Gratis Verzending

Hoe werkt scherm reparatie service per post verzenden?

Onze scherm reparatie service per post werkt heel eenvoudig. Geheel kosteloos verzend u per post uw mobiele device naar FixNow. Het verzekerd verzenden werkt als volgt:

  1. U vult het online formulier voor verzenden in.
  2. U maakt een foto van het toestel met het defecte scherm, welke u als bijlage toevoegt bij het online formulier.
  3. Nadat wij het formulier met bijlage hebben ontvangen, ontvangt u van FixNow een gratis verzendetiket.

 

  1. U verpakt het toestel en plakt het verzendetiket op het pakketje en brengt het naar de post ter verzending (verzekerd door Bpost).
send device
fix verzenden

 

  1. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, sturen wij aan u een bevestiging.
  2. Dezelfde dag voeren wij de scherm reparatie uit.
  3. Zodra de scherm reparatie klaar is, ontvangt u van ons een bericht met een foto van het herstelde beeldscherm en de factuur.

 

  1. U betaalt de factuur aan Fixnow.
  2. Wij verzenden uw gerepareerde toestel direct per post terug.

Heeft u vragen over onze scherm reparatie service per post? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig en snel via de chat functie.

recieve
Shipping
No payment items has been selected yet
Discount code

Verzekering

FIXNOW is aansprakelijk voor verlies en diefstal van het product, de toebehoren en accessoires, alsmede voor schade daaraan, ontstaan vanaf het tijdstip van ontvangst tot aan het moment van retour zending. Retourzendingen worden altijd verzonden met verzekering tenzij cliënt anders heeft aangegeven en dit heeft bevestigd per e-mail aan FIXNOW .
Transportschade moet steeds binnen de 24h na ontvangst gemeld worden en de schade moet d.m.v. foto’s bewezen worden zodat wij dat asap kunnen doorgeven aan het transportbedrijf.
– Schadevergoeding bij verzenden is maximaal € 500.
– Schadevergoeding bij aangetekend verzekerd verzenden is € 250 t/m € 7.500 (afh. van waarde/tarief)
– Alleen de materiële schade wordt vergoed in de vorm van een identiek of gelijkwaardig toestel.

Op afspraak of per post

Het enige wat u hoeft te doen voor scherm reparatie van uw iPhone, iPad, Apple Watch of Samsung apparaat is contact met Fixnow op te nemen. Maak via de chat functie een afspraak met ons en kom langs.

Zitten wij niet bij u in de buurt? Geen probleem, dan kunt u gratis uw mobiele device naar ons op sturen. Gratis verzenden geldt voor zowel klanten in België als in Nederland. U hoeft de deur niet eens meer uit om het gebroken of gebarsten glas te laten repareren door FixNow. Ja, alleen om het pakketje aan de bezorgdienst af te geven.

Of het nu gaat om Apple scherm herstellen of een Samsung scherm vervangen, wij fixen het direct voor u.

Scherm reparatie van mobiele device

Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren voor uw Apple of Samsung device? Bij Fixnow België kunt u terecht voor een scherm reparatie. Of het nu gaat om een kras die wij op een speciale wijze polishen, het gsm glas herstellen of het glas vervangen van uw mobiele device. Wij repareren het beeldscherm op een zeer vakkundige wijze, waarbij u flink op de kosten bespaart. En bovendien ontvangt u zo goed als nieuw mobiel device terug. Maak vandaag nog een afspraak en maak gebruik van onze per post verzenden mogelijkheid. Voor klanten uit België en Nederland. 

Veelgestelde vragen

Ja, wij geven een reparatie garantie van 1 jaar. Deze garantie dekt geen waterschade of mechanische schade.

Nee, u kunt kosteloos uw mobiele telefoon, iPad of Apple Watch naar ons opsturen. Wij verzorgen een gratis verzendetiket voor u.

Ja, Fixnow stelt een gedetailleerde diagnose op. Wij fixen de reparatie en zorgen ervoor dat u weer een perfect werkende Apple Watch 7 heeft

Jazeker, indien u last heeft van zwarte vlekken op het Apple-scherm of verticale strepen ziet, dan heeft het onderliggende LCD display schade opgelopen. Door Fixnow kunt u het beeldscherm laten herstellen van uw iPad of ander device, zodat u weer kristalhelder beeld hebt.

Ja, wij voeren ook scherm reparatie Samsung uit. Het meest voorkomende probleem bij Samsung toestellen is een gebarsten beeldscherm. Als het glas is gebarsten, maar het display werkt nog goed, dan kunnen we enkel het glas vervangen van de Samsung gsm. Dit scheelt u in de kosten. Goedkoop glas vervangen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×