Samsung A34 Scherm Reparatie

Inleiding

De Samsung Galaxy A34 is een populaire smartphone met een groot 6,4 inch AMOLED-scherm. Helaas kan dit scherm, net als bij elke smartphone, breken of beschadigd raken. Bij Fixnow bieden wij een professionele en betaalbare schermreparatie service voor de Samsung A34.

 • Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm)
  Scherm Glas Vervangen (behouden van origineele beeldscherm) 80€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 150€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Samsung scherm herstellen bij Fixnow

Screen Glass Repair samsung

We gebruiken originele Samsung onderdelen voor iedere reparatie, waardoor de kwaliteit en levensduur gegarandeerd is.

Bovendien hebben we twee reparatie opties:

 1. Enkel het gebroken schermglas vervangen
 2. Het gehele LCD scherm vervangen

Het vervangen van enkel het glas is goedkoper en sneller, maar is alleen mogelijk als het originele scherm nog intact is.

Hier zijn de meest voorkomende redenen waarom een volledige vervanging van het Samsung Galaxy A34 scherm nodig kan zijn:.

 • Het scherm is gebarsten van hoek tot hoek door een val of stoot. Als het glas zo extreem gebroken is, moet het complete LCD scherm vervangen worden om het apparaat te repareren.

 • Na een harde klap vertoont het scherm zwarte vlekken, strepen of andere display defecten. Dit duidt op interne beschadiging van de LCD aanraaklaag, de backlight of de connector. Het volledige scherm moet dan vervangen worden.

 • Vochtschade heeft het AMOLED scherm van de A34 aangetast, waardoor het display niet meer functioneert. Ook in dit geval is een compleet nieuw scherm de enige optie. Onze experts kunnen de interne schade namelijk niet repareren.   

gsm reparatie

Screen Repair
 • Er zijn meerdere dode pixels op het scherm aanwezig. Samsung hanteert een zero dead pixel policy als garantiestandaard. Pas bij meer dan 5 defecte pixels vervangen wij het volledige A34 display.
 • Bij een eerdere reparatiepoging is het scherm beschadigd geraakt. Als een niet-professionele poging onherstelbare schade heeft veroorzaakt, moet het complete scherm worden vervangen door onze experts.

Dus als u last heeft van een van deze display defecten bij uw Samsung A34, aarzel dan niet om bij ons langs te komen. Onze technicians beschikken over de juiste schermen en expertise voor een professionele, fabrieksgelijkwaardige schermvervanging!

Reparatiekosten en Tijdsduur

Afhankelijk van het type reparatie verschillen de kosten en benodigde tijd:

ReparatieKostprijsBenodigde Tijd
Schermglas Vervanging80 euro1 uur
Volledig LCD Scherm Vervanging150 euro30 minuten

Ter vergelijking; een volledig nieuwe Samsung A34 kost minimaal 270 euro. Door uw scherm te laten repareren bespaart u dus een hoop geld!

Onze ervaren technicians werken bovendien zeer efficiënt. Kleinere reparaties zijn vaak ter plekke te maken. Grotere schermvervangingen klaar terwijl u wacht of makkelijk op te halen.

Demontage gsm

Onze Samsung A34 Scherm Reparatie Service

Bij Fixnow beschikken we over de juiste apparatuur, originele onderdelen en jarenlange ervaring om Samsung A34 schermen vakkundig te repareren. Ons reparatieproces ziet er als volgt uit:

 

Demontage

Allereerst wordt de smartphone voorzichtig geopend met professioneel gereedschap. Onze monteurs kennen de opbouw en structuur van de telefoon op hun duimpje, waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. Alle interne onderdelen en connectors worden ook losgekoppeld.

Scherm Vervanging

Bij een glasreparatie wordt enkel het gebroken glas verwijderd en vervangen door een nieuw origineel exemplaar. Voor het vervangen van het volledige LCD scherm koppelen we ook de digitizer en display los, waarna een compleet nieuwe unit geplaatst wordt.

Hermontage en Afwerking

Als laatste stap wordt de telefoon weer gemonteerd door onze specialisten. Dit gebeurt met uiterste precisie en zorgvuldigheid. Alle onderdelen, schroefjes en connectors worden teruggeplaatst en vastgemaakt.

Kwaliteitscontrole

Voordat de gerepareerde Samsung A34 wordt teruggeven aan de klant, voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles uit:

 • Het scherm wordt gekalibreerd en de helderheid ingesteld
 • Alle touchscreen functionaliteit zoals vegen, drukken en zoom worden getest
 • We controleren werking en beeld van camera, flitser en sensoren
 • Een volledige inspectie op correcte montage en eventuele beschadigingen

Pas als de smartphone voor 100% goed functioneert geven we deze mee aan onze klanten.

kris bobbaers
kris bobbaers
@krisbobbaers
Meer lezen
Komen afspraken na, correcte prijs en uitstekende kwaliteit gebruikte materialen.
Roger Rigaux
Roger Rigaux
@RogerRigaux
Meer lezen
Ce matin réparation de samsung A50 écran cassé. Le service est exactement parfait. Ambiance feutrée, technicien super sympa et travail exécuté en une heure pour un prix juste. Résultat un appareil entièrement fonctionnel et rajeunit Merci beaucoup Roger La Louvière
Emilie Bekaert
Emilie Bekaert
@EmilieBekaert
Meer lezen
Snelle en vriendelijke service. Na een val waren de camera en het glas ervoor van mijn smartphone beschadigd. Per mail en telefonisch werd de diagnose gesteld, de juiste stukken werden meteen besteld. Twee dagen later mocht ik al langskomen voor de herstelling. Dit duurde helemaal niet lang, tijdens het wachten ook een gezellige babbel gehad. Een aanrader dus. Zeer tevreden 👍
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over Samsung A34 Scherm Herstellen

Ja dat is mogelijk. We raden wel aan even te bellen of de gewenste reparatie direct mogelijk is. Zo voorkomt u onnodig wachten.

Ja, onze reparatiespecialisten kunnen in de meeste gevallen ook schermen repareren die defect zijn door vocht. Wel brengen wij hiervoor een kleine toeslag in rekening.

Locatie & Contact

Onze Samsung reparatiespecialisten staan voor u klaar op de volgende locatie:

Fixnow 
Helder Camaralaan 3, 1860 Meise

Telefoon:  0472 29 15 53 

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website  fixnow.be

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×