Samsung A71 Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 160€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

A71-A715 Samsung scherm herstellen

A71 Samsung is net zoals alle andere mobiele telefoons onderhevig aan dagelijks gebruik. Ondanks dat Samsung de beste onderdelen gebruikt voor haar apparaten, kan er iets kapot gaan, zoals een gebarsten scherm. 

Bij Fixnow zorgen wij voor een vakkundige A71 Samsung scherm herstellen reparatie. Wat zijn de meest voorkomende problemen bij een Samsung A71?

 • Scherm glas gebarsten
 • Lijnen op scherm
 • Touch werkt niet goed meer
 • Zwarte vlekken
 • Achter cover gebarsten

Bij FixNow helpen wij u graag met bovenstaande problemen, middels onze Samsung scherm herstellen service. Wij hebben jarenlang ervaring met Samsung scherm herstellen, waardoor wij vakkundig uw A71 repareren. Goedkoop en middels een hoog technische werkwijze.

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

Welke Samsung reparatie?

Een Samsung reparatie kan bij Fixnow op twee manieren worden uitgevoerd, namelijk:

 1. Glas vervangen: alleen het beschadigde Samsung scherm glas herstellen.
 2. Screen display vervangen: de volledige module wordt vervangen. Dit is het geval wanneer er zwarte vlekken of lijnen op het screen display verschijnen. Of wanneer de touch niet goed werkt.

Wat is het verschil tussen glas vervangen en module? Bij glas herstellen bent u voor een Samsung reparatie goedkoop uit. Enkel het glas wordt vervangen, waarbij u het originele A71 Samsung scherm behoud. Bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie van Fixnow op de uitgevoerde Samsung reparatie. Zowel voor module als glas vervangen.

Waarom kapot scherm repareren?

Een kapot scherm kan voor diverse problemen zorgen, waaronder het niet meer functioneren van het touch screen. Ook kunnen zichtbare strepen op het kapotte scherm zitten, waardoor de weergave niet goed meer is.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: Laat altijd een kapot scherm repareren

Een scherm laten maken voorkomt namelijk dat er vuil, stof of water uw A71 komt. Vraag bij FixNow Apple België een gratis diagnose aan of maak gelijk een afspraak voor een kapot scherm repareren.

Scherm vervangen is in negen van de tien gevallen niet nodig, aangezien wij het gescheurde glas middels een hoogstaande techniek repareren. 

Bij FixNow kunnen wij uw Samsung glas herstellen zonder de volledige display module te vervangen. Dit scheelt u al snel zo’n 40 tot 50% op de scherm reparatie kosten. 

Samsung Galaxy A71 reparatie

Wij voeren een Samsung Galaxy A71 reparatie zeer vakkundig en nauwkeurig uit. U kunt op afspraak uw Samsung Galaxy A71 bij ons langsbrengen of per post verzenden. Samsung reparatie kosten zijn bij Fixnowhet laagst van België en Nederland. Een Samsung reparatie is niet eenvoudig, maar wij fixen het voor u op dezelfde dag. Binnen 1 tot 2 uur heeft u weer uw vertrouwde Samsung Galaxy A71 in handen. Maar dan met een kraakhelder beeld.

Chat met Fixnow over de mogelijkheden om uw gebroken scherm te repareren. Werkt de touch niet meer? Ook daarvoor kunt u via de chat een afspraak maken. Woont u niet in de buurt? Geen probleem, dan kunt u kosteloos het toestel per verzekerde post naar ons opsturen. Vraag naar de mogelijkheden bij Fixnow scherm reparatie service.

Wij zijn Samsung reparatie Belgie specialist die goedkoper is dan andere screen repair services. En het mooiste bij Samsung reparatie glas vervangen is dat u het originele display bewaart. Goedkoop scherm reparatie bij Fixnow.

Samsung repartie nodig? Dan is Fixnow.be dé oplossing.

Samsung A71 review

Een korte Samsung A71 review, waarbij dit toestel een indrukwekkend scherm van 2400 bij 1080 pixels heeft. Dit siert de vervanger van de Galaxy A70, die diagonaal 6,7 inch meet. Deze telefoon heeft een optische vingerafdruk scanner ingebouwd in het scherm. Aan de achterzijde van het toestel bevinden zich vier camera’s. De primaire 64 megapixel camera wordt bijgestaan door een 12 megapixel groothoeklens, een 5 megapixel dieptesensor en een 5 megapixel macro camera. Close-up fotografie vereist dat laatste.

Daarnaast is de enorme batterij het vermelden waard. Met een batterij van 4500 mAh kunt u er veel mee. Daarnaast wordt snel laden met 25 Watt ondersteund op de Galaxy A71. Bovendien is OneUI 2.0, dat gebaseerd is op Android 10, voor geïnstalleerd op de smartphone. Hierdoor kunt u onder meer aan de slag met een donkere modus, sneller deelmenu en krijgt u meer grip op uw privacy instellingen.

Daarnaast heeft de Samsung Galaxy A71 een formidabele set specificaties. Een octa-core processor en 6 of 8 GB RAM zijn te vinden in de smartphone. Zelfs de meest resource-intensieve applicaties en games zullen bij dit toestel soepel draaien. Jammer alleen dat de Samsung Galaxy A71 weer meer kost dan het vorige model.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×