SAMSUNG A72 Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 100€

  Beeldscherm A72 werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 140€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Scherm reparatie SAMSUNG A72

Bij FixNow krijgt u twee opties voor scherm reparatie Samsung A72:

 1. Enkel beschadigde scherm glas vervangen
 2. Volledige display module vervangen

Wat is de verschil tussen deze twee opties ?

Bij enkel glas reparatie moet uw toestel geen lijnen of zwarte vlekken hebben, touch moet ook volledig in orde zijn. Deze scherm reparatie is enorm moeilijk en niet veel servicen kunnen dit doen, 95% van servicen doen enkel optie twee volledige scherm module vervangen. Voor deze herstelling hebben we speciale machines en stofvrij ruimte. Wat zijn uw voordelen ?

 • U behoudt originele display
 • U bespaard veel geld aan reparatie
 • Garantie 1 jaar

Als uw scherm van Samsung A72 heeft zwarte vlekken, lijnen of touch werkt niet meer, dan helaas gaan we volledig nieuwe scherm plasten.

 

Samsung A72

A72 Samsung scherm reparatie goedkoop

Bij Fixnow is een A72 Samsung scherm reparatie goedkoop. In veel gevallen is het overbodig om de hele module van het toestel te vervangen en kunt u af met glas vervangen. Door alleen Samsung scherm vervangen reparatie uit te voeren scheelt dat aanzienlijk in de kosten.

Wilt u een A72 Samsung scherm reparatie goedkoop laten uitvoeren? Dan zit u bij Fixnow goed. Bij Fixnow ontleden wij de display module, welke bestaat uit een glas scherm, touch screen en beeldscherm Samsung. Deze techniek is zeer moeilijk, waardoor andere scherm gsm herstellen reparateurs deze service niet aanbieden. Zij vervangen gelijk de hele module.

Wij beheersten als één van de weinige Samsung reparatie services deze techniek. Daarom is bij Fixnow een Samsung scherm reparatie goedkoop. U bent bij ons zo’n 40% voordeliger uit voor Samsung scherm herstellen reparatie.

Wanneer Samsung scherm vervangen?

U weet waarschijnlijk wanneer het tijd is voor Samsung scherm vervangen. Ondanks dat een Samsung A72 een zeer goed product is, waarbij hoge kwaliteit onderdelen worden gebruikt, kan het scherm kapot gaan. Door mechanische schade kunnen er ook problemen ontstaan, waardoor we het Samsung scherm vervangen moeten. De meeste voorkomende problemen bij een Samsung A72 zijn dan ook:

 • Scherm glas gebarsten
 • Lijn op nieuw scherm Samsung
 • Touch werk niet meer
 • Zwarte vlek op beeldscherm
 • Achter cover gebarsten

Bij FixNow helpen we u graag met alle genoemde problemen. Wij beschikken over een grote voorraad van onderdelen, waardoor we een Samsung scherm herstellen of nieuw scherm Samsung plaatsen dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. Klaar terwijl u wacht!

Waarom Fixnow voor uw Samsung A72 5G?

U kiest voor FixNow omdat wij een zeer betrouwbare Samsung repair service zijn. Wij maken enkel gebruik van de beste onderdelen voor uw Samsung A72 5G of ander device. Wij voeren niet alleen gsm reparatie uit voor de Samsung Galaxy, maar ook glas herstellen voor smartwatch of Samsung ipad Apple producten. Als ook iPhone scherm herstellen reparaties. Neem contact met ons op.

Wij dragen zorg voor een vakkundige scherm reparatie, waarbij uw apparaat na de scherm reparatie weer zo goed als nieuw is. Naast onze hoge service en kwaliteit, leveren wij het volgende:

 • Gratis diagnose Samsung toestel
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • Samsung scherm herstellen binnen 1 uur klaar
 • Behoudt van origineel Samsung scherm bij glas vervangen
 • Eigen technische dienst
 • Gratis verzendkosten bij mobiel device opsturen

Kom meer over ons en onze Samsung scherm reparatie service te weten middels onze blog site. Deze is gevuld met interessante video’s en informatie over alle smart devices. U kunt bij ons terecht voor gebarsten scherm repareren, batterij herstellen en scherm gsm herstellen.  Voor een Samsung Galaxy of Apple scherm reparatie moet u bij Fixnow zijn.

Snel GSM scherm herstellen prijs

Voor een snelle service voor uw GSM scherm hertellen moet u bij Fixnow zijn. De GSM scherm herstellen prijs is bij ons goedkoopst, waarbij wij niet afdoen in kwaliteit. Zoals de naam FixNow ook zegt ‘wij fixen het nu’. Snel en betrouwbaar scherm herstellen in België.

Ook voor Nederlandse klanten bieden wij onze beste scherm reparatie service aan. U kunt namelijk gebruik maken van onze per post verzenden mogelijkheid. Verzekerd door Bpost en binnen 2 tot 3 werkdagen ontvangt u uw herstelde smartphone, smart watch of tablet retour. Meer weten? Neem gewoon even contact op via de chat functie.  

Samsung reparatie nodig? Dan is Fixnow.be dé oplossing.

Samsung A72 review

We geven je een korte Samsung A72 review. Mocht het voorkomen dat het scherm kapot is of uw wilt een kras verwijderen van het glas? Contacteer dan Fixnow. Talloze functies zijn standaard op de Samsung Galaxy A72. Als het op schermen aankomt, beschikt de telefoon over een Infinity-O-display met Full HD+ resolutie. De beelden zijn vloeiend en helder dankzij de verversingssnelheid van 90 Hz en Super AMOLED-technologie. Omdat het scherm is samengesteld uit Gorilla Glass 5, is het duurzamer en krasbestendiger dan andere schermen. Mocht het toch voorkomen dat er een kras op scherm zit, laat ons de krassen verwijderen.

De IP67-certificering zorgt er ook voor dat de gadget niet wordt beschadigd door stof of water. Aan de voorkant van de gadget vind je een 32 megapixel selfiecamera en aan de achterkant zijn er nog vier. Doordat de camera op dit systeem is voorzien van een 64 megapixel sensor en ‘Optical Image Stabilization’, kun je wazige beelden vaarwel zeggen.

Panoramische, macro- en scherptedieptelenzen zijn ook beschikbaar. 128 GB aan opslagruimte is inbegrepen in het basispakket van de Galaxy A72 5G. Een microSD-kaart met een capaciteit tot 1 TB kan worden gebruikt om dit geheugen uit te breiden. Android is het besturingssysteem van de gadget, die beschikt over een snelle processor en 6 GB RAM. De batterijduur van maximaal twee dagen wordt gegarandeerd door de 5.000 mAh-batterij van de Samsung A72 5G en ‘Adaptive Power Saving’. Binnen 30 minuten kan de batterij worden opgeladen tot 50% van de oorspronkelijke capaciteit als deze leeg is van de Samsung A72 5G.

FAQ

We geven altijd garantie op uitgevoerde werk. Als onderdeel heeft gebreken dan vervangen we die op onze kosten.

Ja, we vervangen gebarsten glas van uw scherm bij alle modellen smartphones, tablets, smart watches, met deze service behouden we uw originele Beeldscherm. Herstellen van scherm glas is onze specialiteit.

We gebruiken enkel beste kwaliteit onderdelen. Onze doel is, dat uw toestel na reparatie, terug als nieuw is.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×