Samsung S20 FE Herstelllen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 120€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 180€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Scherm Herstellen van Samsung S20 FE

Samsung S20 FE is vrij populaire gsm, mooi design en goede prijs trekt veel mensen aan. Maar deze device is niet beschermd tegen mechanische beschadigingen of als u de gsm laat vallen.

Meeste voorkomend probleem bij Samsung S20 FE is gebarsten scherm. Als scherm glas is gebarsten bij S20 FE maar de display werkt nog perfect en heeft geen defecten zoals lijn op scherm of een zwarte vlek, dan kunnen we enkel glas vervangen van Samsung gsm.

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

Samsung scherm reparatie goedkoop vervangen

Wil je jouw Samsung scherm reparatie goedkoop vervangen? Kies dan voor Fixnow. Wij fixen de Samsung S20 scherm vervangen binnen 1 tot 2 uur. Indien het scherm vervangen voldoende is, is de Samsung scherm vervangen prijs ook nog eens voordeliger dan wanneer een volledig scherm vervangen wordt.

Bij Fixnow ontleden wij de Samsung S20 FE module, welke bestaat uit een glas scherm, touch screen en beeldscherm Samsung. Deze techniek is zeer moeilijk, waardoor andere aanbieders enkel de gehele module vervangen. Terwijl dit in veel gevallen overbodig is. Daarom is bij Fixnow een Samsung scherm reparatie goedkoop. U bent bij ons ongeveer 40 procent voordeliger uit dan bij andere aanbieders voor scherm Samsung S20 herstellen.

Hoe wordt Samsung reparatie S20 FE uitgevoerd?

Een Samsung reparatie voor uw S20 FE toestel kan bij Fixnow op twee manieren worden uitgevoerd, te weten:

 1. Alleen het beschadigde Samsung scherm glas herstellen (glas vervangen).
 2. Volledige display module vervangen (screen display vervangen).

Wat is het verschil tussen glas herstellen en module vervangen voor Samsung S20 FE? Bij glas herstellen reparatie bent u voor Samsung reparatie goedkoop uit. Daarnaast behoud u het originele Samsung scherm en krijgt u tevens zes maanden garantie van Fixnow op de uitgevoerde Samsung reparatie.

Indien er zwarte vlekken of lijnen op het Samsung scherm zitten. Of het touch screen werkt niet meer dan moeten we een volledig nieuw scherm op uw Samsung S20 FE zetten.

Samsung Galaxy S20 FE scherm vervangen

De Samsung Galaxy S20 FE bestaat uit top kwaliteit onderdelen. Echter geldt voor iedere smartphone dat deze onderhevig is aan gebruik. Ondanks de lange levensduur, kan de batterij kapot gaan en scherm kapot zijn. U heeft per ongeluk uw Samsung Galaxy S20 FE laten vallen en waardoor het glas gebarsten is. We kunnen dan een Samsung scherm vervangen reparatie uitvoeren. De meeste voorkomende problemen bij Samsung Galaxy S20 FE zijn:

 • Scherm glas gebarsten
 • Lijn op scherm
 • Touch screen functioneert niet
 • Zwarte vlek op nieuw Samsung scherm
 • Achter cover gebarsten

Bij FixNow helpen we u graag met alle genoemde problemen. Wij hebben een grote stock van materialen, waardoor we een Samsung scherm vervangen of nieuw display plaatsen nog dezelfde dag uitvoeren.

Samsung reparatie voor Samsung S20 FE 5G

Uw Galaxay, of een Samsung S20 FE 5G scherm reparatie voeren wij altijd deskundig en met volledige precisie uit. U kunt op afspraak uw Samsung S20 FE 5G bij ons langsbrengen of per post verzenden. Samsung reparatie kosten zijn bij Fixnow het laagst van België en Nederland. Een Samsung reparatie is niet eenvoudig, maar op onze werkwijze is het mogelijk om uw scherm laten maken tegen een voordelige prijs.

Chat met Fixnow over de mogelijkheden om voor een reparatie aan uw gebarsten scherm of voor glas herstellen.

Wij zijn Samsung reparatie Belgie specialist die goedkoper is dan andere screen repair services. En het mooiste bij Samsung reparatie glas vervangen is dat u het originele display van uw Samsung S20 FE 5G behoudt. Ook Nederlandse klanten kunnen bij ons terecht.

Samsung S20 FE review

De Samsung Galaxy S20 combineert stijl en prestaties. Infinity-O-Display-technologie en een verversingssnelheid tot 120 Hz zorgen voor heldere en vloeiende beelden op het 6,5-inch Super-AMOLED-display. De gadget heeft drie camera’s aan de achterkant, waaronder een 32-megapixel selfie-camera aan de bovenkant van het scherm. Het beschikt over functies zoals Nachtmodus en Super Steady, waarmee u 14 foto’s achter elkaar kunt maken met slechts één druk op de ontspanknop. Hierdoor bestaat altijd de mogelijkheid dat u één of meerdere schitterende foto’s heeft gemaakt. Er is ook een 30x optische zoom, een 3x digitale zoom en panoramische beelden met de ultragroothoeklens.

Een snelle processor, zes gigabyte RAM en 128 gigabyte opslag maken de Galaxy S20 FE tot een uitstekende smartphone. Een microSD-kaart met een capaciteit tot 1 TB kan worden gebruikt om nog meer opslagruimte toe te voegen. U komt nooit ruimte tekort voor uw foto’s, films of andere media. De S20 FE heeft alle functies die u zich maar kunt wensen, waaronder een batterij van 4.500 mAh waarmee u de hele dag door kunt gaan. Is het tijd om je telefoon op te laden? Met Super-Fast Charging is hij in een mum van tijd weer aan de gang. Met Wireless PowerShare kun u energie lenen van een andere Samsung-smartphone. Mocht de batterij kapot zijn, dan kunt u deze vervangen bij Fixnow.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×