Samsung A25 Scherm Reparatie

Inleiding

Welkom bij onze uitgebreide handleiding voor Samsung A25 schermreparatie. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van gebroken of beschadigde schermen van Samsung smartphones, waaronder de populaire A25.

In deze gids leggen we het volledige proces uit van scherm reparatie en glas vervanging voor je Samsung A25. Je leert de voordelen van alleen glas vervangen ten opzichte van het hele scherm, de prijzen en reparatietijden, wanneer glasvervanging mogelijk is, elke stap in het reparatieproces, veelgestelde vragen, en meer.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 140€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Introductie tot Samsung A25 Scherm Reparaties

Als het display van je Samsung A25 smartphone gebarsten, gescheurd of beschadigd is, zijn er twee opties om het te laten repareren:

 1. Het scherm vervangen door een compleet nieuw scherm
Samsung A25 Scherm Reparatie before,after

Onze technicians kunnen het gebroken glas van je Samsung A25 vervangen, zolang aan twee voorwaarden is voldaan:

 • Het scherm moet origineel van Samsung zijn en niet eerder gerepareerd. Alleen dan kunnen we de waterdichtheid en functionaliteit na de reparatie garanderen.
 • Het scherm moet verder nog volledig functioneren. Er mogen geen problemen zijn met de touchscreen functionaliteit of het display.

 

Als je scherm voldoet aan deze voorwaarden, dan kunnen onze experts het gebarsten glas snel en deskundig vervangen zonder het originele scherm te beschadigen.

Neem contact met ons op als je twijfelt of glasvervanging mogelijk is bij jouw toestel. Onze techs inspecteren het scherm altijd eerst op functionaliteit voordat de reparatie uitgevoerd wordt.

Reparatiekosten en Tijdsduur

Afhankelijk van het type reparatie verschillen de kosten en benodigde tijd:

ReparatieKostprijsBenodigde Tijd
Schermglas Vervanging100 euro1 uur
Volledig LCD Scherm Vervanging140 euro30 minuten

Glasvervanging heeft dus het voordeel van een lagere prijs en het behoud van je originele scherm. De reparatie duurt wel iets langer.

kris bobbaers
kris bobbaers
@krisbobbaers
Meer lezen
Komen afspraken na, correcte prijs en uitstekende kwaliteit gebruikte materialen.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende
Samsung A25 Scherm Reparatie

Stappen bij Samsung A25 Glasvervanging

Ons unieke glasvervanging servicen voor de Samsung A25 volgt een vast proces in 7 stappen om schade aan het originele scherm te voorkomen.

1. Verwarmen

We gebruiken een speciale separator machine om het gebroken schermglas voorzichtig te verwarmen. Dit losmaken van de lijm die het glas op zijn plek houdt. De warmte voorkomt dat er schade ontstaat aan de gevoelige onderdelen.

2. Glas Verwijderen

Zodra het scherm voldoende verwarmd is, scheiden we het gebroken glas van het scherm met een dunne metalen draad. Dit is een delicate klus, omdat het scherm eronder gevoelig is en makkelijk beschadigd kan raken. Onze experts doen dit met maximale precisie.

3. Schoonmaken

Nadat het oude glas verwijderd is, maken we het scherm grondig schoon. Eventuele restjes lijm of kleine glasfragmenten moeten compleet verwijderd worden, zodat het scherm gereed is voor het nieuwe glas.

4. Nieuw Glas Plaatsen

We lijnen het nieuwe glas nauwkeurig uit en plaatsen het op het scherm. Dit vereist zeer veel precisie om er zeker van te zijn dat het perfect past en de functionaliteit van het scherm niet aantast.

5. Lamineren

Vervolgens lamineren we het nieuwe glas permanent op het scherm met onze professionele lamineermachine. De juiste druk en hitte zorgen ervoor dat het glas stevig verlijmd wordt, zonder het scherm te beschadigen.

6. Ontluchten

Met een ontluchtingsmachine verwijderen we eventuele luchtbellen tussen het glas en het scherm die tijdens het lamineren ingesloten kunnen raken. Dit garandeert een volledig egale en vlekkeloze afwerking.

7. Testen

Als laatste stap testen we het gerepareerde scherm grondig op functionaliteit, gevoeligheid en algehele kwaliteit. Pas als alle tests geslaagd zijn en we 100% tevreden zijn met de reparatie, geven we de Samsung A25 weer vrij.

Veelgestelde vragen over Samsung A25 Scherm Herstellen

Nee, we gebruiken hoogwaardig origineel glas dat perfect aansluit bij de specificaties van het Samsung A25 scherm. Er is geen verschil in helderheid, kleurweergave of gevoeligheid.

Voor glasvervanging rekenen wij gemiddeld 1 uur. Een volledige schermvervanging duurt ongeveer 30 minuten. De tijd kan iets variëren per toestel.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×