Samsung A50 scherm reparatie

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Dringend Reparatie van Samsung A50 (A505)

Samsung A50 is vrij populaire gsm, mooi design en goede prijs trekt veel mensen aan. Maar deze device is niet beschermd tegen mechanische beschadiging.

Meeste voorkomend probleem bij Samsung A50 is gebarsten scherm. Als scherm glas is gebarsten bij A50 maar de display werkt nog perfect en heeft geen defecten zoals lijn op scherm of een zwarte vlek, dan kunnen we enkel glas vervangen van Samsung gsm.

Samsung A50 Reparatie

Samsung A50 scherm vervangen

Is uw telefoon scherm kapot? Geen probleem, bij Fixnove kunt u snel uw Samsung A50 scherm vervangen. Een kapot scherm of een niet goed functionerend touch scherm A50 is niet fijn. Bovendien is een gebarsten scherm ook niet goed , want er kan vocht, vuil en stof in komen.

Laat daarom altijd een stuk scherm repareren. U wilt daarvoor de beste service en de voordeligste prijs. Samsung A50 scherm vervangen prijs is bij Fixnow het goedkoopst. Dit komt omdat wij niet gelijk de hele module vervangen. Indien alleen het glas vervangen hoeft te worden, dan bent u zo’n 40% goedkoper uit voor Samsung A50 scherm vervangen.

Wij voeren een scherm herstellen reparatie uit middels een hoge technische wijze. Negen van de tien andere Samsung repair services kunnen dit niet, waardoor u een hoge prijs betaald voor een Samsung scherm vervangen.

Scherm reparatie

Een scherm reparatie voeren wij in onze technische ruimte uit. Waarbij wij het scherm ontleden, want deze bestaat namelijk uit drie lagen. Het bovenste scherm, glas, en touchscreen. Wij repareren iedere laag, indien nodig, waarbij het glas vervangen wordt.

Vervolgens lijmen we alles weer aan elkaar (met speciale lijm), net zoals ze bij de Samsung fabriek ook doen. Hierdoor behoud u bovendien het originele Samsung scherm.De meeste reparateurs vervangen de volledige Samsung scherm module, want deze vakkundige werkwijze kunnen zij niet uitvoeren. 

Wij zijn daarom uniek in België met Samsung scherm reparatie voor glas vervangen. Maak vandaag nog een afspraak via de chat om uw A50 scherm te vervangen. Binnen 1 tot 2 uur hebben wij uw kapotte scherm weer gefixt.

Nieuw scherm A50 opties

Een nieuw scherm A50 reparatie bestaat uit twee verschillende werkwijzen. De eerste is waarbij wij het gebroken glas herstellen. De tweede manier is om het volledige screen display te vervangen. Deze laatste optie voor een nieuw scherm A50 voeren we alleen uit indien er op uw oude scherm zwarte vlekken of lijnen zitten. Of wanneer de touch niet meer goed werkt. Het is dan niet mogelijk om alleen het glas te vervangen.

Wat is het voordeel een Samsung repartie waarbij alleen het glas vervangen wordt?

 • U bent met deze Samsung reparatie goedkoop uit.
 • Behoud van originele screen
 • 6 maanden garantie op uitgevoerde Samsung reparatie

Wanneer scherm reparatie doen?

Een scherm reparatie voeren wij uit als u één van onderstaande problemen aan de orde is. U maakt dan een afspraak met Fixnow, zodat u weer snel kan genieten van uw Samsung Galaxy A50.

 • Scherm glas gebarsten
 • Lijn op scherm Samsung Galaxy A50
 • Zwarte vlek op beeldscherm
 • Touch werk niet goed meer
 • Achter cover gebarsten

U wilt uw smartphone natuurlijk niet lang missen voor een scherm reparatie. Dit hoeft ook niet, want wij repareren uw toestel binnen 1 of 2 uur. Bij Fixnow is Samsung scherm herstellen snel gefixt.

A50 Samsung laten repareren

Wilt u uw Samsung laten repareren? Dat kan bij de Samsung repair Fixnow in Meisse (Grimbergen). Wij zijn uw vertrouwde reparateur voor zowel Samsung devices als voor het uitvoeren van Apple scherm reparaties. Denk hierbij aan krassen verwijderen Apple Watch scherm en iPhone scherm herstellen. En natuurlijk niet te vergeten een iPad scherm herstellen.

Wij zitten in België, maar bedienen ook de Nederlandse markt. Wij vinden namelijk dat iedereen mag genieten van onze hoogwaardige kwaliteit scherm reparaties tegen een betaalbare prijs.

Wij bieden voor onze klanten dan ook een per post verzenden service aan. Hoe werkt dit? Heel eenvoudig, u stuurt uw toestel gratis per verzekerde post naar ons toe. Zodra het pakketje door ons is ontvangen voeren wij dezelfde dag nog de scherm reparatie uit en verzenden deze per verzekerde post weer naar u terug.

Wilt u meer weten over Samsung laten repareren? Neem dan gerust een keer contact met ons op. Wij leggen u graag uit wie wij zijn en hoe wij werken. Of maak direct een afspraak via de chat.  

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×