Samsung S21 Ultra Herstellen

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 250€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 330€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

Scherm Herstellen van Samsung S21 Ultra

Samsung S21 Ultra is vrij populaire gsm, mooi design en goede prijs trekt veel mensen aan. Maar dit device is niet beschermd tegen mechanische beschadiging.

Meeste voorkomend probleem bij Samsung S21 Ultra is gebarsten scherm. Als scherm glas is gebarsten bij S21 Ultra maar de display werkt nog perfect en heeft geen defecten zoals lijn op scherm of een zwarte vlek, dan kunnen we enkel glas vervangen van Samsung gsm.

Chat met Fixnow voor de mogelijkheden om je Samsung S21 Ultra te laten repararen. Wij zijn Samsung reparatie belgie specialisten die goedkoper zijn dan andere reparateurs. Het mooiste is, met behoudt van je orginele display.

Samsung scherm repartie nodig, dan is de oplossing Fixnow.be

Samsung scherm repareren Samsung S21 Ultra, Samsung S21 plus Samsung S21 samsung s20 fe A41 A40 A71 A70 A51

Samsung scherm vervangen bij FixNow

Samsung gebruikt top kwaliteit onderdelen voor hun toestellen. Daardoor heeft de Samsung S21 Ultra een lange levensduur. Maar door mechanische schade kunnen er ook problemen ontstaan, waardoor we het Samsung scherm vervangen moeten. De meeste voorkomende problemen bij een Samsung S21 Ultra zijn als volgt:

 • Scherm glas gebarsten
 • Lijn op scherm
 • Touch werk niet meer
 • Zwarte vlek op nieuw scherm Samsung
 • Achter cover gebarsten

Bij FixNow helpen we u graag met alle genoemde problemen. Wij hebben een grote stock van materialen, waardoor we een Samsung scherm herstellen of nieuw scherm Samsung plaatsen dezelfde dag nog uitvoeren.

Samsung reparatie voor ieder toestel

Uw Galaxay, of een samsung s9 scherm reparatie voeren wij vakkundig voor u uit. U kunt op afspraak uw Samsung telefoon bij ons langsbrengen of per post verzenden. Samsung reparatie kosten zijn bij Fixnow het laagst van België en Nederland. 

Een Samsung reparatie is niet eenvoudig, maar op onze werkwijze is het mogelijk om uw scherm laten maken tegen een voordelige prijs.

Chat met Fixnow over de mogelijkheden om voor een reparatie aan uw gebarsten scherm of voor glas herstellen voor uw Samsung S21 Ultra.

Wij zijn Samsung reparatie Belgie specialist die goedkoper is dan andere screen repair services. En het mooiste bij Samsung reparatie glas vervangen is dat u het originele display behoudt.

Samsung repartie nodig? Dan is Fixnow.be dé oplossing.

Galaxy S21 Ultra Review

De Galaxy S21 Ultra is Samsung’s volgende ‘alles-telefoon’, met grotere camera’s, betere specificaties en zelfs S Pen-compatibiliteit, om de populaire Note 20 Ultra te vervangen. Als je je zorgen maakt over de conclusie van de Note-serie, probeer dan de S21 Ultra.

Samsung’s overmatige zicht op smartphones voor 2021 is als volgt: vijf camera’s, waaronder een 108 MP-sensor, twee telecamera’s, 100x zoom en 40 MP selfies, evenals 5G, een batterij die de hele dag meegaat en tot 16 GB RAM, zijn allemaal verpakt in een Android-telefoon met een 6,8-inch 120Hz Quad HD-scherm en een verbeterde in-screen vingerafdruksensor met een 1,7x groter oppervlak dan de telefoon van vorig jaar.

Samen met de Samsung Galaxy S21 en Samsung Galaxy S21 Ultra was het een van de eerste nieuwe smartphones die we in 2021 onderzochten, want een Samsung scherm repartie uitvoeren, vergt kennis van de gehele Samsung telefoon.  De Samsung Galaxy S21 Ultra zette de standaard hoog – veel hoger dan de lastige ‘Ultra’-telefoon van vorig jaar. Samsung heeft zijn hoofdcamera omgebouwd met lasers – ja, lasers – om de autofocusproblemen van de Galaxy S20 Ultra op te lossen, en ook de specificaties bijgewerkt om te voldoen aan de eisen van het probleemloos verwerken van die enorme 108MP-foto’s, 40MP-selfies en 8K-video.

De 10x en 3x optische zoommogelijkheden van de Samsung S21 Ultra legden meer dan welke andere telefotocamera voor smartphones dan ook de gewenste foto’s vast. Onze side-by-side tests met de iPhone 12 Pro Max, die een maximale optische zoom van 2,5x heeft, ondersteunen deze conclusie. In sommige omstandigheden met weinig licht maakt de hoofdcamera van Apple duidelijkere foto’s, maar de nachtmodus van Samsung is voldoende verbeterd om het gat te dichten na zonsondergang of terwijl je binnenshuis wegklikt – en de standaard camera-app is boordevol functies en gebruiksvriendelijker dan die van Apple.

Slechts tweederde van de plot draait om fotografie en snelheid. Met een zacht gebogen edge-to-edge display, minder bult van de camera aan de achterkant en een hypnotiserende matte Phantom Black-kleuroptie die lijkt op een zwart gat dat in je ogen zuigt, is dit een verhaal van ontwerpschoonheid en prestatiebeest (andere kleuren zijn beschikbaar). Het is moeilijk om weg te kijken. Samsung’s Galaxy S21 Ultra is de best uitziende telefoon van het bedrijf tot nu toe.

De vernieuwde stijl en verbeterde prestaties hebben niet geleid tot een prijsstijging ten opzichte van de Samsung S20 Ultra van vorig jaar – in feite heeft Samsung deze telefoon aanzienlijk goedkoper gemaakt. Toegegeven, we dachten dat de eerste Ultra-telefoon te duur was, en de S21 Ultra is nog steeds een beetje prijzig – hij kost meer dan de iPhone 12 Pro Max – maar Samsung geeft je iets meer voor het extra geld: een grotere, helderdere en meer geschikt gebogen scherm, 10x optische camerazoom (vs. 2,5x op de iPhone) en stylusondersteuning, die Apple nog op geen enkele iPhone heeft.

Samsung S21 Ultra biedt daarom mogelijk meer waar voor uw geld, afhankelijk van uw prioriteiten.

Wat is het addertje precies? We zeiden eerder dat de Samsung S21 Ultra de visie van Samsung is op overmaat, maar je moet alles wat niet in het plan van het bedrijf past, achterwege laten. Zeg vaarwel tegen MST (samsung Pay kunnen gebruiken met creditcardmachines, zelfs als ze geen NFC hebben) en de microSD-kaartsleuf voor extra opslagruimte. U zult echter geen oplader in de doos vinden; Samsung noemt, net als Apple, e-waste als de reden voor het weglaten van de power brick.

Laat u de Samsung Galaxy S21 Ultra vallen, dan repararen wij van Fixnow het glas.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×