Samsung A73 scherm vervangen bij Fixnow

Introductie Samsung A73 scherm vervangen

Heeft u een gebarsten of kapot scherm op uw Samsung A73? Geen zorgen, want Fixnow is er om u te helpen! In dit artikel leest u alles over het vervangen van het scherm van uw Samsung A73 bij Fixnow.

Fixnow: uw lokale expert

Over Fixnow

Fixnow is een professionele reparatiewinkel gevestigd in Helder Camralaan 3, Meise 1860, België. Wij bieden unieke diensten in België en Nederland voor het vervangen van gebarsten schermglas, als het display nog werkt. Dit is een moeilijke reparatie die speciale apparatuur vereist.

Locatie

Onze winkel is gevestigd op Helder Camralaan 3, Meise 1860, België. We zijn gemakkelijk bereikbaar en zorgen voor snelle en efficiënte service

Unieke diensten

Bij Fixnow bieden we twee soorten schermvervangingen aan: glasvervanging en volledige schermvervanging. Als het display van uw Samsung A73 nog werkt, kunnen we alleen het gebarsten glas vervangen. Als het display zwart is of problemen heeft met de kleuren, vervangen we het volledige scherm.

  • Scherm Glas Vervangen
    Scherm Glas Vervangen 100€

    Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

  • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
    Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 190€

    Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Schermvervanging bij Fixnow

Glasvervanging

Glasvervanging is een moeilijke reparatie die speciale apparatuur vereist. Als het display van uw Samsung A73 nog steeds werkt, maar het glas is gebarsten, is dit de beste optie voor u. Het is een goedkopere oplossing en zorgt ervoor dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet.

Volledige schermvervanging

Als het display van uw Samsung A73 niet meer werkt of kleurproblemen heeft, is een volledige schermvervanging de beste optie. Deze reparatie is duurder, maar zorgt ervoor dat uw telefoon weer volledig functioneel is.

Reparatie op afspraak

Bij Fixnow kunt u eenvoudig een afspraak maken voor uw reparatie. Ga naar afspraak en boek uw afspraak. U kunt ervoor kiezen om te wachten terwijl wij uw telefoon repareren of om een verzendlabel aan te vragen op verzenden en uw apparaat naar ons opsturen.

samsung A73 scherm vervangen

Reparatieproces

Om het reparatieproces te starten, kunt u een afspraak maken via onze website op afspraak . Kies de gewenste reparatie en selecteer een beschikbare datum en tijd die u het beste uitkomt.

Als u niet in staat bent om naar onze winkel te komen, kunt u ook kiezen voor verzending. Vraag eenvoudigweg een verzendlabel aan op verzenden en stuur uw Samsung A73 naar ons op. Zodra wij uw apparaat ontvangen, beginnen we met de reparatie.

Bij Fixnow streven we ernaar om de reparatietijd zo kort mogelijk te houden. Voor klanten die in de winkel wachten, duurt de reparatie meestal niet langer dan een uur. Als u ervoor kiest om uw apparaat naar ons op te sturen, duurt het reparatieproces over het algemeen 3 tot 5 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het benodigde scherm.

Waarom kiezen voor Fixnow

Kwaliteit

Bij Fixnow gebruiken we alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit voor onze reparaties. Dit zorgt ervoor dat uw Samsung A73 na de reparatie weer optimaal functioneert en er als nieuw uitziet.

Snelle service

Onze ervaren technici zijn in staat om reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw gerepareerde apparaat.

Garantie

Wij bieden 1 jaar garantie op al onze reparaties, zodat u met een gerust hart kunt kiezen voor Fixnow. Mocht er na de reparatie toch een probleem optreden, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

FAQ

De kosten voor het vervangen van het scherm zijn afhankelijk van het type reparatie. Glasvervanging is goedkoper dan volledige schermvervanging. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op basis van uw specifieke situatie.

Als u ervoor kiest om in de winkel te wachten, duurt de reparatie meestal niet langer dan een uur. Als u uw apparaat naar ons opstuurt, duurt het reparatieproces over het algemeen 3 tot 5 dagen.

Ja, u kunt uw apparaat naar ons opsturen voor reparatie. Vraag eenvoudigweg een verzendlabel aan op verzenden en volg de instructies.

Ja, wij bieden 1jaar garantie op al onze reparaties. Mocht er na de reparatie toch een probleem optreden, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

Als het benodigde scherm voor uw Samsung A73 niet op voorraad is, zullen we dit zo snel mogelijk voor u bestellen. De reparatietijd kan in dit geval iets langer duren, maar we zullen ons best doen om uw apparaat zo snel mogelijk gerepareerd te krijgen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×