SAMSUNG A53 Scherm Vervangen

Als je een Samsung A53 hebt, kan het zijn dat je op een dag het scherm moet vervangen. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een niet-reagerend aanraakscherm, het vervangen van het scherm kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt reparatieservice Fixnow een unieke dienst waarbij alleen het gebroken glas wordt vervangen en het originele display behouden blijft. In dit artikel zullen we de stappen voor het vervangen van het scherm van de Samsung A53 bespreken en hoe Fixnow deze dienst kan aanbieden.

Kosten van scherm vervangen bij Fixnow

Echter, vanwege onze unieke dienst waarbij alleen het gebroken glas wordt vervangen, zijn de kosten voor reparatie meestal lager dan bij andere reparatieservices die het hele scherm vervangen. Bij Fixnow streven we er altijd naar om onze klanten een betaalbare en kwalitatieve reparatieservice te bieden.

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 90€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 150€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Waarom kiezen voor Fixnow?

Er zijn veel reparatieservices die schermvervanging voor de Samsung A53 aanbieden, maar Fixnow biedt een unieke dienst. In plaats van het hele scherm te vervangen, vervangen we alleen het gebroken glas en behouden we het originele display. Dit betekent dat de kwaliteit van het scherm behouden blijft en dat de kosten voor reparatie worden verminderd.

samsung a53

Stapsgewijze gids voor het vervangen van het scherm van de Samsung A53

Voordat we beginnen met het vervangen van het scherm, moet je ervoor zorgen dat de telefoon is uitgeschakeld. Dit voorkomt beschadiging van de interne onderdelen tijdens de reparatie.

Met behulp van een plastic opener of pincet verwijder je voorzichtig de achterkant van de telefoon. Dit geeft toegang tot de interne onderdelen van de telefoon.

Om het scherm veilig te vervangen, moet de batterij worden verwijderd. Verwijder de schroeven die de batterij op zijn plaats houden en trek de batterij voorzichtig uit de telefoon.

Met behulp van een warmtepistool en een plastic opener moet het oude gebroken glas voorzichtig worden verwijderd van het originele display. Dit is een delicate procedure en moet worden uitgevoerd door een professional.

Nadat het oude glas is verwijderd, moet het nieuwe glas zorgvuldig op zijn plaats worden geplaatst. Het glas moet precies passen en goed worden uitgelijnd voordat het wordt vastgezet.

Nadat het nieuwe glas is geplaatst, moet de batterij weer worden teruggeplaatst en vastgeschroefd.

Nadat alle onderdelen op hun plaats zijn gezet, kan de achterkant van de telefoon weer worden teruggeplaatst. Schroef de achterkant van de telefoon vast en zet de telefoon aan om te controleren of alles correct werkt.

Voordelen van schermvervanging bij Fixnow

Het vervangen van het scherm van je Samsung A53 bij Fixnow heeft verschillende voordelen. Ten eerste bieden we een unieke dienst waarbij alleen het gebroken glas wordt vervangen, waardoor de kwaliteit van het scherm behouden blijft en de kosten voor reparatie worden verminderd. Ten tweede hebben we een team van ervaren professionals die de reparatie snel en efficiënt kunnen uitvoeren. En ten derde bieden we een garantie op onze reparaties, zodat onze klanten verzekerd zijn van een goede service.

Conclusie

Het vervangen van het scherm van de Samsung A53 kan een uitdaging zijn, maar met de unieke dienst van reparatieservice Fixnow waarbij alleen het gebroken glas wordt vervangen, wordt het een stuk gemakkelijker en betaalbaarder. Onze ervaren professionals kunnen de reparatie snel en efficiënt uitvoeren, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je Samsung A53. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare en kwalitatieve reparatieservice.

FAQ

Het kan nodig zijn om het scherm van de Samsung A53 te vervangen als u één van de volgende problemen ervaart:

 • Zwart scherm: Als u helemaal geen beeld meer op het scherm ziet, kan het zijn dat het scherm vervangen moet worden.
 • Touchscreen sensor werkt niet: Als de touchscreen sensor niet meer werkt, kan het zijn dat het scherm vervangen moet worden.
 • Strepen of vlekken op het scherm: Als u strepen of vlekken op het scherm ziet, kan het zijn dat het scherm vervangen moet worden.

De reparatie van het scherm van de Samsung A53 duurt ongeveer 30 minuten.

Als u het scherm van uw Samsung A53 wilt laten vervangen, neem dan contact op met Fixnow voor de beste optie. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×