Samsung A70 Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 180€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Samsung Galaxy A70 scherm vervangen

Scherm kapot? Laat door Fixnow uw Samsung Galaxy 70 scherm vervangen. De Samsung Galaxy A70 is een prachtige smartphone in de A-serie van Samsung. Deze opvolger heeft een mooi, groot en scherp beeld van 6.7 inch, met enkel een klein gaatje bovenin voor de frontcamera.

Indien het scherm kapot is, kunt u niet alleen de teksten en apps niet meer goed lezen. Een gebroken scherm is ook niet goed voor de levensduur van uw A70-A705, aangezien er stof, vuil en vocht in het toestel kan komen. Dit is schadelijk voor uw dierbare telefoon. Loop daarom nooit te lang door met een gebarsten scherm, maar laat uw Samsung Galaxy A70 scherm vervangen door de expert van Fixnow. 

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

A70 scherm goedkoop vervangen

Bij Fixnow is een A70 scherm vervangen goedkoop. Wij werken middels een hoog technische wijze, welke andere aanbieders meestal niet kunnen. Wij ontleden namelijk het scherm, welke bestaat uit het glas vervangen, touch screen repareren en het beeldscherm Samsung.

Indien het alleen nodig is om het gebarsten glas te vervangen, dan doen wij dit. Hierbij gaan wij niet standaard over op de gehele module vervangen, zoals andere services doen. Indien het A70 scherm vervangen voldoende is, is de Samsung scherm vervangen prijs veel goedkoper dan wanneer een volledige display module opnieuw geplaatst wordt.

Daarom kunt u bij Fixnow uw A70 scherm goedkoop vervangen. U bent bij ons zo’n 40% voordeliger uit voor een Samsung scherm vervangen. Maak een afspraak via de chat functie voor onze goedkope scherm vervangen service, waarbij wij nooit inboeten op de kwaliteit van onze service!

Opties voor Samsung reparatie

Bij Fixnow zijn er twee opties voor een Samsung reparatie te verrichten. Afhankelijk van wat het probleem is met uw Samsung scherm.

 1. Glas vervangen: alleen het beschadigde Samsung scherm glas herstellen.
 2. Screen display vervangen: volledige module vervangen.

Wat is het verschil tussen deze Samsung reparatie? Bij glas vervangen bent u voor Samsung reparatie goedkoop uit. Daarnaast behoud u het originele scherm en krijgt u ook nog 6 maanden garantie van Fixnow op de uitgevoerde Samsung reparatie.

Zodra het touch screen niet meer naar behoren werkt, of indien er zwarte vlekken of lijnen op het Samsung scherm zitten dan zijn we genoodzaakt om een volledig nieuw scherm te plaatsen.

Samsung A70 scherm

Ondanks dat Samsung goede smartphones levert, kan het voorkomen dat u het Samsung A70 scherm een keer moet vervangen. Bijvoorbeeld omdat het glas gebroken is of het scherm kapot is, doordat u de telefoon heeft laten vallen. Daarnaast kan door mechanische schade tevens problemen ontstaan, waardoor we het Samsung A70 scherm moeten vervangen.

De meeste voorkomende problemen zijn:

 • Achter cover gebarsten
 • Scherm glas gebarsten
 • Lijnen op Samsung A70 scherm
 • Touchscreen werk niet goed of helemaal niet
 • Zwarte vlekken op scherm

Bij ons kunt u terecht voor genoemde problemen. Wij beschikken over een grote stock, waardoor we een scherm vervangen reparatie dezelfde dag nog uitvoeren.

Defecte Samsung? Wij fixen het voor u!

Fixnow scherm herstellen

Fixnow is uw vertrouwde reparateur voor scherm herstellen. Waarom kiezen voor Fixnow? Ten eerste omdat wij zorg dragen voor een vakkundige scherm reparatie, waarbij uw apparaat weer zo goed als nieuw is. Wij zijn uw betrouwbare Samsung repair service. Wij maken alleen gebruik van de beste onderdelen voor uw telefoon, uw smartwatch of uw Samsung tablet. Ook voor Apple scherm reparaties kunt u bij ons terecht. Zoals iPhone scherm herstellen en iPad glas vervangen.

Naast onze hoge service en kwaliteit van onze diensten, leveren wij het volgende:

 • Gratis diagnose
 • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • Samsung scherm herstellen binnen 24 tot 48 uur klaar
 • Behoudt van origineel Samsung scherm bij glas vervangen
 • Eigen technische dienst
 • Gratis verzendkosten bij mobiel device opsturen

Wil je meer weten over onze Samsung scherm reparatie service neem contact met ons op en lees ook meer op onze blog site. Deze is gevuld met interessante video’s en informatie over alle smart devices.

U kunt bij ons terecht voor gebarsten scherm repareren, batterij herstellen en scherm gsm herstellen. Voor een Samsung of Apple scherm reparatie moet u dan ook bij Fixnow zijn. Bekijk ook onze per post verzenden optie voor degene die niet bij in de buurt van Fixnow Meisse zitten. Neem contact op middels onze chat functie.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×