Samsung A41 Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm A41 werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 130€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Scherm Herstellen van Samsung A41

Samsung A41 is een vrij populaire gsm, mooi design en goede prijs trekt veel mensen aan. Maar deze device is niet beschermd tegen mechanische beschadiging.

Meeste voorkomend probleem bij Samsung A41 is gebarsten scherm. Als scherm glas is gebarsten bij A41 maar de display werkt nog perfect en heeft geen defecten zoals lijn op scherm of een zwarte vlek, dan kunnen we enkel glas vervangen van Samsung gsm.

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

Gebarsten scherm repareren

Zeer vervelend als uw Samsung A41 een gebarsten scherm heeft. U kunt de apps niet goed zien, het nieuws slecht lezen en een WhatsApp berichten typen gaat niet vanzelf. Laat uw gebarsten scherm repareren door Fixnow, zodat u van deze ergernissen af bent.

Bij Fixnow is een scherm reparatie goedkoop. Bij ons is de Samsung scherm vervangen prijs zo’n 40% voordeliger dan bij andere aanbieders. Dit komt doordat wij gebruik maken van een zeer hoogwaardige techniek, welke 9 van de 10 aanbieders voor scherm reparatie niet kunnen uitvoeren.

Wij ontleden namelijk het Samsung scherm. Deze bestaat uit een glas laag, touch screen en beeldscherm Samsung. Het is namelijk niet altijd nodig om gelijk de gehele module te vervangen. Doordat wij iedere laag kunnen repareren bent u bij ons veel voordeliger uit. Bij glas vervangen behoud u bovendien u originele Samsung scherm.

Uitleg Samsung reparatie

Een Samsung reparatie kan bij Fixnow op twee manieren worden gedaan worden.

 1. Alleen het beschadigde Samsung scherm glas herstellen (glas vervangen).
 2. Volledige display module vervangen (screen display vervangen).

Wat is het verschil tussen glas herstellen en module vervangen? Bij glas herstellen reparatie bent u voor een Samsung reparatie zeer goedkoop uit. Bovendien houd u ook nog eens originele scherm. Daarbovenop ontvangt u van ons 6 maanden garantie op de Samsung reparatie.

Indien het touch beeldscherm niet meer naar behoren functioneert of wanneer u zwarte vlekken of lijnen op het scherm heeft, dan gaan we over op een volledig nieuw scherm plaatsen. Van te voren maken we altijd een gratis diagnose voor de Samsung reparatie.

A41 scherm laten vervangen bij FixNow

Smartphones hebben een lange levensduur, de techniek is bijna onverwoestbaar. Maar dit geldt minder voor het scherm. Is het scherm stuk of glas gebarsten? Bij Fixnow kunt u het scherm laten vervangen, zodat uw A41 er weer als nieuw uitziet.  

De meeste voorkomende problemen bij een Samsung A41 zijn dan ook:

 • Glas gebarsten
 • Lijnen op het scherm
 • Touch screen functioneert niet
 • Zwarte vlekken op nieuw scherm Samsung
 • Achter cover gebarsten

Bij FixNow helpen we u graag met de genoemde problemen. Doordat wij een enorme voorraad onderdelen hebben liggen, kunt u het scherm laten vervangen op dezelfde dag. Maak een afspraak via de chat functie en kom langs of stuur uw toestel per verzekerde post naar ons op.

Samsung reparatie voor elk device

Voor iedere device kunnen wij een Samsung reparatie of Apple reparatie uitvoeren. In het geval van uw A41 gaat het om Samsung scherm herstellen of glas vervangen. Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op scherpe prijzen en een hoge kwaliteit Samsung reparatie. En dat geldt niet alleen voor uw Samsung Galaxy A41, maar ook voor alle andere smart devices met een beeldscherm.

U kunt op afspraak uw Samsung Galaxy A41 bij ons langsbrengen of per post verzenden. Samsung reparatie kosten zijn bij Fixnow het laagst van België en Nederland. Een telefoon repareren is niet eenvoudig, maar wij fixen het voor u tegen een voordelige prijs.

Chat met Fixnow over de mogelijkheden voor een reparatie aan het gebroken glas of niet functionerende touch scherm.

Wij zijn Samsung reparatie Belgie specialist die goedkoper is dan andere screen repair services. En het mooiste bij Samsung reparatie glas vervangen is dat u het originele display behoudt. Meer weten? Neem gewoon via de chat contact met ons op, of bel ons.

Defecte Samsung? Wij fixen het voor u!

Galaxy A41 review

Voor een redelijke prijs is de Samsung Galaxy A41 een uitstekende smartphone-optie. Voor selfies heeft de telefoon een camera aan de voorkant en drie camera’s aan de achterkant om andere foto’s te maken. Daarnaast wordt de A41 aangedreven door Android 10 met daarop Samsung’s One UI-laag.

De Galaxy-smartphone kan een lange periode overleven op een enkele lading vanwege de hoogwaardige batterij. Prism Crush Black, Prism Crush Silver en Prism Crush blue zijn de drie kleuropties voor de smartphone. Over het algemeen is de smartphone een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een budgetoptie.

Het display is groot en duidelijk

Het AMOLED-scherm van de Galaxy A41 is 6,1 inch groot. Pixel voor pixel verlicht deze technologie uw scherm en schakelt alleen de pixels uit die zwart lijken. Diepe zwartwaarden zijn gegarandeerd, maar er wordt ook energiebesparing gerealiseerd. Mocht het display niet meer goed functioneren, dan kunt u bij Fixnow terecht voor een scherm reparatie.

Maar liefst vier camera’s

Voor zijn prijs heeft de Galaxy A41 een indrukwekkend camera arsenaal, in totaal van vier. Aan de voorkant van de telefoon zit een selfiecamera. Er zijn drie camera’s aan de achterkant van de telefoon, zodat je onder alle omstandigheden een geweldig beeld kunt schieten.

Een indrukwekkende 48 megapixels zijn toegewezen aan de primaire camera. Het bevat ook een groothoeklens voor het maken van foto’s, waardoor er meer kan worden weergegeven. Het heeft ook een dieptecamera, waarmee je foto’s kunt maken met een heldere voorgrond en een onscherpe achtergrond.

3500 mAh accu

Met een 3500 mAh accu hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze ineens uitvalt. Een enkele batterijlading kan gemakkelijk een hele dag meegaan, vooral als u uw telefoon dagelijks gebruikt is dit erg prettig.

Mooi ontwerp A41

De achterkant van de Galaxy A41 is gemaakt van plastic en heeft afgeronde hoeken voor een meer esthetische uitstraling. Hierdoor ligt de smartphone gemakkelijk in uw handpalm. Daarnaast is kunststof minder fragiel dan glas, wat wel zo prettig is als je een beetje onhandig bent. Mocht het toestel toch uit uw handen glippen en is het glas gebroken aan de voorkant. Maak dan snel een afspraak bij Fixnow voor glas vervangen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×