glas zachtjes om de lijm die het glas op zijn plaats houdt te verweken. Zodra de lijm zacht is, verwijderen we voorzichtig het gebroken glas van de LCD eronder. We reinigen de LCD grondig en lijmen dan een nieuw stuk origineel Samsung glas op de juiste positie met behulp van precisie-lijmapparatuur. Het resultaat is een Samsung A24 scherm dat er weer als nieuw uitziet, voor een fractie van de prijs.

Vervanging van het hele LCD-scherm indien nodig

Als de LCD van uw Samsung A24 scherm ook beschadigd is, dan moeten we het hele scherm vervangen. We gebruiken alleen originele Samsung A24 LCD-schermen dus u weet zeker dat u kwaliteit krijgt.

Onze reparatietechnicus zal uw apparaat voorzichtig demonteren en het oude, defecte scherm verwijderen. Vervolgens wordt een compleet nieuw exemplaar geïnstalleerd, samen met alle bijbehorende componenten zoals de beeldsensor, touchscreen-controller en alle kleine onderdeeltjes. We testen het apparaat grondig voordat we het weer samenvoegen om er zeker van te zijn dat het perfect werkt.

samsung Screen Repair

Reparatiekosten en Tijdsduur

Afhankelijk van het type reparatie verschillen de kosten en benodigde tijd:

ReparatieKostprijsBenodigde Tijd
Schermglas Vervanging80 euro1 uur
Volledig LCD Scherm Vervanging120 euro30 minuten

De prijs voor glasvervanging geldt als het LCD-scherm zelf nog intact is maar het glasoppervlak vervangen moet worden. Dit neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Voor volledige schermvervanging wordt het gehele LCD-scherm vervangen met een nieuw origineel exemplaar. Dit duurt gemiddeld 30 minuten voor een ervaren technicus.

Onze prijzen voor Samsung A24 schermreparaties zijn zeer competitief en we bieden gratis geheugen-wissing aan. We werken zonder kostenraming zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Voordelen van een Samsung A24 scherm reparatie

Er zijn veel voordelen bij het snel laten uitvoeren van een professionele Samsung A24 schermreparatie:

 • Herstel de volledige functionaliteit – We zorgen ervoor dat uw scherm weer naar behoren werkt na de reparatie. Dit omvat volledige touchscreen-functionaliteit.

 • Veel goedkoper dan een nieuw scherm – Voor een fractie van de prijs van een gloednieuw vervangend scherm kunnen we uw huidige scherm repareren. Dit bespaart u honderden euro’s.

 • Snelle reparatietijd – Onze schermreparaties kunnen meestal binnen 30-60 minuten uitgevoerd worden, waardoor wij veel sneller zijn dan onze concurrenten. U hoeft uw telefoon dus niet dagenlang te missen.

 • Ons werk wordt gegarandeerd – U krijgt een garantie van 6 maanden op ons werk. Als er binnen die tijd iets misgaat met de reparatie, voeren we deze gratis opnieuw uit.

Onze gecertificeerde Samsung technici gebruiken originele Samsung-onderdelen van topkwaliteit om uw telefoon weer als nieuw te maken. We hebben al duizenden succesvolle Samsung-reparaties uitgevoerd dus u kunt erop vertrouwen dat uw device in goede handen is.

kris bobbaers
kris bobbaers
@krisbobbaers
Meer lezen
Komen afspraken na, correcte prijs en uitstekende kwaliteit gebruikte materialen.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende
Samsung A24 Scherm Reparatie

Stappen van de Samsung A24 scherm reparatie

Als u kiest voor onze schermreparatiedienst voeren we de reparatie uit in 7 stappen:

1. Inspectie

Eerst inspecteren we uw apparaat grondig om vast te stellen welke reparatie vereist is – alleen glasvervanging of een volledige schermvervanging. We geven u een duidelijke diagnose met de opties en prijzen.

2. Demonteren

We demonteren uw Samsung A24 voorzichtig om bij het scherm te komen, zonder schade te veroorzaken aan de behuizing of andere interne onderdelen.

3. Schermverwijdering

We verwijderen alle kabels en componenten en nemen het defecte scherm eruit.

4. Voorbereiding

We maken de ruimte gereed voor het nieuwe scherm. Dit kan kleine aanpassingen aan bestaande onderdelen omvatten om ervoor te zorgen dat het perfect past.

5. Installatie nieuw scherm

We installeren het nieuwe Samsung scherm samen met alle bijbehorende onderdelen zoals de digitizer, LCD, etc.

6. Samenvoegen en afwerking

We voegen uw telefoon weer zorgvuldig samen en vervangen alle kleine onderdelen die verwijderd moesten worden.

7. Kwaliteitscontrole en testen

Voordat we de telefoon aan u teruggeven, testen we deze grondig om er zeker van te zijn dat het scherm perfect functioneert en de reparatie geslaagd is. Pas daarna geven we uw Samsung terug.

Onze stap-voor-stap aanpak voor schermreparatie zorgt ervoor dat uw telefoon perfect gerepareerd is. We nemen geen afkortingen of snijden hoeken af bij het herstelwerk.

Veelgestelde vragen over Samsung A24 Scherm Herstellen

Als uw telefoon oorspronkelijk waterdicht was, doen we er alles aan om die dichting te behouden tijdens de reparatie. We kunnen echter geen garantie geven op de waterdichtheid na een schermvervanging.

Onze ervaren technici kunnen de meeste schermen binnen 30-60 minuten vervangen. Glasreparaties duren ongeveer 60 minuten. We streven ernaar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Boek nu een Samsung A24 schermreparatie

Als u in de omgeving van onze reparatiewerkplaats bent en direct service nodig hebt: kom langs en we helpen u ter plekke.

Voor de snelste service adviseren we om online een afspraak te maken via ons boekingssysteem. Op die manier kunnen we u een tijdslot reserveren dat het beste uitkomt.

U kunt ons ook bellen om een Samsung A24 schermreparatie af te spreken of om een prijsopgave te vragen.

Onze ervaren iPhone-reparateurs staan klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor snelle, professionele Samsung A24 schermreparatie tegen betaalbare prijzen. Wij herstellen uw scherm snel en deskundig, zodat u weer optimaal van uw telefoon kunt genieten.

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×