Samsung S21 Plus Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 180€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 250€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Scherm Herstellen van Samsung S21 plus

Samsung S21 plus is vrij populaire gsm, mooi design en goede prijs trekt veel mensen aan. Maar dit device, de Galaxy S21 is niet beschermd tegen mechanische beschadiging.

Meeste voorkomend probleem bij Samsung S21 plus is gebarsten scherm. Als scherm glas is gebarsten bij A71 maar de display werkt nog perfect en heeft geen defecten zoals lijn op scherm of een zwarte vlek, dan kunnen we enkel glas vervangen van de Samsung gsm.

Chat met Fixnow voor de mogelijkheden om je Samsung S21 Plus te laten repararen. Wij zijn Samsung reparatie belgie specialisten die goedkoper zijn dan andere reparateurs. Het mooiste is, met behoudt van je orginele display.

Samsung scherm repartie nodig, dan is de oplossing Fixnow.be

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

Waarom kiezen voor Fixnow?

U kiest voor FixNow omdat wij een zeer betrouwbare Samsung repair service zijn voor uw Samsung S21 Plus. Wij maken enkel gebruik van de beste onderdelen voor uw smartphone, smartwatch of Samsung ipad Apple. Wij dragen zorg voor een vakkundige scherm reparatie, waarbij uw apparaat weer zo goed als nieuw is. Naast onze hoge service en kwaliteit van onze diensten, leveren wij het volgende:

 • Gratis diagnose
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • Samsung scherm herstellen binnen 1 uur klaar
 • Behoudt van origineel Samsung scherm bij glas vervangen
 • Eigen technische dienst
 • Gratis verzendkosten bij mobiel device opsturen

Kom meer over ons en onze Samsung scherm reparatie service te weten middels onze blog site. Deze is gevuld met interessante video’s en informatie over alle smart devices. U kunt bij ons terecht voor gebarsten scherm repareren, batterij herstellen en scherm gsm herstellen.  Voor een Samsung S21 plus of Apple scherm reparatie moet u dan ook bij Fixnow zijn.

Samsung Galaxy S21 Plus review

Waarom zou je een Galaxy S21 Plus kopen als je een Galaxy S21 of de Galaxy S21 Ultra zou kunnen krijgen, die alles heeft? Het is een goede vraag met een duidelijk antwoord: koop de S21 Plus als je een telefoon wilt met een groter scherm en batterij dan de Galaxy S21, maar niet alle toeters en bellen van de Ultra nodig hebt (voornamelijk fotografisch).

De Galaxy S21 Plus bevindt zich in een lastige positie, met het extra geld dat je betaalt voor de ‘standaard’ S21, krijg je niet veel meer dan een groter scherm en een krachtigere batterij. Samsung heeft nu de Ultra-versies van zijn Galaxy S-vlaggenschepen vastgesteld als de apparaten om te kopen als je de nieuwste en beste technologie wilt die de Koreaanse elektronicagigant te bieden heeft.

En, hoe bizar het ook mag klinken, de Galaxy S21 Plus heeft eigenlijk lagere specificaties dan de Galaxy S20 Plus van vorig jaar. Hoewel het 6,7-inch scherm hier groter is dan het 6,2-inch scherm op de S21, heeft het geen QHD+-resolutie meer, aangezien Samsung voor zowel deze als de S21 is overgestapt op Full HD+.

We hebben echter ontdekt dat dit geen groot probleem is, omdat de grotere resolutie niet erg duidelijk is op zulke grote schermen. Deze telefoon heeft nog steeds een uitstekend, helder AMOLED-scherm met een slimme dynamische verversingssnelheid tot 120 Hz.

De Samsung Galaxy S21-serie heeft ook geen microSD-kaartfunctionaliteit, wat gebruikers kan afschrikken die het op prijs stellen de mogelijkheid te hebben om de interne capaciteit van hun telefoon uit te breiden.

Op het gebied van fotografie is er sinds vorig jaar niets veranderd, maar dat is geen probleem als je upgradet van een oudere telefoon dan de Galaxy S20-serie. Je ontvangt een 12MP ultragroothoek- en primaire camera, evenals een 64MP zoomlens.

Het is een geweldige reeks camera’s, en we hebben zowel deze als de Galaxy S21, die dezelfde setup heeft, gerangschikt onder onze beste cameratelefoons, maar als je de S20 Plus al hebt, hoef je niet te upgraden naar de S21 Plus voor de fotografie-ervaring; en als je absoluut de beste cameratelefoon van Samsung wilt, moet je naar de Galaxy S21 Ultra kijken.

Over het algemeen is de Samsung Galaxy S21 Plus bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar dezelfde combinatie van prijzen en functies als de Galaxy S21, maar dan in een groter pakket. Het is niet voor mensen die op zoek zijn naar het beste van Samsung, maar als je een groter scherm nodig hebt dan de Galaxy S21, dan is deze telefoon iets voor jou.

Laat u de Samsung Galaxy S21 Plus vallen, dan repararen wij het glas. Fixnow is de reparateur van België op Apple en Samsung producten.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×