Samsung A54 scherm vervangen bij Fixnow

Over Fixnow

Fixnow is een reparatiewinkel gevestigd in Helder Camralaan 3, Meise 1860, België. Wij bieden unieke service in België en Nederland voor het vervangen van gebarsten schermglas terwijl het display nog steeds werkt. Dit is een moeilijke reparatie die speciale apparatuur vereist.

Onze unieke dienstverlening

Schermreparatie: glas vervangen

Bij Fixnow kunnen we het gebarsten schermglas van uw Samsung A54 vervangen zonder dat u een volledig nieuw display hoeft aan te schaffen. Dit type reparatie is uitdagend en vereist specialistische kennis en apparatuur, maar bij Fixnow hebben we de expertise om dit voor u te doen.

Schermreparatie: volledig display vervangen

Als uw Samsung A54-scherm zwart is of kleurproblemen vertoont, kunnen we het volledige display vervangen. Deze reparatie is duurder, maar kan snel worden uitgevoerd als het scherm op voorraad is.

  • Scherm Glas Vervangen
    Scherm Glas Vervangen 100€

    Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

  • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
    Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 170€

    Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Het reparatieproces

Een afspraak maken

Om een afspraak te maken voor uw Samsung A54 schermreparatie, gaat u naar Afspraak. U kunt kiezen tussen een reparatie terwijl u wacht of het apparaat naar ons opsturen.

Verzenden en repareren

Als u ervoor kiest om uw apparaat naar ons op te sturen, kunt u een verzendlabel aanvragen op Verzenden. Het reparatieproces duurt meestal 3-5 dagen.

De reparatietijd

De duur van de reparatie hangt af van het type schermreparatie dat nodig is. Het vervangen van het schermglas kan langer duren, terwijl het vervangen van het volledige display meestal sneller kan worden uitgevoerd.

Samsung A54 scherm vervangen

Waarom kiezen voor Fixnow?

Bij Fixnow hebben we jarenlange ervaring en zijn we experts in het repareren van smartphones en tablets. Onze technici zijn opgeleid om de meest uitdagende reparaties uit te voeren, waaronder het vervangen van Samsung A54-schermglas.

Wij begrijpen dat uw smartphone een belangrijk onderdeel is van uw dagelijks leven en dat u deze zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Daarom streven wij ernaar om uw Samsung A54-scherm zo snel mogelijk te vervangen, zodat u weer van uw apparaat kunt genieten.

Bij Fixnow bieden we concurrerende prijzen voor onze schermreparatiediensten. We doen ons best om u de best mogelijke service te bieden tegen een betaalbare prijs.

We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen voor onze reparaties, zodat uw Samsung A54 weer zo goed als nieuw functioneert na de reparatie. U kunt erop vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is bij Fixnow.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare reparatieservice voor uw Samsung A54-scherm, dan is Fixnow de juiste keuze. Of het nu gaat om het vervangen van het gebarsten schermglas of het volledige display, wij zorgen ervoor dat uw apparaat weer in uitstekende staat verkeert. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of een verzendlabel aan te vragen.

FAQ

De duur van de reparatie hangt af van het type schermreparatie dat nodig is. Het vervangen van het schermglas kan langer duren, terwijl het vervangen van het volledige display meestal sneller kan worden uitgevoerd.

Ja, bij Fixnow bieden we 1 jaar garantie op onze reparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Ja, u kunt uw apparaat naar ons opsturen voor reparatie. Vraag eenvoudigweg een verzendlabel aan op verzenden en volg de instructies.

Fixnow is gevestigd in Helder Camralaan 3, Meise 1860, België. We bedienen zowel klanten in België als in Nederland.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×